Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Jabroni
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la Jabroni » 23 avg 2024, 01:12

sljivo je napisao/la:
23 avg 2024, 00:57
Listam ove clanke sa sff kad, slike treba, haljina, ovo,ono, kad vidim jedna treba mi poznata a ne mogu skontat ko, kad ono Naomi Rapace, a jbt, nisam ni znao da je tu, ni rijeci o njoj, jb. vam enis beslagic i maja berovic majku
Paul Schrader isto, mada njemu nije prvi put

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 23 avg 2024, 01:17

H8Z7 je napisao/la:
23 avg 2024, 00:47
GIBRA je napisao/la:
23 avg 2024, 00:27
H8Z7 je napisao/la:
22 avg 2024, 22:58
Preko 3 milijarde žena žive na ovome svijetu, ne vrijedi tugovati zbog jedne. @GIBRA znam kako ti je u sličnoj sam situaciji bio zimus, pokreni se vježbaj, uči, radi na sebi. Do kraja godine vidjet ćeš promjene na sebi.

P.S. ako neko ima voljan u posjetu Rusiji neka se pridruži prpa me samog. :mrgreen: Plava kosa, zelene oči, svijetli ten. :ljepota:
Sve bih nekako podnio da je hladjenje počelo u kontinuitetu 10,15 dana, ali bukvalno sve bilo bajno do prije 3 dana, super odnos kao i mjesecima i danima unazad i onda u dva dana samo zaokret, ko grom iz vedra nebo, to me najvise pogodilo i sokiralo

Na pitanje sta je razlog, zasto, sta se desilo u ova dva dana odgovor je da je izgubila interes, da nije to to sa njezine strane (a luda bila za mnom), da ne zeli nikakve veze u budućnosti i da zeli d bude sama

Ubijedjen sam da me i dalje voli ali da se desila neka stvar koju mi ne moze reci
Znam sve kako ti je, par mjeseci pričao sa jednom sve super, smije se na sve što provalim prije nego sam je zvanično pitao da izađemo pitam nam zajedničku prijateljicu bolje je poznaje od mene, kaže ima momka preko godinu dana. :silent: Možeš misliti hladnog tuša kad sam to saznao. Vjeruj mi radi bilo šta, teretana, bicikl, šetnja, čitaj knjige bilo šta ali radi na sebi. Nemoj dozvoliti da potoneš, vjeruj mi od razmišljanja nema ništa. Nemoj dozvoliti da potoneš i zatvoriš se u sobu. Zbog tebe ovo govorim i prije i lakše ćeš je preboliti.
Ma mnogo mi je tesko da prestanem misliti jer je stvarno bio prelijep odnos sa obe strane
Jede me to sto kao nema nikakvog razloga i kao nista se nije desilo u ta dva dana
Nesto sigurno Jes, ali mi reci ne moze, to me nekako najvise boli jer je ozbiljno bilo sa obe strane
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 23 avg 2024, 01:22

GIBRA je napisao/la:
23 avg 2024, 01:17
H8Z7 je napisao/la:
GIBRA je napisao/la:

Sve bih nekako podnio da je hladjenje počelo u kontinuitetu 10,15 dana, ali bukvalno sve bilo bajno do prije 3 dana, super odnos kao i mjesecima i danima unazad i onda u dva dana samo zaokret, ko grom iz vedra nebo, to me najvise pogodilo i sokiralo

Na pitanje sta je razlog, zasto, sta se desilo u ova dva dana odgovor je da je izgubila interes, da nije to to sa njezine strane (a luda bila za mnom), da ne zeli nikakve veze u budućnosti i da zeli d bude sama

Ubijedjen sam da me i dalje voli ali da se desila neka stvar koju mi ne moze reci
Znam sve kako ti je, par mjeseci pričao sa jednom sve super, smije se na sve što provalim prije nego sam je zvanično pitao da izađemo pitam nam zajedničku prijateljicu bolje je poznaje od mene, kaže ima momka preko godinu dana. :silent: Možeš misliti hladnog tuša kad sam to saznao. Vjeruj mi radi bilo šta, teretana, bicikl, šetnja, čitaj knjige bilo šta ali radi na sebi. Nemoj dozvoliti da potoneš, vjeruj mi od razmišljanja nema ništa. Nemoj dozvoliti da potoneš i zatvoriš se u sobu. Zbog tebe ovo govorim i prije i lakše ćeš je preboliti.
Ma mnogo mi je tesko da prestanem misliti jer je stvarno bio prelijep odnos sa obe strane
Jede me to sto kao nema nikakvog razloga i kao nista se nije desilo u ta dva dana
Nesto sigurno Jes, ali mi reci ne moze, to me nekako najvise boli jer je ozbiljno bilo sa obe strane
Ima svoje Ja molim te. Shvatam da ti je teško i da si zbunjen i ne znaš šta se desilo. Savjet ti dajem da se sad naspavaš ujutro prošetaš malo odes u prirodu očisti glavu od svega i shvati da život ide dalje. Od tugovanja nema ništa, radi ono što te veseli, samo budi aktivan nemoj se prepustiti mislima. Kad vidiš prve rezultate toga što radiš vjeruj da ćeš još manje misliti na nju. :)
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 23 avg 2024, 01:34

