Pocinjes svesno da lazes i izvrces. Ja sam na drugoj temi, a napisacu i ovde, odnosno nazvati sve navijace koji su uleteli na teren - budalama! Sta imas ti da se razracunavas sa protivnickim igracem? Kakav Bogdanov, kada sam ovde napisao i da su jedino krivi za nerede u Genovi (btw, uslovna kazna Srbije je istekla 2012, pa nece ipak imati slucaj Genova kao direktan problem, nego indirektan). Ja podrzavam?! Podrzacu ga samo ako navija na tribinama, ali ono sinoc ne pada mi na pamet.Amarinho je napisao/la:Pa sto si na forumu, ko te tjera? Ima **** Forum?
Ali nisam nacionalista, realno.
Ja ti kazem gore samo istinu, a ti uopste ni jednu rjiec o odgovoru koji sam ti dao na pitanje eksluzive. By the way: Ja sam jucer gledao utakmicu sa Srbinom iz Krusevca i njegovim jaranom iz Pozarevca... cjienim ih i realno sam po nekoj logici na strain reprezentacije Srbije, posto se onaj Xhaka nasiljio da brani zastavu ko u nekom filmu, lafo se on postavio da brani pa da bi ispo lafcina kod svojih.
To je isto recimo, kao da ja spustam Bosnokopterom zastavu neke imaginarne velike Bosne i igrac rodjen u inostranstvu, recimo Hajrovic, pocinje da je brani. Nidje veze.
EH SAD se okrece situacija...navjiaci udaraju protivnika, redari udaraju protivnika stolicama, sugradjani moje drzave retweetaju onu sliku Bogdanova sa komentarom (ON JE KRALJ BLABLA) - priznaj da i ti podrzavas njega i bas ti je "cool" njegov nastup jucer -
...gledao sam na RTS-u. Prva bruka je da upada onaj lik u studio. Isto kao da kod nas neki heroj upadne u BHT Studio i pocinje parole kako je Bakir ****...![]()
![]()
ili neki njemac stane pred kamere ZDF-a i dere se "ANGELA LEZBEJKA".
I hoces rec, da niste neadertalci?
Sto se tice navijaca, ja to gledam drugacije. Jeste propust u organizatorskom smislu, mada je smesno porediti stepen rizika duela Srbija - Albanija gde god da se igra, sa bilo kojim mecom BiH, protiv bilo kojeg rivala. Ali ja ne ocekujem da ce tog tipa isledjivati, kaznjavati velikom zatvorskom kaznom zato sto je vredjao premijera drzave. Mada u svakoj zemlji na Zapadu, bi odgovarao i zbog incidenta i zbog uvrede drzavnika, to nije garantovano, dakle nije spekulacija, nego zakonska regulativa koja stoji u njihovim (a i kod nas) zakonicima. Da odgovara bi trebao. Ali da ga osude kako zasluzuje, onda bi odmah krenule pice kako se Vucic sveti, kako drzava uskracuje slobodu govora, kako je sve rezirano od strane vladajuce stranke, drugim recima opozicija bi imala hranu za skupstinske rasprave.
Gledajuci iz druge perspektive, on je uputio politicku poruku, svoje misljenje, koje je u skladu sa stavom opozicije. Imao je slobodu govora. I ja ga ne bih kaznio zbog poruke Vucicu, jer nisam covek koji bi zabranjivao misljenje (osporavo ga svakako, ne mislim na Vucica, nego uopsteno), nego samo zbog ometanja u radu legitimisanog medija.
A kada smo kod tebe, pa zar ne uocavas svoje licemerstvo i bezobrazluk? Tog (fiktivnog jer ne mozes dokazati) Krusevljanina i Pozarevljanina kazes da cenis za vreme utakmice, a danas ih anonimno na forumu kolektivno nazivas neandertalcima?!

Ti si dvolican i neiskren covek, blago receno koga tesko ko moze da ceni, do slican tebi.