FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Schwarz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Schwarz » 03 maj 2011, 14:58

Ja molim sve navijače Želje da uopšte ne ulaze u raspravu sa smogovcima,lešinarima i dr.Oni dolaze na ovu temu da provociraju,što im i dijelom uspijeva.Samo ih iskulirajte,oni će sami otići.A kakvi su navijači to pokazuje njihovo vrijeđanje jedne od najvećih legendi BH fudbala Ivice Osima.Shvatam da vrijeđaju Amara zato što ih uvijek nadmudri i pobijedi u tekmama,ali zašto Ivicu.A svi znamo kad je BiH igrala u zenici protiv Finske oni zvižde Alenu Škori i Bulend Biščeviću,a ovacijama pozdravljaju Jari Litmanena :? To samo pokazuju kakvi su to navijači.
IVICA OSIM,IVICA OSIM,IVICA OSIM,IVICA OSIM,IVICA OSIM,IVICA OSIM,IVICA OSIM
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 03 maj 2011, 14:59

Robovi, Leševi i Homo zajednica se zajedno urotila protiv nas i što je najgore opet nam ništa ne mogu :lol: :lol: :lol:

Amar im je svima dohako' :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 03 maj 2011, 15:00

Zaista nema smisla raspravljati uopste, poslije onakvih uvreda na racun Ivice Osima.

Mi imamo boga svoga, i na klupi sina njegovoga! :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

themaniacs_87
Kontakt:

Post Postao/la themaniacs_87 » 03 maj 2011, 15:11

Šta bih dao da ovaj Kup osvojimo i da ove kritičare ušutimo za sva vremena!

Volim te ŽELJO!
F.K. Željezničar - klub koji se voli u cijelom svijetu!

A.C.A.B. !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 03 maj 2011, 15:20

[youtube][/youtube]
:lol: :lol: :lol:

U prvoj rečenici odmah je provalio voditeljicu :lol: :lol:
Ž '21!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 maj 2011, 15:21

Bianconeri1988 je napisao/la:Robovi, Leševi i Homo zajednica se zajedno urotila protiv nas i što je najgore opet nam ništa ne mogu :lol: :lol: :lol:

mislim da ti koji tako silno podrzavas siroki da prestiggne Sarajevo i tako lijepo im se ulizujes na njihovoj temi(mada neznam razlog)...tvoj svaki post je provokacija ...mislim da nema razloga da u svakom svom postu ...sarkasticno i uvredljivo nazivas navijace Sarajeva...
sto se tice tekme u zenici nakon ovih snimaka sam dao svoje skromno misljenje.. na temi celika... ;) ;)
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 03 maj 2011, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

themaniacs_87
Kontakt:

Post Postao/la themaniacs_87 » 03 maj 2011, 15:22

Haha, najači! :)
F.K. Željezničar - klub koji se voli u cijelom svijetu!

A.C.A.B. !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 03 maj 2011, 15:26

mma_hz je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Robovi, Leševi i Homo zajednica se zajedno urotila protiv nas i što je najgore opet nam ništa ne mogu :lol: :lol: :lol:

mislim da ti koji tako silno podrzavas siroki da prestiggne Sarajevo i tako lijepo im se ulizujes na njihovoj temi(mada neznam razlog)...tvoj svaki post je provokacija ...mislim da nema razloga da u svakom svom postu ...sarkasticno i uvredljivo nazivas navijace Sarajeva...
sto se tice tekme u zenici nakon ovih snimaka sam dao svoje skromno misljenje.. ;) ;)
U kojem dijelu posta se ti pronalaziš? :lol: :lol: :lol:

Sad ozbiljno, ja Sarajevo gledam kao najvećeg rivala i normalno da im želim što lošiji plasman, jer u čemu je stvar rivaliteta ako bih ja navijao nekad za klub koji mi je najveći rival...Zar misliš da navijač Barce želi dobre rezultate Realu, navijač L'poola Man Utdu i obrnuto...Znam da je kod nas drugačije zbog tog nacionalnog ključa, ali ja to ne gledam tako...I ja ću navijati protiv Sarajeva bilo da igra protiv Slobode, Olimpica, bilo da igra protiv Borca, Leotara bilo da igra protiv Širokog ili Zrinjskog. To je jednostavno moj stav!
Ž '21!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 03 maj 2011, 15:27

