Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Re: Arsenal
Rođen s tobom da budem
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Rođen s tobom da budem
ahaha nerko znas ko je gunnerS????? bivsi mod, na ars-bih.com, onaj opasni
XD

Pa imate li vi normalnog golmana?
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
zar je opasan, meni se ne cini takoe2_ze je napisao/la:ahaha nerko znas ko je gunnerS????? bivsi mod, na ars-bih.com, onaj opasniXD
hahaha, svasta ces cuti, al ovo je presmjesno, jedan se oporavi, a drugi se ozlijedi.
sta je ovom Koscielnyom bilo

e2_ze je napisao/la:ahaha nerko znas ko je gunnerS????? bivsi mod, na ars-bih.com, onaj opasniXD

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Sreća pa tad nisam bio aktuelan, ban me ne bi mimoišo.
Nego dobra vijest je da se Koscielny povrijedio, to više ni Bog dragi ne može upratit ko je kod nas povrijeđen, ko nije. Da imamo po 4 igrača za svaku poziciju nama bi opet škripalo, ali šta ćeš sad.
Vidi ovog GunnerSa vratio se iz noćnog života tek u 1, cccc bolan idi uči, sutra nećeš moći ima Arsenal.
Nego dobra vijest je da se Koscielny povrijedio, to više ni Bog dragi ne može upratit ko je kod nas povrijeđen, ko nije. Da imamo po 4 igrača za svaku poziciju nama bi opet škripalo, ali šta ćeš sad.
Vidi ovog GunnerSa vratio se iz noćnog života tek u 1, cccc bolan idi uči, sutra nećeš moći ima Arsenal.
Ima Djourou. Mah kakav noćni život... Samo mrsko mi bilo švrljat a tu sam ja, pratim vas

BTW. Ban, ma kakvi, nisam ja takav, nego samo volim kad je sve na svom mjestu

Ma znam ja takve, nisu takvi,nisu nakvi, a ovamo te čeka ko zapeta puška kad ne skratiš linkGunnerS je napisao/la:Ima Djourou. Mah kakav noćni život... Samo mrsko mi bilo švrljat a tu sam ja, pratim vas![]()

Zezam se, sutra maznut Birmingham aBd i pokušat se laganini vratit u utrku za titulu i ma šta ja pričam više, ni ja više ne vjerujem da možemo ove godine do titule.Ajmo samo koncentrisat se na fudbal i polako, a vidi men sad isto da sam Wenger, ma ova bolest i tablete su mi dohakali, gubim se u prostoru i vremenu.
Heh, to ti neko rekao
TO tamo pričate meni iza leđa ?!
Što ba ne vjeruješ ?! Ja vjerujem u titulu i siguran sam da je ove godine Arsenal najbliži toj tituli.

Što ba ne vjeruješ ?! Ja vjerujem u titulu i siguran sam da je ove godine Arsenal najbliži toj tituli.
Ma šta ja znam, Drogba me spustio na zemlju, opet, a i ove povrede ne pomažu. Ko će sutra branit, Žučo ili Fabianski ?
A da nisi rekao svoje ime ne bih ni znao koji si majkemi. Zezamo te malo.
A da nisi rekao svoje ime ne bih ni znao koji si majkemi. Zezamo te malo.
Fabianski sigurn, Žučo neće bit spreman ( hvala Bogu ) za sutrašnju tekmu.
Mah, ne krijem ja ništa. A pošto se volim zezat nema frke, treba znat i primat zezanciju
Mah, ne krijem ja ništa. A pošto se volim zezat nema frke, treba znat i primat zezanciju

Jašta bolan, samo lagano.
Sutra nas prenosi BHT da znate, napokon su se smilovali.
Sutra nas prenosi BHT da znate, napokon su se smilovali.
Eto, nisam znao, al et, hvala Bogu. Znači sutra u 16:00 Arsenal u 18:xx Aston Villa... Mah, valjda će bit nešto i za navečer 

