NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2010\2011
@Adnan24
To sto KB ima titule, nije da ih nije zasluzio i nije da je bio journeyman. Titule su plod izuzetno jakih timova u kojima je i on igrao i davao veliki doprinos. Ali Shaq je bio glavni baja u prvom threepeatu i Gasol je bio glavni baja u poslednjem finalu. To su fakti, a ne trac price. Zamisli da je igrom slucaja LBJ uleteo kao rookie u takvu top ekipu kao Kobe. Recimo, u Spurse ili Kingse ili Mavse. Pa, imao bi bar 2 titule i sad bi pricali da li je bolji od Jordana ili nije, jer je na prolaznim ciljevima bolji.
Cesto se karijere igraca svode na titule, ali to je nepravilno glediste. Nije ovo pojedinacni sport pa da, prosto, cifre govore.
Znas i sam sta se sve nije sudilo Shaqu. Jel treba da postavim YT klipove kao izbija rebra Divcu ili zube Mutombu?
To sto KB ima titule, nije da ih nije zasluzio i nije da je bio journeyman. Titule su plod izuzetno jakih timova u kojima je i on igrao i davao veliki doprinos. Ali Shaq je bio glavni baja u prvom threepeatu i Gasol je bio glavni baja u poslednjem finalu. To su fakti, a ne trac price. Zamisli da je igrom slucaja LBJ uleteo kao rookie u takvu top ekipu kao Kobe. Recimo, u Spurse ili Kingse ili Mavse. Pa, imao bi bar 2 titule i sad bi pricali da li je bolji od Jordana ili nije, jer je na prolaznim ciljevima bolji.
Cesto se karijere igraca svode na titule, ali to je nepravilno glediste. Nije ovo pojedinacni sport pa da, prosto, cifre govore.
Znas i sam sta se sve nije sudilo Shaqu. Jel treba da postavim YT klipove kao izbija rebra Divcu ili zube Mutombu?
Ispade sad Kobe neki levat kojem su poklonili titule odbij mu te i te 3 prve ako hoces ali ove 2 je zasluzio.A Kobe i Wade su mogli s Shaqom do titule a James nije hehe
Ni Jordan nije bio najbolji pure scorer, ni najbolji odbrambeni, niti je imao najbolji sut, ni najveci odraz, ni najbolje asistencije i pregled igre. Opet je bio najdominantniji, jer je imao od svega toga dovoljno da ga izdigne iznad konkurencije.dema je napisao/la:Nije najbolji igrac svijeta.Zasto,zato jer nema ono najbitnije titulu,drugo nema mogucnost da rjesava utakmice nema tu hrabrost i uspjesnost u zavrsnicama.Koristenje interpunkcije nije znak pismenosti vec moje nemarnosti tj mrsko mi ih koristit.Uostalom da si duze ovdje znao bi,da sam ja to nekad i gore radio.
A taj lik ima izgovora za svoje neuspjehe ko niko,nije kompletan nije najbolji odbrambeni igrac vec je Howard nije ni ofanzivno najbolji vec je Kobe.E sad bi on trebao bit najkompletniji mozda ima najkompletniju statistiku ,ali nit je najbolji,nit najbolji poslije Jordana,niti je bolji od Birda.
Da je dobar kosarkras jest prva petorka NBA lige svakako.
Tako isto je i sa Jamesom. Kazes "bolji je Kobe u ofanzivi". Ajde da uzmemo da je tacno (mada se ne slazem). Da te pitam: jel bolji Kobe i u defanzivi?
Kazes da je bolji Howard u defanzivi od LBJ-a. Slazem se. Da te opet pitam: jel bolji i u ofanzivi?
Glede usporedbe sa Birdom: ko je bolji i overall kompletniji igrac? Ostavi na stranu njihove saigrace i dostignuca u trofejima, kazi samo za igracke kvalitete.
Kobe je strasan igrac, ali je bio #2 kad je Shaq bio Laker. On ga je i poslao iz Los Angelesa.dema je napisao/la:Ispade sad Kobe neki levat kojem su poklonili titule odbij mu te i te 3 prve ako hoces ali ove 2 je zasluzio.A Kobe i Wade su mogli s Shaqom do titule a James nije hehe
Wade je imao Shaqa u declining fazi. Brayant je igrao uz prime time Shaqa.
