BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
Mene jedino to brine sto nema ko naslijediti ove momke, stvarno katastrofalno se radi u mladjim selekcijama.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
jeste glupi **** vas fuad. U tri posta je bio u vitezu jajcu i stocu. Okante se budale, šta mu koji qurac odgovarate
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- JackTheStripper
- Kontakt:
fuad94 je napisao/la:Ispodprosjecna ste reprezentacija jer nemate talent za nogomet. Sjedeca odbojka vam jedino lezi.
Pozdrav iz hrvatskog Stoca!
Treba tebe neko dobro stocem po toj kockastoj glavi, sestru i majku ti yebem. Yebem ti cistiliste.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
Eto ga.Fidelis je napisao/la:Moram samo ovo,ipak su neciji licni interesi preci od interesa reprezentacije i svih nas.Apsolutno je nedopustivo da Bešić ne pocne utakmicu.
Neka nam je Bog na pomoci.
I sa ovim sastavom smo bolji ali ako ne daj Boze ne uspijemo Mehmed je bivsi.
Hajmo ih dobiti
Nema se sta reci,ovo je najveca sramota koju smo dozivjeli od 2008 godine.Selektoru odmah otkaz a mora se traziti i odgovornost celnika nogometnog saveza,njihova krivica je jednaka zato sto su dopustili Amidzi da skoro s.ebe kvalifikacije.
Veceras je srusen kult reprezentacije koji smo gajili zadnjih 7 godina,srusili su ga Bazdarevic,savez i igraci.Fudbalska reprezentacija od veceras postaje ono sto su odavno rukometna i kosarkaska.Kult mozemo ponovo izgraditi ali ne sa ovim selektorom i ceka nas puno posla.
Mene je stid do neba.
PS: i ye.bem mater svakom onom ko ce veceras,slijedecih dana ili bilo kad poceti s pricom,pa to je nasa realnost,mi smo se precjenili,Mesa je dobar i treba ostati itd.Hvala.
Kako godine idu bicemo sve losiji nazalost, imali smo svoj vrhunac.
Sljedece ljeto Azurna obala, a vi se kiselite u trosnim stanovima Sarajeva, Tuzle i Zenice, popularnog Trokutistana!
Pozdrav iz hrvatskog Neuma!
Pozdrav iz hrvatskog Neuma!
Pa to je otprilike najbolje sto PL ima, i volio bih da vecina napravi nesto u svojoj karijeri jer, sve manje i manje cemo imat talenata iz diaspore, i morat cemo najbolje iz Pl gurat.club21 je napisao/la:Dzaba te momke spominjes daj boze da makar od jednog budemo imali hajra, mislim na reprezentaciju.TRUST je napisao/la:Ma ja bi bio najsretniji kad bi svi ti momci, dalje se razvijali, napravili ekstra transefer i Duljevic, Zakaric, Crnov, takoder i Memija i Filipovic, prvo sto bi to bilo ekstra za Pl klubove, promociju lige, i mislim da oni nista losije nebi odigrali veceras, samo sto mi nemamo takvog selektora koji bi u ovakvom vaznom mecu stavio Zakarica, Duljevica, pa cak nema sanse da ce Mesa napravit neki veci rez. Ibisevic , mozda Salihovic i to je max sto on nece vise pozivat, gledat cemo mi cijele kvalifikacije i Medunjanina i Lulica, Mujdzu itd
Jos ovom gore da jednom repliciram nek pogleda popis stanovnistva pa nek vidi koga ima 50% a koga 10%.
Husejnovic nije stra igrac 27 godina, nadam se napokon da ce uhvaiti kontinuitet igara i ustalit se u nekoj ekipi i on bi mogao pomoci reprezentaciji, vjerujem da pravi Husejnovic u top formi moze bolje odigrat na krilu i od Vise i od Lulica, al da se dotjera u ekstra formu, da ga povrede zaobidu i da napokon napravi iskorak jer talenta ima, sam rad, disciplina i da ga povrede zaobidu
" Kada vam svi budu zviždali i bili protiv vas od 80 000 ljudi , jedan čovjek će vas uvijek bodriti i biti uz vas " - Massimo Moratti
VOLIM TE BOSNO<3
VOLIM TE BOSNO<3
"We need to suffer. And we need to fight."
Mene je samo strah kad se Džeko oprosti, šta onda, ko će dati gola kad ne ide. Morat ćemo Rehagela zvati da igramo kao Grčka 2004.club21 je napisao/la:Kako godine idu bicemo sve losiji nazalost, imali smo svoj vrhunac.
