@carli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Lazio je baš onakav kakav bi trebao biti - prosječna ekipa. Sad, druga stvar je što ti misliš da bi Lazo trebao biti poput Reala, Barcelone ili Bayerna.Chinaglia je napisao/la:
da je Lazio kakav bi trebao biti, 80 % igrača koji danas igraju, ne bi imali mjesta u toj ekipi, među njima i Lule, a kamo li u Juventusu
tvoj komentar je toliko glup da uopšte ne zaslužuje repliku, ali, ipak sam ti morao repliciratiMonolog je napisao/la:Lazio je baš onakav kakav bi trebao biti - prosječna ekipa. Sad, druga stvar je što ti misliš da bi Lazo trebao biti poput Reala, Barcelone ili Bayerna.Chinaglia je napisao/la: da je Lazio kakav bi trebao biti, 80 % igrača koji danas igraju, ne bi imali mjesta u toj ekipi, među njima i Lule, a kamo li u Juventusu![]()
Ponos Torina je napisao/la:Lulic ako dodje bice sigurno pojacanje a to sto se nekim forumasima ne svidja to nije ni bitno....Ako se Conte odluci da ga dovede to je sigurno zato sto je odlican igrac i zato sto ima kvalitet da igra na vise pozicija,sto moze trcati 180 minuta bez problema...
Balili ste ovde da se dovede jadni Coentrao kao da je on neka zvijezda a blatite Lulica kao da je Padoin u pitanju...
Fuj
Znam da ce ga u Torinu navijaci cijeniti zato i zelim da dodje u Juventus i da bude standardan![]()
Gazzetta dello Sport: Tutto fatto, Avdija Vrsajevic e il nuovo giocatore della Juventus.
Il nuovo Zambrotta.Pogba je napisao/la:Gazzetta dello Sport: Tutto fatto, Avdija Vrsajevic e il nuovo giocatore della Juventus.
gio10 je napisao/la:
Ovi koji pišu da je Lulić malo bolji od Padoina, nek se ostave fudbala. Da se razumijemo, nije Roberto Carlos, ali da bi bio upgrade u odnosu na Pelusa, Padoina i co. sigurno bi![]()
Sissoko je napisao/la:Il nuovo Zambrotta.Pogba je napisao/la:Gazzetta dello Sport: Tutto fatto, Avdija Vrsajevic e il nuovo giocatore della Juventus.![]()
Juventus have joined Arsenal in the chase for Feyenoord winger Jean-Paul Boetius (20)
drago mi je sto se spominju mladji igraci kao moguca pojacanja samo opet sumnjam da ce i da dodje dobiti prilikuMarotta & Paratici are working on a deal to sign Defensor defender Alexis Gastón Silva (20). Benfica were interested in signing Silva in 2011. Juventus have prepared an offer to beat several European clubs for his signing[GdS]
po meni je ovo ok...moze ostati kao rezerva...nikako kao prva opcija..a ne bih imao nista protiv ni da ode...ali za lijepu sumu...Sebastian Giovinco is increasingly at the center of Juventus project & he is close to agreeing a new contract with Juventus. [Tuttosport]
Vidim pronašao si se.Sissoko je napisao/la:Haj se ti ostavi mene.gio10 je napisao/la: Ovi koji pišu da je Lulić malo bolji od Padoina, nek se ostave fudbala. Da se razumijemo, nije Roberto Carlos, ali da bi bio upgrade u odnosu na Pelusa, Padoina i co. sigurno bi![]()
Pronasao se? pa dva posta iznad ja pisem ono sto ti parafraziras, naravno da cu se prepoznat, a sto se tice fudbala volio bih da ti mogu na terenu pokazat svoje znanje, pa bi drugacije pricao al kako rekoh ostavi se ti mene.gio10 je napisao/la:Vidim pronašao si se.Sissoko je napisao/la:Haj se ti ostavi mene.gio10 je napisao/la: Ovi koji pišu da je Lulić malo bolji od Padoina, nek se ostave fudbala. Da se razumijemo, nije Roberto Carlos, ali da bi bio upgrade u odnosu na Pelusa, Padoina i co. sigurno bi![]()
Da nisi lupio ogromnu glupost, možda te i ne bih spomenuo u postu, ovako, moram da se ismijem javno na tvoje fudbalsko znanje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.