S kakvim je Shaqom igrao LBJ?
Magica ne slazem se s tobom,Jordan je imao mnoge stvari najbolje a ne od svega pomalo.Bird mi je bolji strasna igracina,naravno uz to tvdrim da je Kobe jako dobar defanzivac tako da tu nije toliko prednost Jamesa.I jest bolji od Howarda u napadu al slabiji u odbrani.
Nije dobar u zavrsnicama,nije igrac koji pogadja zadnji sut i kao takav ne moze bit velicina kojom ga ti smatras.Ustvari moze tebi ili njegovim navijacima,meni ne moze kao ni vecini NBA posmatraca.
Nije dobar u zavrsnicama,nije igrac koji pogadja zadnji sut i kao takav ne moze bit velicina kojom ga ti smatras.Ustvari moze tebi ili njegovim navijacima,meni ne moze kao ni vecini NBA posmatraca.
Jordan jeste imao mnoge elemente igre u top5 lige, ali je u skoro svima bilo i boljih od njega. On je bio najkompletniji upravo zbog toga sto nije imao slabu tacku. To je razlog njegove dominantnosti.dema je napisao/la:Magica ne slazem se s tobom,Jordan je imao mnoge stvari najbolje a ne od svega pomalo.Bird mi je bolji strasna igracina,naravno uz to tvdrim da je Kobe jako dobar defanzivac tako da tu nije toliko prednost Jamesa.I jest bolji od Howarda u napadu al slabiji u odbrani.
James je los closer, ali i on zna da ubode na kraju ponekad. To i jeste njegova glavna mana.
A da je velicina - jeste. I to bi trebalo da vazi za bilo koga, ne samo za njegove navijace. Kad vidim klasu, nije mi tesko da je priznam kao takvu.
Magica po tvojim postovima izvodim zakljucak da je James kompletan igrac. Varas se druze moj.
Najkompletniji igrac danas je Bryant, ustvari on je jedini danas kompletan igrac.

Najkompletniji igrac danas je Bryant, ustvari on je jedini danas kompletan igrac.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Klasa uskoci kad je najbitnije i najpotrrrebnije i donese pobjedu to je ucinilo Jordana najvecim.Ta kako ti rece glavna mana mu smeta da bude ono sto ti kazes za njeg,jer da nema te mane on bi vec imao titulu i ja bi ti druge stvari pisao o njemu.Inace ne volim ni Kobea ali ga vise cijenim od Jamesa,iako znam rec da nekad imitira MJ-a ali ipak priznam ono sto jest.James je idealan ,nemojte me pogresno shvatit,ali idealan za drugog igraca tima jer moze donijet sve ono sto treba,osim tog zadnjeg suta gdje mu treba,neko ko to moze uradit.I to ce vjerovatno da se desi u Miamiu.
-
- Kontakt:
dema je napisao/la:Klasa uskoci kad je najbitnije i najpotrrrebnije i donese pobjedu to je ucinilo Jordana najvecim.Ta kako ti rece glavna mana mu smeta da bude ono sto ti kazes za njeg,jer da nema te mane on bi vec imao titulu i ja bi ti druge stvari pisao o njemu.Inace ne volim ni Kobea ali ga vise cijenim od Jamesa,iako znam rec da nekad imitira MJ-a ali ipak priznam ono sto jest.James je idealan ,nemojte me pogresno shvatit,ali idealan za drugog igraca tima jer moze donijet sve ono sto treba,osim tog zadnjeg suta gdje mu treba,neko ko to moze uradit.I to ce vjerovatno da se desi u Miamiu.
napisao i ostao živ
Ne sporim da je KB najkompletniji (uz Garnetta) trenutno, ali je i James kompletan igrac.BIHfan je napisao/la:Magica po tvojim postovima izvodim zakljucak da je James kompletan igrac. Varas se druze moj.![]()
Ima sve elemente ige dosta jake (sem igre ledjima), tako da stoji da jeste kompletan.