Kakva je ovo kradja u Zenici i lakrdija bila to je nevjerovatno.Od smrda niko nije napisao normalan post s utakmice i objektivno misljenje.Svi dobro znamo da Amar nikad nije spominjao sudije,ali def. je sad morao sto se vidi i sa snimke.Svaka cast za ove sminke da malo vide smrde sta je i kako je?Spominju Culuma na svaki post,a neka ponovo pregledaju utakmicu vidjece da Culum nakon zutog kartona nije faula napravio.
AMAR OSIM!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 maj 2011, 15:31

Bianconeri1988 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:

sto se tice tekme u zenici nakon ovih snimaka sam dao svoje skromno misljenje.. ;) ;)
U kojem dijelu posta se ti pronalaziš? :lol: :lol: :lol:

Sad ozbiljno, ja Sarajevo gledam kao najvećeg rivala i normalno da im želim što lošiji plasman, jer u čemu je stvar rivaliteta ako bih ja navijao nekad za klub koji mi je najveći rival...Zar misliš da navijač Barce želi dobre rezultate Realu, navijač L'poola Man Utdu i obrnuto...Znam da je kod nas drugačije zbog tog nacionalnog ključa, ali ja to ne gledam tako...I ja ću navijati protiv Sarajeva bilo da igra protiv Slobode, Olimpica, bilo da igra protiv Borca, Leotara bilo da igra protiv Širokog ili Zrinjskog. To je jednostavno moj stav!
Posteno ...samo ne stavljaj navijace Sarajeva u istu grupu sa Lesinarima...mislim da jos kod nas nije dotle doslo...bar sto se tice normalnih navijaca....mada ne djelim tvoj stav..al ga postujem.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 03 maj 2011, 15:34

haha , najveci gospodin !
Osim - drugo ime za Želju !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 03 maj 2011, 15:35

mma_hz je napisao/la: Posteno ...samo ne stavljaj navijace Sarajeva u istu grupu sa Lesinarima...mislim da jos kod nas nije dotle doslo...bar sto se tice normalnih navijaca....mada ne djelim tvoj stav..al ga postujem.. ;) ;)
Respect! :D
Ž '21!

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 03 maj 2011, 15:51

kalimero je napisao/la:Kakva je ovo kradja u Zenici i lakrdija bila to je nevjerovatno.Od smrda niko nije napisao normalan post s utakmice i objektivno misljenje.Svi dobro znamo da Amar nikad nije spominjao sudije,ali def. je sad morao sto se vidi i sa snimke.Svaka cast za ove sminke da malo vide smrde sta je i kako je?Spominju Culuma na svaki post,a neka ponovo pregledaju utakmicu vidjece da Culum nakon zutog kartona nije faula napravio.
Sad mi je sve jasno kad sam pročitao da ovaj isti sudija sudi i utakmicu Rudar - Borac.

Ne mogu sa sigurnošću reći, ali mi se čini da Čelik ovdje radi za druge. Obećana im evropa, šta li?

Nisu ranije Željo i Čelik imali ovakve tenzije, koje su sada svjesno i planski proizvedene od navodnih dogovora oko karata, neke grube igre, suđenja i čega sve ne. Uredu da je žar veći ako se igra finale kupa, ali u prvenstvu Čelik ne može ni gore ni dole. Na ovoj utakmici su se samo izblamirali.

Volio bih da nisam upravu, ali će Čelik uvijek biti u sredini tabele ako bude piun u rukama drugih.

Da su čista posla ne bih imao ništa protiv ni da je Čelik pobjedio, ali kad vidim ove snimke teško mi je povjerovati da je ovo čisto.

