FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Robovlasnik
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Robovlasnik » 15 mar 2010, 01:35

Ja ovaj Forum redovno citam i pratim ... posebno ovaj TOPIC samo sam isuvise lijen da se ulogujem i stavim komentar a pogotovo da sa nekim raspravljam ...

Nego samo da napomenem posto vidim da niko ne spominje ... taj magicni natpis na mesijevoj majici ....

" Para Vos Valen " --- ili onako bukvalno prevedeno -- za vas vrijedi -- vjerovatno se htjeo zahvaliti publici radi onoga meeeeeeesiiiiiiiiiiiiiii meeeeeeeeeesiiiiiiiiiiiiiii meeeeeeeeeeeesiiiiiiiiiiiiiii :D :D

i jos nesto ... Abidalu vrati se ... Keita takodjer ... muka mi gledat Busquetsa .... ma ODVRATAN MI ..... i nemojte dirati Bojana ... decko je odigrao lose ... al ne sudi se na jednoj utakmici ... i on nema ni u desetinu utakmica ko Henry .... priznajem da je lose odigrao ... al ako bi se sudilo na osnovu jedne utakmice mesi i iniesta nikad nebi zaigrali u Barci....

Pa ja se sjecam kad je iniesta pocinjao da igra .... oooo Boze .... pa daleko najlosiji bio ... a sada Tata - mata :D

Takodjer i vidio sam od ovih ponekih forumasa ... da jako jako jako mijenjaju misljenja .... povrijedilo me sta pisete o Ibrahomovicu ....

Poslije reala dizali ste ga u zvijezde ... kad je zabio bio je ..... NAJBOLJI NAPADAC NA SVIJETU .... a onda poslije male krize i crvenog odjenom postovi .... sjecate se vi kad sam ja pisao da smo pogrijesili sto smo eto'a dali .... Hvala Eto'u na svemu sto je ucinio za Barcu al tu je sada IBRA .... kad se tu ako Bog da doda .... jos neki od navedenih igraca a ima ih mnogo ( Villa , Navas , Silva , Di Maria , Fabregas ) bit ce to sve uredu ....

Takodjer ja ne mislim da bi Henrya trebalo prodati ... nek se povuce covjek u dresu Barce ... Moze pedro da nauci puno od njega ... a i Mesi ... pa kako mu je samo veceras skocio u narucje poslije drugog gola ... isto dijete tatici ....

jos jednom

PARA VOS VALEN

BARCA
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 15 mar 2010, 01:47

Svi igraci znaju oscilirati (neko zbog lošije forme,neko zbog povrede koju je tek zalijecio ,neko zbog privatnih/licnih problema itd) samo docent doktor igre nikad :!:

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 15 mar 2010, 04:00

[youtube][/youtube]

Nevjerovatno. Bez rijeci sam.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 15 mar 2010, 08:08

slika

"PARA VOS VALEN"!

Valen je odmilja ime za Valentinu, nedavno rodjenu kcerku Maxija Biancucchija, igrača Cruz Azula, inace Messijvog rodjaka za kojeg Messi kaze da mu je brat. Beba je rodjena prije vremena, nakon samo sedam mjeseci trudnoce zbog cega je njena mama vise sedmica lezala u bolnici. Messi je golove posvetio maloj Valentini.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 mar 2010, 08:09

Fenomenalno, nema šta, al također, fenomenalne dvije asistencije Henry-a ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 mar 2010, 09:16

Messi je opet pokazao ko je king. Isto pokazalo se ono sto smo govororili i raspravljali, da nam valja kupiti nekoga extra jakog umjesto Anrija, jer Pedro, iako ga volimo svi, jos uvijek nije stasao u svjetsku klasu, isto kao i Bojan. Anri ce mislim sad do kraja szone proraditi isto kao i Ibra, igracina je on vidjelo se sinoć, samo eto sto je u godinama pa ne moze cijelu sezonu vrhunski da odigra, ali sad kad je najpotrebinije, stari as ce da briljira vidjet cete, pogotovo u Ligi prvaka. Isto tako raduje me i povratak Milita, skoro pa nevjerovatno kako se covjek vratio u formu poslije onolike pauze. Mene ova sezona podsjeca na proslu, nekako je sve slicno, i prosle godine smo ovako otprilike igrali kao da smo u nekoj manjoj krizi, a onda kad je bilo najvaznije povukli smo sa svim raspolozivim snagama maximalno i dosle su titule. Ovo nije slucajnost, ja bi reko da je Pep znalacki tempirao formu ekipe za odlucujuce utakmice. Sad nam dolazi gust raspored, igra se konstantno svaki vikend i onda srijedom ce biti prvenstvenih utakmica zbog svjetskog prvenstva, tu je i Liga prvaka, sve je to znao Pep i zato je mislim i tempirao formu.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

FC Barcelona _Ado
Kontakt:

Post Postao/la FC Barcelona _Ado » 15 mar 2010, 09:45

Veliki Maradona je Rekao da je Messi najbolji igrac kojeg je vidio ;) mislim da je Messi- Maradona ovog Vremena bez sumnje 8-)
Visca El Barca !