H8Z7 je napisao/la:
23 avg 2024, 01:22
GIBRA je napisao/la:
H8Z7 je napisao/la:

Ima svoje Ja molim te. Shvatam da ti je teško i da si zbunjen i ne znaš šta se desilo. Savjet ti dajem da se sad naspavaš ujutro prošetaš malo odes u prirodu očisti glavu od svega i shvati da život ide dalje. Od tugovanja nema ništa, radi ono što te veseli, samo budi aktivan nemoj se prepustiti mislima. Kad vidiš prve rezultate toga što radiš vjeruj da ćeš još manje misliti na nju. :)
Ne znam brate iskreno, mnogo smo bili povezani jedno za drugo

Teska licnost, tvrdoglava, lako precrtavanje ljudi iz svog zivota, ali se za mene posebno vezala...

Ne moze me ubijediti da u dva dana se promijeni, nesto se desilo, razlog neki ima, to me boli sto ne znam sta je

A bas me pogodilo, nekako gutam jer smo stvarno bili super, nisam ovo nikako ocekivao, a pogotovo ne kao grom iz vedra neba
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 23 avg 2024, 02:03

Moras poprcit stagod.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 23 avg 2024, 02:06

Nekoliko nas ovdje ti je reklo sta je i ti se opet pitas. Shvatis da je kurava i pomoc ce ti da je prebolis odmah.
feniksptica je napisao/la:
23 avg 2024, 02:03
Moras poprcit stagod.
Moze bit i da je u tome problem kod ove bio.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 23 avg 2024, 04:41

Mogli je napisao/la:
23 avg 2024, 02:06
Nekoliko nas ovdje ti je reklo sta je i ti se opet pitas. Shvatis da je kurava i pomoc ce ti da je prebolis odmah.
feniksptica je napisao/la:
23 avg 2024, 02:03
Moras poprcit stagod.
Moze bit i da je u tome problem kod ove bio.
Ma predobar za nju
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 24 avg 2024, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 23 avg 2024, 08:38

slika

Ova je za udzbenika :D

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 23 avg 2024, 08:41

GIBRA je napisao/la:
23 avg 2024, 01:34
H8Z7 je napisao/la:
GIBRA je napisao/la:

Teska licnost, tvrdoglava, lako precrtavanje ljudi iz svog zivota, ali se za mene posebno vezala...

Ne moze me ubijediti da u dva dana se promijeni, nesto se desilo, razlog neki ima, to me boli sto ne znam sta je

A bas me pogodilo, nekako gutam jer smo stvarno bili super, nisam ovo nikako ocekivao, a pogotovo ne kao grom iz vedra neba
Legendo, ona ti je jasno do znanja stavila kako stvari stoje.
Ok, teško ti u prvi mah, al saberi se, pregrupiši, nećeš-nećeš, sretno bilo.
Vjeruj da bi nayebo ko žuti da je šutjela, a ti mislio sve u redu.
Koševo Zapad

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 23 avg 2024, 08:46

samo nam nemoj da se propijes i da na svaku tuzniju pjesmu u kafani krenes plakati i razbijati case...

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 23 avg 2024, 08:59

GIBRA je napisao/la:
23 avg 2024, 01:34
H8Z7 je napisao/la:
GIBRA je napisao/la:

koliko ti godina imas
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 23 avg 2024, 09:25

GIBRA je napisao/la:
Brate u kakvim ti deluzijama živiš?
Kad neko voli nekog ne priređuje mu ova sranja. Poslužio si joj da se zabavi i da se provede, kad je proces zabave njoj prestao postao si joj teret i to je to. Znam da zvuči okrutno ali tako je.

Prošle godine u ova doba desio mi se isti prekid veze nakon 5 mjeseci. Sve savršeno, konta čovjek to je to i dođe treba i kaže ne osjećam više to prema tebi, ne volim te na taj način, prekidam i ćao.