Samo mi je drago što su ukinuli špansku ligu, pa oni više ne mogu gledat Barcelonu na Hayata svaku kolo.
Znas li bolan koga da očekujemo sutra, a koga ne, imam osjećaj da bi onaj Đuro mogao nešto sutra zahebat u odbrani, valjda neće. ali zadnju utakmicu koju je igrao je bo katastrofalan, plivao je samo tako. Valjda je došo sebi.Sutra nam je potreban u najboljem izdanju
Znas li bolan koga da očekujemo sutra, a koga ne, imam osjećaj da bi onaj Đuro mogao nešto sutra zahebat u odbrani, valjda neće. ali zadnju utakmicu koju je igrao je bo katastrofalan, plivao je samo tako. Valjda je došo sebi.Sutra nam je potreban u najboljem izdanju
Hehehe, i to što kažeš, samo Barca i ponekad Real ubace
a ioanko nema šta drugo u onoj Primeri
A Djuro, pa, on će sigurno igrat, sa Squalluci-em. Igrat će Clichy i Eboue na stranama, a Fabianski na golu. Ispred bi trebao bit Song ( jel' on možda povrijeđen ?! ) i Wilshere kao play. Na krilima Arshavin i Theo a u sredini Nasri. U napadu Chamack, kasnije Bentdner.
To bi trebalo izgledat ovako:
......................Fabianski.................
Eboue........Djuro........Squalluci...Clichy
..............Song.............................
......................Wilshere...............
Theo............Nasri..............Arshavin
..............Chamack....................

A Djuro, pa, on će sigurno igrat, sa Squalluci-em. Igrat će Clichy i Eboue na stranama, a Fabianski na golu. Ispred bi trebao bit Song ( jel' on možda povrijeđen ?! ) i Wilshere kao play. Na krilima Arshavin i Theo a u sredini Nasri. U napadu Chamack, kasnije Bentdner.
To bi trebalo izgledat ovako:
......................Fabianski.................
Eboue........Djuro........Squalluci...Clichy
..............Song.............................
......................Wilshere...............
Theo............Nasri..............Arshavin
..............Chamack....................
E nije ti loš taj sastav, samo sumnjam eto da će Walcott od prve jer je bio povrijeđen, možda Rosicky zaigra tamo ili Eboue, a onda Sagna na desnom beku.
Haj ba GunnerS što si naporan više
, nismo svi noćne ptice ko ti da možemo postat svu noć.
Eto jarane dođi nam nekad na okupljanje u Ze, meni i onom gore e2_ze pa ćemo te častit, a naci cemo ti kakvo mjesto i prespavat, dobar si čovjek.
Haj ba GunnerS što si naporan više

Eto jarane dođi nam nekad na okupljanje u Ze, meni i onom gore e2_ze pa ćemo te častit, a naci cemo ti kakvo mjesto i prespavat, dobar si čovjek.

Nema veze, možda ga odmah baci u vatru, a i sam je Wenger rekao da će ga sigurno isprobat, eh sad, jel' to odmah na početku il' kasnije ostaje nam da vidimo. A Sagna, zar nije povrijeđen ?!

Ti stvarno nedaš čovjeku spavat. Čuj ti njega, on bi odmah trebe, polako bolan.GunnerS je napisao/la:Čuj naći ćemo ti. Ako nema kakava treba sa praznom sobom za mene, onda ja nedolazim dole
![]()
Nema veze, možda ga odmah baci u vatru, a i sam je Wenger rekao da će ga sigurno isprobat, eh sad, jel' to odmah na početku il' kasnije ostaje nam da vidimo. A Sagna, zar nije povrijeđen ?!![]()

Ja bolan žiko mene, Sagna je povrijeđen upravu si, eto vidiš, ja kažem da više ne mogu upratit ko je sve povrijeđen. Ništa onda Eboue bek, a gore Wenger nek izmišlja toplu vodu što se mene tiče, samo da pobijedimo Birmingham.
Pa spavaj jadan nebio, odoh i ja. Do sutra... Valjda će smislit pobjedničku taktiku 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.