Ništa, izvini kralju učinilo mi se da si napisao najjači kriminalni par ligeamypitar je napisao/la:Sa Duljom ce ciniti najjaci krilni par lige.

Koji levati rade u ovom zrinji bože sačuvaj

Higuain odmahuje rukama

Ništa, izvini kralju učinilo mi se da si napisao najjači kriminalni par ligeamypitar je napisao/la:Sa Duljom ce ciniti najjaci krilni par lige.
Jbg, opet ja kontam mladog kriminalnog igrača, do mene je..amypitar je napisao/la:Ono sto je bitno da smo mi doveli mladog krilnog igraca, i to besplatno
Zuban nije menadžer Memijiamypitar je napisao/la:Ode Memija, Zubanovic uze lovu.Kakvi su kod vas talovi dragi bože.
Svi vasi igraci su vrhunske klase krenuvsi od Ikandea, Bekica, Hebibovica, Kalasija i mnogih ostalih tako da ne sumnjamo da ce i Simeunovic biti i da ce vase setanje ligom i nevidjena dominacija biti jos izrazenija.. Sila ste..hzkg je napisao/la:Dovodili ste igračine iz 3-4 hrvatske lige prava pojačanja kako ono bi " ma ima on nešto nebi ga bezveze dovodili "![]()
![]()
Vi koji ste Matu Jajala prozvali debilom i propalim fudbalerom kada je došao u Sarajevo ste našli da komentirate igrace
Naravno da su klase, takve su klase da tih par nabrojanih igrača imaju kvalitet i primanja kao cijela vaša ekipa a mi ih na klupi držimo, sila nego štaHadzijalagic je napisao/la:Svi vasi igraci su vrhunske klase krenuvsi od Ikandea, Bekica, Hebibovica, Kalasija i mnogih ostalih tako da ne sumnjamo da ce i Simeunovic biti i da ce vase setanje ligom i nevidjena dominacija biti jos izrazenija.. Sila ste..hzkg je napisao/la:Dovodili ste igračine iz 3-4 hrvatske lige prava pojačanja kako ono bi " ma ima on nešto nebi ga bezveze dovodili "![]()
![]()
Vi koji ste Matu Jajala prozvali debilom i propalim fudbalerom kada je došao u Sarajevo ste našli da komentirate igrace
Uzivaj u nevidjenoj dominaciji tih ekstra klasa..hzkg je napisao/la:Naravno da su klase, takve su klase da tih par nabrojanih igrača imaju kvalitet i primanja kao cijela vaša ekipa a mi ih na klupi držimo, sila nego štaHadzijalagic je napisao/la:Svi vasi igraci su vrhunske klase krenuvsi od Ikandea, Bekica, Hebibovica, Kalasija i mnogih ostalih tako da ne sumnjamo da ce i Simeunovic biti i da ce vase setanje ligom i nevidjena dominacija biti jos izrazenija.. Sila ste..hzkg je napisao/la:Dovodili ste igračine iz 3-4 hrvatske lige prava pojačanja kako ono bi " ma ima on nešto nebi ga bezveze dovodili "![]()
![]()
Na žalost,nije.Gator je napisao/la:Zuban nije menadžer Memijiamypitar je napisao/la:Ode Memija, Zubanovic uze lovu.Kakvi su kod vas talovi dragi bože.
FKZ1921 je napisao/la:Na žalost,nije.Gator je napisao/la:Zuban nije menadžer Memijiamypitar je napisao/la:Ode Memija, Zubanovic uze lovu.Kakvi su kod vas talovi dragi bože.
A kakav je Zubanov odnos prema Želji, da je moguce, trebalo bi mu dati ekskluzivu za zastupanje i prodaju svakog Željinog igrača.
Zuban je u svojoj menadžerskoj karijeri prodao samo dva igrača iz Želje. I to su dva najveća transfera :Visca 450 000 e i Bajic 500 000 e.
Nadam se da će sa Amirom napraviti duplo veći transfer nego sa Bajom.
Zuban jednako voli Želju i sad kao i 98.g
Ali ne mogu svi shvatiti te odnose.
Traume iz 98. su neizbrisive.
Baš tako, ja se u zadnje vrijeme slomih svađajući s ljudima kad kažu "Ma, onaj Zuban nešto zeza". I, to su, kao, viđeniji Željovci. Kada im se spomenu argumenti tipa koliko nam je on donio para, što svojim, što transferom igrača koje je prodao, naglo zašute. Zuban je korektan menadžer i Željovac 1/1. Doduše, i Memijin menadžer je OK lik, više puta je svojim djelima dokazao da je veliki Željovac.FKZ1921 je napisao/la:Na žalost,nije.Gator je napisao/la:Zuban nije menadžer Memijiamypitar je napisao/la:Ode Memija, Zubanovic uze lovu.Kakvi su kod vas talovi dragi bože.
A kakav je Zubanov odnos prema Želji, da je moguce, trebalo bi mu dati ekskluzivu za zastupanje i prodaju svakog Željinog igrača.
Zuban je u svojoj menadžerskoj karijeri prodao samo dva igrača iz Želje. I to su dva najveća transfera :Visca 450 000 e i Bajic 500 000 e.
Nadam se da će sa Amirom napraviti duplo veći transfer nego sa Bajom.
Zuban jednako voli Želju i sad kao i 98.g
Ali ne mogu svi shvatiti te odnose.
Traume iz 98. su neizbrisive.
Ako Mailson bude ko Thiago,neko ce ga opet p o p u s i tultrasegamega je napisao/la:Ma jok, vi ste sila. Liga citava drhti pred pojacanjima poput Kramarica i Mailsona. Nece niko smjeti na teren izaci.
FK 51-49%
Smijete se nasim brazilcima koji su kombinovano zabili 150 golova u 100 utakmica, pa taman da je na terminu s rajom, a Mailsona o kojem ni googke ne zna niata smatrate pojacanjem?! A i Thiago je smjesan igrac. To sto mu se jedna lopta slucajmo odbila od nogu i usla, ne cini ga igracem.barbarez je napisao/la:Ako Mailson bude ko Thiago,neko ce ga opet p o p u s i tultrasegamega je napisao/la:Ma jok, vi ste sila. Liga citava drhti pred pojacanjima poput Kramarica i Mailsona. Nece niko smjeti na teren izaci.
FK 51-49%
Igrao je on još par utakmica osim te u kojoj je smiješnom pravio vašu odbranu.ultrasegamega je napisao/la:Smijete se nasim brazilcima koji su kombinovano zabili 150 golova u 100 utakmica, pa taman da je na terminu s rajom, a Mailsona o kojem ni googke ne zna niata smatrate pojacanjem?! A i Thiago je smjesan igrac. To sto mu se jedna lopta slucajmo odbila od nogu i usla, ne cini ga igracem.barbarez je napisao/la:Ako Mailson bude ko Thiago,neko ce ga opet p o p u s i tultrasegamega je napisao/la:Ma jok, vi ste sila. Liga citava drhti pred pojacanjima poput Kramarica i Mailsona. Nece niko smjeti na teren izaci.
FK 51-49%
Doduse za vas je dobar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.