Došao kući u šoku, isplakao se, sutradan izbrisao sve što ima ikakve veze sa njom od chatova, fotosa, svega. Blokirao je i na OLX-u, 2-3 sedmice bio živi syeb i onda gotovo. Odjednom normala.

Presjeci sve veze, strpi se malo da vremena prođe i naići će ti druga.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 23 avg 2024, 09:30

Marsal je napisao/la:
23 avg 2024, 09:25
GIBRA je napisao/la:
Brate u kakvim ti deluzijama živiš?
Kad neko voli nekog ne priređuje mu ova sranja. Poslužio si joj da se zabavi i da se provede, kad je proces zabave njoj prestao postao si joj teret i to je to. Znam da zvuči okrutno ali tako je.

Prošle godine u ova doba desio mi se isti prekid veze nakon 5 mjeseci. Sve savršeno, konta čovjek to je to i dođe treba i kaže ne osjećam više to prema tebi, ne volim te na taj način, prekidam i ćao.

Došao kući u šoku, isplakao se, sutradan izbrisao sve što ima ikakve veze sa njom od chatova, fotosa, svega. Blokirao je i na OLX-u, 2-3 sedmice bio živi syeb i onda gotovo. Odjednom normala.

Presjeci sve veze, strpi se malo da vremena prođe i naići će ti druga.
Brat :urnebes: :urnebes:

MilanMladenovic
Kontakt:

Post Postao/la MilanMladenovic » 23 avg 2024, 09:38

Ja ne znam sta je narodu. Mi bas volimo biti jadni i patiti. GIBRA poslusaj Marsala. Procesiraj emocije, isplaci se i onda napokon skontaj da je ako je to bilo kako si ti zamisljao ne bi se prekinulo. Nije ljubav bila s njene strane ako tek tako ode.
Zao ti je i treba da bude to je normalno, ali nemoj je vise idealizirat kad ocigledno nije idealna. Kako napisah vec poslusaj Marsala, rijesi se svakog moguceg kontakta s njom baci i obrisi sve sto te asocira na nju i kad se oporavis nastavi dalje sa zivotom kao da se to nikad nije desilo. Na kraju krajeva, vjeruj mi, nece biti jedina koja ce te samo povrijediti i otici.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 23 avg 2024, 09:39

Marsal je napisao/la:
23 avg 2024, 09:25
GIBRA je napisao/la:
Blokirao je i na OLX-u
:rol: :bow:

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 23 avg 2024, 10:32

Lik trolla ocigledno ili ima 15 godina
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 23 avg 2024, 10:38

I sve ovo s Hrvatima na granici valja izdeverat :damn:
Kako su naglasili u IDEEA-i, od putnika će se na granici zahtijevati da dostave biometrijske podatke, kao što su otisci prstiju i fotografija lica.

Glavne izmjene uključuju uvođenje sistema Entry/Exit System (EES) i European Travel Information and Authorisation System (ETIAS). Ovi sistemi predstavljaju online formulare, koje će nosioci pasoša zemalja koje nisu članice Unije morati popuniti i uplatiti taksu u iznosu od sedam eura prije ulaska u EU. Ovaj formular će važiti do tri godine ili do zamjene putne isprave

EES se odnosi na praćenje vremena i mjesta boravka u EU kako bi se osiguralo da putnici ne borave duže od 90 dana u periodu od šest mjeseci. Prilikom prvog prelaska granice, uzimat će se biometrijski podaci, čime se otklanja potreba za unošenjem pečata u pasoše na graničnom prelazu.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 23 avg 2024, 10:43

Covjek je ubijedjen da ga je voljela, a iz cista mira prekinula sa njim... Ocito joj je bilo dosadno, pa ga iskoristila da se malo zabavi. A ne bi me cudilo i da je nasla nekog boljeg za nju. Zene puno cesce imaju rezervnih opcija, nego muskarci.

Yebi je, nije ni prva ni zadnja.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 23 avg 2024, 10:46

Ni meni nikad neće biti jasan taj switch u ponašanju koji se odjednom pojavi, do jučer sve normalno - onda odjednom seenovi, neodgovorene poruke, "legla spavati" (a ono 21h), imam previše obaveza, pritisak...

Nije vala moguće da se svaka promijeni isključivo zbog novog momka, ali de makar mi reci - razlog je to i to, a ne da ja gatam noćima šta sam pogrešno uradio.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 23 avg 2024, 10:48

Trolla vas lik :D

Ubijeđen sam da me voli ali me ostavila onako :rol:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.