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 15 mar 2010, 10:17

Kao sto rece neko Rooney je najbolji igrač trenutno na planeti, a od svemiraca najbolji je Messi :D.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 15 mar 2010, 10:47

pribojavao sam se ove utakmice, ali sa ovakvim messijem, ma pali bi valencija i real zajedno.. kapa dolje majstore!!
Volim te Bosno!!!

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 15 mar 2010, 14:53

FC Barcelona _Ado je napisao/la:Veliki Maradona je Rekao da je Messi najbolji igrac kojeg je vidio ;) mislim da je Messi- Maradona ovog Vremena bez sumnje 8-)
Davno je Messi prevazišao Maradonu :D

Kakav je ono zlatni logo na dresovima??
2:6 prepoznatljiv rezultat :)
0:2 još uvijek frišak rezultat ;)
David Villa #7

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 15 mar 2010, 19:06

Barcelona_1899 je napisao/la:
FC Barcelona _Ado je napisao/la:Veliki Maradona je Rekao da je Messi najbolji igrac kojeg je vidio ;) mislim da je Messi- Maradona ovog Vremena bez sumnje 8-)

Logo svjetskog prvaka. ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

FC Barcelona _Ado
Kontakt:

Post Postao/la FC Barcelona _Ado » 15 mar 2010, 19:42

nidjo_barca je napisao/la:
Barcelona_1899 je napisao/la:

Logo svjetskog prvaka. ;)
kako nam stoji ljepo ko saliveno :D
Visca El Barca !

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 mar 2010, 08:40

http://www.fcbarcelonabih.com/index.php ... &Itemid=89

Srijeda u 20:00, Sport Centar u Zetri!
AMAR OSIM

vejza_
Kontakt:

Post Postao/la vejza_ » 16 mar 2010, 13:23

pozz fanovi barse...prodajem barsin dres originalni kupljen na kanp nou ako je ko zainteresonan se javi na pp...

hitno je a cijena je prejehtina...

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 17 mar 2010, 12:49

Eh,veceras igramo protiv Stuttgarta.Nadam se pobjedi i prolazu u 1/4 finala.
U Stuttgartu optimisticni,Guardiola najavljuje ofanzivu,kao i uvijek,nista novo.
A sad citam,izgleda da Xavi nece igrati veceras,povrjedio se na treningu.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 17 mar 2010, 13:08

U pravu si za Xavia, najvjerovatnije da ce pauzirati dvije sedmice .. :(
AMAR OSIM

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 17 mar 2010, 14:23

Uz veliki respekt prema Stuttgartu, ali veceras bi Barca trebala ovo rutinski odraditi.
Znaci Xavi veceras ne igra, veliki hendikep, ali sta se moze, valjda ce Toure uskociti na njegovu poziciju.
Jel Ibra veceras igra, imam filing da bi mogao veceras napokon proradit.
2:6 prepoznatljiv rezultat :)
0:2 još uvijek frišak rezultat ;)
David Villa #7

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 17 mar 2010, 14:41

Barcelona_1899 je napisao/la:Uz veliki respekt prema Stuttgartu, ali veceras bi Barca trebala ovo rutinski odraditi.
Znaci Xavi veceras ne igra, veliki hendikep, ali sta se moze, valjda ce Toure uskociti na njegovu poziciju.
Jel Ibra veceras igra, imam filing da bi mogao veceras napokon proradit.
Ibra veceras zabija makar jedan gol - živi bili pa vidjeli ;)
Švabe su pokazale da su opasna i nezgodna ekipa u prvom mecu ,a veceras Barca pokazuje svoju snagu i talenat.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 mar 2010, 15:25

Znaci jos samo Barca od toliko Spanaca ostala jos da brani Spansku ''najacu''ligu.
Trebala bi proci po svemu,ali Svabenzi je to nije im vjerovati sve dok sudija ne odsvira kraj.
I Sevilla i Real su bili upisali cistu pobjedu,pa sta ih na kraju snadje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 17 mar 2010, 15:44

ako veceras budemo na svom nivou stutgart nema nikakve sanse(i kad bi im igraci uzeli doping),a ako ne budemo na onoj pravoj razini nece biti nimalo lako jer stutgar je pokazao da zna igrat,nadam se ovoj prvoj soluciji i naravno prolasku dalje.....
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 0 gostiju.