Ma kakav James i kompletnost. Covjek nema neki sut da ubija, u zavrsnicama los itd.MaGiCa je napisao/la:Ne sporim da je KB najkompletniji (uz Garnetta) trenutno, ali je i James kompletan igrac.BIHfan je napisao/la:Magica po tvojim postovima izvodim zakljucak da je James kompletan igrac. Varas se druze moj.![]()
Ima sve elemente ige dosta jake (sem igre ledjima), tako da stoji da jeste kompletan.
Garnett isto nije kompletan, da je kompletan osvojio bi titulu najkorisnijeg igraca u nba finalu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Samo zato sto je Jordan najveci, niko drugi nije klasa?dema je napisao/la:Klasa uskoci kad je najbitnije i najpotrrrebnije i donese pobjedu to je ucinilo Jordana najvecim.Ta kako ti rece glavna mana mu smeta da bude ono sto ti kazes za njeg,jer da nema te mane on bi vec imao titulu i ja bi ti druge stvari pisao o njemu.Inace ne volim ni Kobea ali ga vise cijenim od Jamesa,iako znam rec da nekad imitira MJ-a ali ipak priznam ono sto jest.James je idealan ,nemojte me pogresno shvatit,ali idealan za drugog igraca tima jer moze donijet sve ono sto treba,osim tog zadnjeg suta gdje mu treba,neko ko to moze uradit.I to ce vjerovatno da se desi u Miamiu.
Interesantno.
Znaci niko u fudbalu nije klasa posle Maradone, niko u F1 nije klasa posle Senne, niko u boksu nije klasa posle Alija, u hokeju posle Gretzkog, u tenisu posle Federera, u biciklizmu posle Merckxa, u atletici posle Bolta?
Cinjenica jeste da LBJ nije imao tim za titulu, i cinjenica jeste da ga i sad nema. Kad bude imao tim za titulu, pricacemo o tome da li ju je on izgubio ili neki njegov saigrac, te da li ju je on osvojio ili mu je neko drugi to omogucio. Moze?
- majestic24
- Kontakt:
Razlika izmedju Jamesa i Kobeja je ta sto je ovaj drugi znao iskoristiti svoje igrace da dodje do titule. Koliko je Shaq osvojio titula bez Kobeja??? Sta je uradio Gasol s Memphisom??? Ispada sad da su Gasol i SHaq donosili titule Kobeja a on je bio Marioneta.
Sta bi James napravio s onim Lakersima od 2003 do 2007?? Qrac,pa nebi ni u play off usao.
Sta bi James napravio s onim Lakersima od 2003 do 2007?? Qrac,pa nebi ni u play off usao.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
WTF??? Pa sta mu onda to treba da osvoji titulu? Jos Howard i Rose u ekipi i onda da osvoji? E to je razlika izmedju njega i najvecih.MaGiCa je napisao/la:Samo zato sto je Jordan najveci, niko drugi nije klasa?dema je napisao/la:Klasa uskoci kad je najbitnije i najpotrrrebnije i donese pobjedu to je ucinilo Jordana najvecim.Ta kako ti rece glavna mana mu smeta da bude ono sto ti kazes za njeg,jer da nema te mane on bi vec imao titulu i ja bi ti druge stvari pisao o njemu.Inace ne volim ni Kobea ali ga vise cijenim od Jamesa,iako znam rec da nekad imitira MJ-a ali ipak priznam ono sto jest.James je idealan ,nemojte me pogresno shvatit,ali idealan za drugog igraca tima jer moze donijet sve ono sto treba,osim tog zadnjeg suta gdje mu treba,neko ko to moze uradit.I to ce vjerovatno da se desi u Miamiu.
Interesantno.
Znaci niko u fudbalu nije klasa posle Maradone, niko u F1 nije klasa posle Senne, niko u boksu nije klasa posle Alija, u hokeju posle Gretzkog, u tenisu posle Federera, u biciklizmu posle Merckxa, u atletici posle Bolta?
Cinjenica jeste da LBJ nije imao tim za titulu, i cinjenica jeste da ga i sad nema. Kad bude imao tim za titulu, pricacemo o tome da li ju je on izgubio ili neki njegov saigrac, te da li ju je on osvojio ili mu je neko drugi to omogucio. Moze?
