Nisam melek jbg... I btw, nije tako izgledala na prvu... Kasnije je otkrila svoje prave namjere.

O čemu se radi, radije ne bih... Ja sam ipak gospodin, takve stvari ne pišem ni pod aliasom.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nisam melek jbg... I btw, nije tako izgledala na prvu... Kasnije je otkrila svoje prave namjere.
Najbolja terapija :
Sta kazes na ovu kolega
Sve bih nekako podnio da je hladjenje počelo u kontinuitetu 10,15 dana, ali bukvalno sve bilo bajno do prije 3 dana, super odnos kao i mjesecima i danima unazad i onda u dva dana samo zaokret, ko grom iz vedra nebo, to me najvise pogodilo i sokiraloH8Z7 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 22:58Preko 3 milijarde žena žive na ovome svijetu, ne vrijedi tugovati zbog jedne. @GIBRA znam kako ti je u sličnoj sam situaciji bio zimus, pokreni se vježbaj, uči, radi na sebi. Do kraja godine vidjet ćeš promjene na sebi.
P.S. ako neko ima voljan u posjetu Rusiji neka se pridruži prpa me samog.Plava kosa, zelene oči, svijetli ten.
![]()
Najjaca mi je ova Alisa, ja jedino znam iz onog spota Stuka a svaku noc se nesta slikaakisarajevo92 je napisao/la: ↑23 avg 2024, 00:26kljixu su glavne zvijezde Emela i voditeljice sa BHT i TVSA, ne prodje dan da ne budu na naslovnici![]()
Fin koncert, mnogo bolji od Crvene Jabuke i Zeljka Samadrzica.kraljttbvb je napisao/la: ↑23 avg 2024, 00:39Jesi li bio veceras?
Ako veceras medju 3+ milje žena nisi nešto pokupio, slab si![]()
Al koliko je Emela odbojna zenska. Ima sve osobine koje bi bile pozeljne da je muskarac.akisarajevo92 je napisao/la: ↑23 avg 2024, 00:26kljixu su glavne zvijezde Emela i voditeljice sa BHT i TVSA, ne prodje dan da ne budu na naslovnici![]()
Znam sve kako ti je, par mjeseci pričao sa jednom sve super, smije se na sve što provalim prije nego sam je zvanično pitao da izađemo pitam nam zajedničku prijateljicu bolje je poznaje od mene, kaže ima momka preko godinu dana.GIBRA je napisao/la: ↑23 avg 2024, 00:27Sve bih nekako podnio da je hladjenje počelo u kontinuitetu 10,15 dana, ali bukvalno sve bilo bajno do prije 3 dana, super odnos kao i mjesecima i danima unazad i onda u dva dana samo zaokret, ko grom iz vedra nebo, to me najvise pogodilo i sokiraloH8Z7 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 22:58Preko 3 milijarde žena žive na ovome svijetu, ne vrijedi tugovati zbog jedne. @GIBRA znam kako ti je u sličnoj sam situaciji bio zimus, pokreni se vježbaj, uči, radi na sebi. Do kraja godine vidjet ćeš promjene na sebi.
P.S. ako neko ima voljan u posjetu Rusiji neka se pridruži prpa me samog.Plava kosa, zelene oči, svijetli ten.
![]()
Na pitanje sta je razlog, zasto, sta se desilo u ova dva dana odgovor je da je izgubila interes, da nije to to sa njezine strane (a luda bila za mnom), da ne zeli nikakve veze u budućnosti i da zeli d bude sama
Ubijedjen sam da me i dalje voli ali da se desila neka stvar koju mi ne moze reci