Rahmet mu dusi.
On mene nije, ali ja njega jesam "poznavao", uvjek sam ga na Alpasinu pozdravljao sa " Vozdra Pitaru", a uzvracao je bas blagim osmjehom.
Na prvu se vidjela njegova ljudskost.
Nek Ti je lahka zemlja bosanska Campo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Rahmet mu dusi.
Slazem se
Da ti nisi koju nulu viška napisao?
Steta,kada je tek poceo 2018 imao sam osjecaj da ce ovaj momak bit odlican
Svi oni obicno proigraju kad im uskoro istice ugovor
Ništa od Tana i onog drugog, sve igrače koji imaju ponudu će prodati. Daj bože da se ne ugasimo.
Znaci bankrot. Možemo talnuti Đokanovica, možda, za nekih 200 milja eura, Garu za 250 milja, a ove nove raspustiti i igramo sa akademcima. Odemo u kantonalnu ligu, vratimo se za 5 ili 6 godina, bez dugova, a sa uigranom ekipom.fks74 je napisao/la: ↑11 avg 2021, 21:39Ništa od Tana i onog drugog, sve igrače koji imaju ponudu će prodati. Daj bože da se ne ugasimo.
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 avg 2021, 10:15Ne znam zasto nasi ocekuju da nam se igraci prodaju za neke milione?
Na osnovu cega?
Kad mi neko kaze "sampionski tim"
Cega sampion?Kukuruz lige
Pa i Gibraltar i San Marino imaju svog prvaka i oni sad trebaju da traze neke milione za igrace jer su prvaci u svojoj ligi,ne kontam?
Evropa je bitna,Evropa!
Dinamo kad jednu godinu ne bi igrao grupnu fazu u Evropi,oni nijednog igraca iz te generacije ne bi mogli prodati za vise od 3 miliona
Mi dok ne napravimo neki iskorak,a to bi bilo plasman u grupnu fazu bilo kojeg Evropskog takmicenja
Mi ne mozemo traziti nikakve milione za igrace
Pa sta smo mi uradili u Evropi?Par puta igrali play off i vrhunac nam u ovih 26 godina sto smo izbacili Genka na gol u gostima?
Shvatite da nijedan klub nece dati milione za nekog igraca zato sto je dao par golova Mladosti i Krupi u kukuruz ligi
Svaki ozbiljan klub kada daje neke velike pare gleda sta je taj igrac uradio u Evropi i za svoju reprezentaciju
Npr.da smo prosle sezone usli u grupnu fazu EL i da je Vladan dobio 1 ili 2 poziva u reprezentaciju,
On bi sigurno otisao za najmanje 2 miliona eura
A od ovi igraca koje trenutno imamo niko ne vrijedi nista.
Kao prvo skroz su fizicki nespremni
U ovom jadu od lige ne mogu izdrzati 70 min kako treba protiv Radnika ili Rudara
Fataju ih grcevi u 65.i mora da se pravi izmjena
To automatski odbija 90% klubova
Ulazak u grupnu fazu bar ove Koferencijske lige mora da bude prvi cilj u naredne 2-3 godine
Ali to je vrlo tesko s obzirom da nasa liga ima jako slab koefcijent
Tako da svake godine krecemo od prvog pretkola i mi moramo da prodjemo 4 pretkola,od toga 3 nismo nositelji
Jucer sam se iznenadio,prvak Danske Brondby je direktno u 4.pretkolu Lige prvaka i igraju sa Salzburgom sa kojim se mogu nositi
Pa zar je Danska liga toliko jaka da imaju ekipu direktno u play offu Lige prvaka??
Do kada cemo vise stajati u mjestu?
Ugasit se zbog maximalno 2 miliona duga ??fks74 je napisao/la: ↑11 avg 2021, 21:39Ništa od Tana i onog drugog, sve igrače koji imaju ponudu će prodati. Daj bože da se ne ugasimo.
E vidiš kako ptari pišu. Kada se ima love i ide sve kako treba , lete u svemiru i niko nam nije ravan. A kada je klub u krizi onda im sve smiješno i sprdaju se sa svim i svačim, što je vezano za klub. Sarajevo je mnogo puta bilo u krizi i nije otišlo u stečaj, neće ni sada.obrijanopile je napisao/la: ↑11 avg 2021, 21:49Znaci bankrot. Možemo talnuti Đokanovica, možda, za nekih 200 milja eura, Garu za 250 milja, a ove nove raspustiti i igramo sa akademcima. Odemo u kantonalnu ligu, vratimo se za 5 ili 6 godina, bez dugova, a sa uigranom ekipom.
Lakše nam je povjerovati u lose, nego u dobro. Mada ja to razumijem takav smo narod. Uvjek se drugim divimo, a naše ponizavamo...fks74 je napisao/la: ↑11 avg 2021, 21:58E vidiš kako ptari pišu. Kada se ima love i ide sve kako treba , lete u svemiru i niko nam nije ravan. A kada je klub u krizi onda im sve smiješno i sprdaju se sa svim i svačim, što je vezano za klub. Sarajevo je mnogo puta bilo u krizi i nije otišlo u stečaj, neće ni sada.obrijanopile je napisao/la: ↑11 avg 2021, 21:49Znaci bankrot. Možemo talnuti Đokanovica, možda, za nekih 200 milja eura, Garu za 250 milja, a ove nove raspustiti i igramo sa akademcima. Odemo u kantonalnu ligu, vratimo se za 5 ili 6 godina, bez dugova, a sa uigranom ekipom.![]()
Bolje da se igra, da sa pobjedom na terenu bildas malo samopouzdanje, a ne vjerujem da bi kiksali kad bi se igrala tekmafera je napisao/la: ↑11 avg 2021, 01:23Ja bas suprotno razmisljam, volio bi da se odigra jer nama treba utakmica da se igraci uigraju a Radnik u trenutnom je stanju protivnik po mjeri. Mislim da se njih ni ovako okrnjeni ne smijemo plasiti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 avg 2021, 22:07Uhh valjalo bi nam vala pravo,da se ne mucimo![]()
![]()
Znaci imaju rok do utakmice sa nama da isplate to?
Sjecam se prije 2 sezone
Igrali kone i Celik
I Celiku iz saveza par sati pred utakmicu rekli da ne dolaze jer nisu platili dugove
I registrovali 3-0 za kone
Zna li se koliki Radnik ima dug prema ovoj dvojici??
Oni nemaju za kifle,jedino ako ih grad nesto ne pogura
Zavisi koliki im je tacno dug prema njima?
A realno da nije bilo navlacenja i politicke igre oni ne bi ni bili u ligi, s te strane da ne odigraju ni jednu do kraja mi ne bi bilo zao. Nemam nista protiv njih kao kluba nego zbog saveza da se vidi kakav su cirkus napravili kad su bukvalno tjerali ljude da igraju Premijer ligu bez ikakvih uslova a propustena sjajna prilika da se liga skrati na 10 vec ove sezone.