PS Volio bih da sam pravio kakvu listu ovakvih situacija, pa da predočim ovim pobornicima Nijaz-teorija svaki put kad spomenu kako se nama nešto štima. Već sam pisao da mi je prišao jedan poznanik i prije utakmice sa Slobodom rekao da AO kupuje sve redom (100% informacija od nekog bivšeg golmana :roll: ). Onda se desi Sloboda, pa Široki pa sad Čelik. Ispade da smo kupili bodove od Olimpika i Travnika kod kuće i Drine u gostima :lol: što smo dobri trgovci...
Zadnja izmjena: fczeljo, dana/u 03 maj 2011, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 03 maj 2011, 15:51

nesto sam racunao sad:

zeljo-slav 1 3boda
sar-zeljo x 1bod
zeljo-zri 1 3boda
bud-zeljo 2 3boda
zeljo-bor 1 3boda
= 13 bodova
borac-olim 1 3boda
zvij-borac x 1bod
borac-trv 1 3boda
zeljo-borac 1 0bodova
borac leot 1 3boda
=10bodova
dakle mi bi trebali po ovoj racunici(koja donekle i najrealnija)trebali zaostajat 3 boda za borce...dakle RUDAR P JE TIM KOJI CE ODLUCITI PRVAKA JER AKO SUTRA DOBIJE IMAMO SANSU AKO IZGUBI TITULU MOZEMO OTPISAT
naravno ovo je moje neko misljenje i nije najbolja moguca situacija ali je po meni bar najrealnija :) e sad naravno mogli bi mi dobit i sarajevo ,mogo bi i borac izgubit u gradačcu ,ali to je sve vise zelja nego mogucnost tako da sutra samo se nadat da rudar ne pusti borac :)
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 03 maj 2011, 15:57

btw ko bi bio prvak kad bi isto bodova imali jel se gleda medjusobni ili gol razlika posto ne znam da se kod nas ista tako desilo prije :)
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 03 maj 2011, 15:59

Sjeća li se osim koji mu je sudija prošle sezone donio titulu?
Kako ga nije stid sada se zaliti na Vukasa :lol:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 03 maj 2011, 16:01

dzenan01 je napisao/la:Sjeća li se osim koji mu je sudija prošle sezone donio titulu?
ziku ovog, sjecas li se ti da ti je jedinu titulu donjeo poznati kriminalac,muchni glavom ko je bio u upravi...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 03 maj 2011, 16:03

nick je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:Sjeća li se osim koji mu je sudija prošle sezone donio titulu?
ziku ovog, sjecas li se ti da ti je jedinu titulu donjeo poznati kriminalac,muchni glavom ko je bio u upravi...
Donjeo je na kulturan nacin, najjacim timom u drzavi, ali on nije tema, vec gospon nosim i njegovo bijedno jadikovanje. Dok mu je sviro penale u Vrapčićima i Trebinju valjo je a sada... :mrgreen:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 03 maj 2011, 16:06

Vrhunac svega je kad virsle dodju i provociraju.Prije par sedmica su bili s delijama iz BL,a sada sa smrdama :oops
A vec drugu sezonu zaredom evropa im zvisi od nas.Prosle godine su to uprskali zbog najvjerniji pristalica i njihovg divljanja.Ove godine Siroki ce biti ispred,a moguce i Olimpik.
Daj Boze da Zelju osvoji kup :cry: :mrgreen:
AMAR OSIM!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 03 maj 2011, 16:07

dzenan01 je napisao/la:
nick je napisao/la:
Donjeo je na kulturan nacin, najjacim timom u drzavi, ali on nije tema, vec gospon nosim i njegovo bijedno jadikovanje. Dok mu je sviro penale u Vrapčićima i Trebinju valjo je a sada... :mrgreen:

jeste potpuno si upravum zato su sudije jele Muchkalicu, a zna se ko ih je ispraco sa utakmice... ali necemo o mrtvima... tako da mozes produzit na svoju temu...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Google Adsense [Bot], manijakba, seha77, tiagofaria25 i 49 gostiju.