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
bold - Izvini, ali nisam razumeo. Covek je D# wizard i ima sve sto imaju top PFovi svih vremena + moze da igra i na centru.BIHfan je napisao/la: Ma kakav James i kompletnost. Covjek nema neki sut da ubija, u zavrsnicama los itd.
Garnett isto nije kompletan, da je kompletan osvojio bi titulu najkorisnijeg igraca u nba finalu.
James nema sut na nivou top sutera, ali nije njegov sut neki katastrofalni fail. Za zavrsnice sam vec rekao. Jbga, one uglavnom i zavise od suta.
Slazem se, zato nije i kompletan. Rijec kompletan znaci da je u svim segmentima odlican, a on nije.MaGiCa je napisao/la:bold - Izvini, ali nisam razumeo. Covek je D# wizard i ima sve sto imaju top PFovi svih vremena + moze da igra i na centru.BIHfan je napisao/la: Ma kakav James i kompletnost. Covjek nema neki sut da ubija, u zavrsnicama los itd.
James nema sut na nivou top sutera, ali nije njegov sut neki katastrofalni fail. Za zavrsnice sam vec rekao. Jbga, one uglavnom i zavise od suta.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Treba mu mladji centar i dobar PG. Bosh mu je visak. Bolje bi bilo Miamiju da su uzeli dobrog mladog centra i dobrog PGa, umesto CB1. Ovako su sami sebi pucali u nogu losim odabirom.BIHfan je napisao/la: WTF??? Pa sta mu onda to treba da osvoji titulu? Jos Howard i Rose u ekipi i onda da osvoji? E to je razlika izmedju njega i najvecih.
Pa daj Rose-u, Howardu, Nashu Wade i Bosha garantujem da bi prvu sezonu uzeli titulu.MaGiCa je napisao/la:Treba mu mladji centar i dobar PG. Bosh mu je visak. Bolje bi bilo Miamiju da su uzeli dobrog mladog centra i dobrog PGa, umesto CB1. Ovako su sami sebi pucali u nogu losim odabirom.BIHfan je napisao/la: WTF??? Pa sta mu onda to treba da osvoji titulu? Jos Howard i Rose u ekipi i onda da osvoji? E to je razlika izmedju njega i najvecih.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Bosh je privdno kvalitetan igrac.BIHfan je napisao/la: Pa daj Rose-u, Howardu, Nashu Wade i Bosha garantujem da bi prvu sezonu uzeli titulu.
Bez kvaliteta pod obrucem se ne moze uzeti titula.
Samo su Bad boys Pistonsi i Chicago pod MJem uzeli titule bez dominantnih cetvorki ili petica.
Tvoja prognoza,samim tim, pada u vodu.
BIHfan je napisao/la:Pa daj Rose-u, Howardu, Nashu Wade i Bosha garantujem da bi prvu sezonu uzeli titulu.MaGiCa je napisao/la:Treba mu mladji centar i dobar PG. Bosh mu je visak. Bolje bi bilo Miamiju da su uzeli dobrog mladog centra i dobrog PGa, umesto CB1. Ovako su sami sebi pucali u nogu losim odabirom.BIHfan je napisao/la: WTF??? Pa sta mu onda to treba da osvoji titulu? Jos Howard i Rose u ekipi i onda da osvoji? E to je razlika izmedju njega i najvecih.

Zar Noah nije jedan od najboljih centara lige

Moraš gledat šta jednoj ekipi treba Bullsima bi bolje došao neki bezvezan šuter samo da pogodi kad je sam nego Howard jer već imaju dominaciju u reketu jedna su od najboljih skakačkih ekipa

I ja mislim da je dovođenje Bosha bio glup potez.Imali su Haslema tu Beasleya su mogli ostavit da bude 6. samo im prvi potez treba da bude bolji trener da je tu neko fino trenersko ime Beasleyu bi bilo drago da bude 6. igrač Wade i LBJ bi igrali za ekipu i tako.Nekog solidnog centra su mogli dovest umjesto Bosha mada ni sad nije kasno mislim sljedeće sezone,ako neko trade bude htio.Ja sam mišljenja da im PG ne treba jer su tu i Wadde i James,a Chalmers i Bibby svoje solidno mogu odigrat
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.