Nego samo da napomenem posto vidim da niko ne spominje ... taj magicni natpis na mesijevoj majici ....
" Para Vos Valen " --- ili onako bukvalno prevedeno -- za vas vrijedi -- vjerovatno se htjeo zahvaliti publici radi onoga meeeeeeesiiiiiiiiiiiiiii meeeeeeeeeesiiiiiiiiiiiiiii meeeeeeeeeeeesiiiiiiiiiiiiiii

i jos nesto ... Abidalu vrati se ... Keita takodjer ... muka mi gledat Busquetsa .... ma ODVRATAN MI ..... i nemojte dirati Bojana ... decko je odigrao lose ... al ne sudi se na jednoj utakmici ... i on nema ni u desetinu utakmica ko Henry .... priznajem da je lose odigrao ... al ako bi se sudilo na osnovu jedne utakmice mesi i iniesta nikad nebi zaigrali u Barci....
Pa ja se sjecam kad je iniesta pocinjao da igra .... oooo Boze .... pa daleko najlosiji bio ... a sada Tata - mata

Takodjer i vidio sam od ovih ponekih forumasa ... da jako jako jako mijenjaju misljenja .... povrijedilo me sta pisete o Ibrahomovicu ....
Poslije reala dizali ste ga u zvijezde ... kad je zabio bio je ..... NAJBOLJI NAPADAC NA SVIJETU .... a onda poslije male krize i crvenog odjenom postovi .... sjecate se vi kad sam ja pisao da smo pogrijesili sto smo eto'a dali .... Hvala Eto'u na svemu sto je ucinio za Barcu al tu je sada IBRA .... kad se tu ako Bog da doda .... jos neki od navedenih igraca a ima ih mnogo ( Villa , Navas , Silva , Di Maria , Fabregas ) bit ce to sve uredu ....
Takodjer ja ne mislim da bi Henrya trebalo prodati ... nek se povuce covjek u dresu Barce ... Moze pedro da nauci puno od njega ... a i Mesi ... pa kako mu je samo veceras skocio u narucje poslije drugog gola ... isto dijete tatici ....
jos jednom
PARA VOS VALEN
BARCA