kako bude borcu odgovaraloirridu je napisao/la:btw ko bi bio prvak kad bi isto bodova imali jel se gleda medjusobni ili gol razlika posto ne znam da se kod nas ista tako desilo prije

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
kako bude borcu odgovaraloirridu je napisao/la:btw ko bi bio prvak kad bi isto bodova imali jel se gleda medjusobni ili gol razlika posto ne znam da se kod nas ista tako desilo prije
planiraj nekoliko penala koja ce biti svirana za zrinjskiirridu je napisao/la:nesto sam racunao sad:
zeljo-slav 1 3boda
sar-zeljo x 1bod
zeljo-zri 1 3boda
bud-zeljo 2 3boda
zeljo-bor 1 3boda
= 13 bodova
borac-olim 1 3boda
zvij-borac x 1bod
borac-trv 1 3boda
zeljo-borac 1 0bodova
borac leot 1 3boda
=10bodova
dakle mi bi trebali po ovoj racunici(koja donekle i najrealnija)trebali zaostajat 3 boda za borce...dakle RUDAR P JE TIM KOJI CE ODLUCITI PRVAKA JER AKO SUTRA DOBIJE IMAMO SANSU AKO IZGUBI TITULU MOZEMO OTPISAT
naravno ovo je moje neko misljenje i nije najbolja moguca situacija ali je po meni bar najrealnijae sad naravno mogli bi mi dobit i sarajevo ,mogo bi i borac izgubit u gradačcu ,ali to je sve vise zelja nego mogucnost tako da sutra samo se nadat da rudar ne pusti borac
evo ih: http://sportsport.ba/tabele.php?compare ... ms%5B%5D=2hamo_pipa je napisao/la:Jel moze neko postavit' tekme i rezultate Zelje i Sarajeva, poslijeratne?
Gnjido u Vrapcicima golove dali Kerla nakon kornera,i Bučan eurogol nakon kontre,a tekma u Trebinju bila poslije proslave tituledzenan01 je napisao/la:Donjeo je na kulturan nacin, najjacim timom u drzavi, ali on nije tema, vec gospon nosim i njegovo bijedno jadikovanje. Dok mu je sviro penale u Vrapčićima i Trebinju valjo je a sada...
za Ćuluma su u pravu,ostalo necu komentarisati...rossoner je napisao/la:Ja ovih Zenicana, duše nevine...
ma cener za jug je posteno jbg i mislim nebi bilo ok da je vise ..mada sve je moguce nazalost...Mirsad94 je napisao/la:sta mislite kolike ce nam cijene staviti na derbyu, ako bude cener dobro je
Ja mislim da će im biti isplatnije po 5 KM jer će više raje doći, nego 10 ili više s obzirom da ima TV prenos...mma_hz je napisao/la:ma cener za jug je posteno jbg i mislim nebi bilo ok da je vise ..mada sve je moguce nazalost...Mirsad94 je napisao/la:sta mislite kolike ce nam cijene staviti na derbyu, ako bude cener dobro je
nemoj ti nista komentarisat jer si vec komentarisao na temi celika...padobranac1978 je napisao/la:za Ćuluma su u pravu,ostalo necu komentarisati...rossoner je napisao/la:Ja ovih Zenicana, duše nevine...
Imas pp drugLudLo 4 je napisao/la:Jel moze neko da mi posalje slike iz zenice sa orga. ili gdje imaju na pp. Hvala
19TM87 je napisao/la:nemoj ti nista komentarisat jer si vec komentarisao na temi celika...padobranac1978 je napisao/la:za Ćuluma su u pravu,ostalo necu komentarisati...rossoner je napisao/la:Ja ovih Zenicana, duše nevine...
Nisi trebo ni njeg komentarisat, ionako to nikog ne zanima...padobranac1978 je napisao/la:za Ćuluma su u pravu,ostalo necu komentarisati...rossoner je napisao/la:Ja ovih Zenicana, duše nevine...
drug,ako si upratio ja ne ujedam ko pojedinci sa vase a tako i nase strane,ali praviti se nevin nakon tekme u kupu koju ste ih polomili je niođe veze...a sad ce se javiti dezurni ispravljaci krive Drine...Hawking je napisao/la:Nisi trebo ni njeg komentarisat, ionako to nikog ne zanima...padobranac1978 je napisao/la:za Ćuluma su u pravu,ostalo necu komentarisati...rossoner je napisao/la:Ja ovih Zenicana, duše nevine...
Čelik zna igrati grubo i prljavo na svom terenu ali ubjedljivo najprimitivniji igrači u pl su Bešlija i Ćulum,tako da ova medijska hajka je samo strah od mogućeg gubitka kupa i vršenje pritiska.Kao što Šabić kaže bolje da Željo ne otvara pandorinu kutiju svog (ne)poštenja.Dobro se znaju slovom i brojem malverzacije Želje i "poštenog" u 40 godinama od roditelja mentorisanog Osima. Dosta je svakome svojih laži da vjeruje u ove folove i da se peca na iste.19TM87 je napisao/la:nemoj ti nista komentarisat jer si vec komentarisao na temi celika...padobranac1978 je napisao/la:za Ćuluma su u pravu,ostalo necu komentarisati...rossoner je napisao/la:Ja ovih Zenicana, duše nevine...
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 36 gostiju.