Neka savez preuzme sve sta treba da se situacija poboljsa sto je vise moguce. Sumnjam, ali valjda ce biti tako.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Nabijem ti mamu i sestru na **** provokatoru jedan. Uzivaj veceras a mi cemo ismijavati tvoju repku naredno ljetafuad94 je napisao/la:Ispodprosjecna ste reprezentacija jer nemate talent za nogomet. Sjedeca odbojka vam jedino lezi.
Pozdrav iz hrvatskog Stoca!

Koji ti dio nije jasan??narodniheroj je napisao/la:socrates je napisao/la:Jos jedna stvar,nama baza mora biti iz dva najveca BH kluba,i uz nekoliko provjerenih i dokazanih dijasporaca traziti EP 2020!!
Vozdra!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
kakva ba premijer liga, dzaba se polaze nada u nju dok se nesto iz temelja ne promijeni.
pa imali iko da ga banuje covjek se prijavio na forum samo da provocira . Majmun ocito bjezo sa casova geografije pa nezna da su mostar i Vitez u BiHfuad94 je napisao/la:Opet nas gledate iz fotelja
Pozdrav iz hrvatskog Viteza
a teško će ijedan napraviti išta bez igranja u reprezentaciji realno..put preko PL pa dalje je trnovit i puno teži nego ovim dijasporcima iz boljih klubova tj ne i boljih klubova ali iz liga koje imaju veći rejtingTRUST je napisao/la:Pa to je otprilike najbolje sto PL ima, i volio bih da vecina napravi nesto u svojoj karijeri jer, sve manje i manje cemo imat talenata iz diaspore, i morat cemo najbolje iz Pl gurat.club21 je napisao/la:Dzaba te momke spominjes daj boze da makar od jednog budemo imali hajra, mislim na reprezentaciju.TRUST je napisao/la:Ma ja bi bio najsretniji kad bi svi ti momci, dalje se razvijali, napravili ekstra transefer i Duljevic, Zakaric, Crnov, takoder i Memija i Filipovic, prvo sto bi to bilo ekstra za Pl klubove, promociju lige, i mislim da oni nista losije nebi odigrali veceras, samo sto mi nemamo takvog selektora koji bi u ovakvom vaznom mecu stavio Zakarica, Duljevica, pa cak nema sanse da ce Mesa napravit neki veci rez. Ibisevic , mozda Salihovic i to je max sto on nece vise pozivat, gledat cemo mi cijele kvalifikacije i Medunjanina i Lulica, Mujdzu itd
Jos ovom gore da jednom repliciram nek pogleda popis stanovnistva pa nek vidi koga ima 50% a koga 10%.
Husejnovic nije stra igrac 27 godina, nadam se napokon da ce uhvaiti kontinuitet igara i ustalit se u nekoj ekipi i on bi mogao pomoci reprezentaciji, vjerujem da pravi Husejnovic u top formi moze bolje odigrat na krilu i od Vise i od Lulica, al da se dotjera u ekstra formu, da ga povrede zaobidu i da napokon napravi iskorak jer talenta ima, sam rad, disciplina i da ga povrede zaobidu
i da dodam da ne mogu vjerovat da postoje takvi debili koji zvizde na minuti šutnje za tragediju koja je potresla cijeli svijet..kakva je slika otišla u svijet

Nekako sam opušten. Neću više dopustiti sebi da se nerviram. kad pomislim zadnjih 10-15 godina koliko sam živaca i zdravlja svog potrošio na ovo.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Neka se on naslađuje. A kada ih Turci budu nakantali e onda će biti kuku lele, mrmljati će o zlim baliyama.
Yebo mu ja mater Ankicu.
Yebo mu ja mater Ankicu.
Zadnja izmjena: JackTheStripper, dana/u 16 nov 2015, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
Treba gasit temu.
Uvijek sam ismijavao bh reprezentaciju jer smrdi!
Pozdrav iz hrvatskog Odzaka!
Pozdrav iz hrvatskog Odzaka!
-
- Kontakt:
Koji je drugi klub ? Znam da je baza repke iz jednog a gdje je drugi klub ?socrates je napisao/la:Koji ti dio nije jasan??narodniheroj je napisao/la:socrates je napisao/la:Jos jedna stvar,nama baza mora biti iz dva najveca BH kluba,i uz nekoliko provjerenih i dokazanih dijasporaca traziti EP 2020!!
Vozdra!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 16 gostiju.