IVICA OSIM,IVICA OSIM,IVICA OSIM,IVICA OSIM,IVICA OSIM,IVICA OSIM,IVICA OSIM
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
mislim da ti koji tako silno podrzavas siroki da prestiggne Sarajevo i tako lijepo im se ulizujes na njihovoj temi(mada neznam razlog)...tvoj svaki post je provokacija ...mislim da nema razloga da u svakom svom postu ...sarkasticno i uvredljivo nazivas navijace Sarajeva...Bianconeri1988 je napisao/la:Robovi, Leševi i Homo zajednica se zajedno urotila protiv nas i što je najgore opet nam ništa ne mogu![]()
![]()
![]()
Amar im je svima dohako'
U kojem dijelu posta se ti pronalaziš?mma_hz je napisao/la:mislim da ti koji tako silno podrzavas siroki da prestiggne Sarajevo i tako lijepo im se ulizujes na njihovoj temi(mada neznam razlog)...tvoj svaki post je provokacija ...mislim da nema razloga da u svakom svom postu ...sarkasticno i uvredljivo nazivas navijace Sarajeva...Bianconeri1988 je napisao/la:Robovi, Leševi i Homo zajednica se zajedno urotila protiv nas i što je najgore opet nam ništa ne mogu![]()
![]()
![]()
Amar im je svima dohako'
sto se tice tekme u zenici nakon ovih snimaka sam dao svoje skromno misljenje..![]()
Posteno ...samo ne stavljaj navijace Sarajeva u istu grupu sa Lesinarima...mislim da jos kod nas nije dotle doslo...bar sto se tice normalnih navijaca....mada ne djelim tvoj stav..al ga postujem..Bianconeri1988 je napisao/la:U kojem dijelu posta se ti pronalaziš?mma_hz je napisao/la:mislim da ti koji tako silno podrzavas siroki da prestiggne Sarajevo i tako lijepo im se ulizujes na njihovoj temi(mada neznam razlog)...tvoj svaki post je provokacija ...mislim da nema razloga da u svakom svom postu ...sarkasticno i uvredljivo nazivas navijace Sarajeva...Bianconeri1988 je napisao/la:Robovi, Leševi i Homo zajednica se zajedno urotila protiv nas i što je najgore opet nam ništa ne mogu![]()
![]()
![]()
Amar im je svima dohako'
sto se tice tekme u zenici nakon ovih snimaka sam dao svoje skromno misljenje..![]()
![]()
![]()
![]()
Sad ozbiljno, ja Sarajevo gledam kao najvećeg rivala i normalno da im želim što lošiji plasman, jer u čemu je stvar rivaliteta ako bih ja navijao nekad za klub koji mi je najveći rival...Zar misliš da navijač Barce želi dobre rezultate Realu, navijač L'poola Man Utdu i obrnuto...Znam da je kod nas drugačije zbog tog nacionalnog ključa, ali ja to ne gledam tako...I ja ću navijati protiv Sarajeva bilo da igra protiv Slobode, Olimpica, bilo da igra protiv Borca, Leotara bilo da igra protiv Širokog ili Zrinjskog. To je jednostavno moj stav!
haha , najveci gospodin !Bianconeri1988 je napisao/la:Robovi, Leševi i Homo zajednica se zajedno urotila protiv nas i što je najgore opet nam ništa ne mogu![]()
![]()
![]()
Amar im je svima dohako'
Respect!mma_hz je napisao/la: Posteno ...samo ne stavljaj navijace Sarajeva u istu grupu sa Lesinarima...mislim da jos kod nas nije dotle doslo...bar sto se tice normalnih navijaca....mada ne djelim tvoj stav..al ga postujem..![]()
Sad mi je sve jasno kad sam pročitao da ovaj isti sudija sudi i utakmicu Rudar - Borac.kalimero je napisao/la:Kakva je ovo kradja u Zenici i lakrdija bila to je nevjerovatno.Od smrda niko nije napisao normalan post s utakmice i objektivno misljenje.Svi dobro znamo da Amar nikad nije spominjao sudije,ali def. je sad morao sto se vidi i sa snimke.Svaka cast za ove sminke da malo vide smrde sta je i kako je?Spominju Culuma na svaki post,a neka ponovo pregledaju utakmicu vidjece da Culum nakon zutog kartona nije faula napravio.
ziku ovog, sjecas li se ti da ti je jedinu titulu donjeo poznati kriminalac,muchni glavom ko je bio u upravi...dzenan01 je napisao/la:Sjeća li se osim koji mu je sudija prošle sezone donio titulu?
Kako ga nije stid sada se zaliti na Vukasa
Donjeo je na kulturan nacin, najjacim timom u drzavi, ali on nije tema, vec gospon nosim i njegovo bijedno jadikovanje. Dok mu je sviro penale u Vrapčićima i Trebinju valjo je a sada...nick je napisao/la:ziku ovog, sjecas li se ti da ti je jedinu titulu donjeo poznati kriminalac,muchni glavom ko je bio u upravi...dzenan01 je napisao/la:Sjeća li se osim koji mu je sudija prošle sezone donio titulu?
Vrhunac svega je kad virsle dodju i provociraju.Prije par sedmica su bili s delijama iz BL,a sada sa smrdama :oopsdzenan01 je napisao/la:Sjeća li se osim koji mu je sudija prošle sezone donio titulu?
dzenan01 je napisao/la:Donjeo je na kulturan nacin, najjacim timom u drzavi, ali on nije tema, vec gospon nosim i njegovo bijedno jadikovanje. Dok mu je sviro penale u Vrapčićima i Trebinju valjo je a sada...nick je napisao/la:ziku ovog, sjecas li se ti da ti je jedinu titulu donjeo poznati kriminalac,muchni glavom ko je bio u upravi...dzenan01 je napisao/la:Sjeća li se osim koji mu je sudija prošle sezone donio titulu?
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Google Adsense [Bot], manijakba, seha77, tiagofaria25 i 49 gostiju.