Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AA23
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AA23 » 26 jan 2014, 22:49

slika
Arsenal closing in on Draxler but fee yet to be agreed. However, seems as if they're not far away... #afc #draxler http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... on-3059559" onclick="window.open(this.href);return false; …

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 jan 2014, 22:54

Il pukovnik il pokojnik.. :o :o :o :o :o :o
slika

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 26 jan 2014, 23:01

Po meni su to prevelike pare za igraca koji je tek zagazio u 20-u godinu, kao i Neymar sto je bio itd., ali eto, momak je tehnicki vec jak i brz i moze da ponudi puno jednom timu. Nece mi nimalo smetati ako dodje u Arsenal i ako ga uncle Wenger pretvori u napadaca. U sustini po meni ni jedan igrac na svijetu ne vrijedi vise od 30M, a svi napucavaju cijene u ugovorima kao ludi. Pare, pare....
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 26 jan 2014, 23:07

arsenal je u dugu 6 miliona :shock: :lol: .
Počelo se rasipat :D, ali od sljedeće sezone stupaju novi normalni ugovori na snagu tako da i mi postajemo normalan tim napokon 8-) .
Slažem se s tobom murga što se tiče cijena, nekad sam davno govorio da igraču ne treba cijena da prelazi 30 miliona ali inflacija čini svoje a i sam fudbal je postao biznis tako da ne čudi.
Ako ga dovedu pošto god bude znamo barem da vrijedi, neće wenger tek tako dat velike pare na igrača
Ono što me zabrinjava je ovo spominjanje Podolskog u eventualni dogovor sa šalkeom jer bi to bila katastrofalna greška :?

@hilmo nije taj raspored toliko strašan koliko se čini.
u februaru samo jedna u gostima u martu ključne utakmice su u razmaku od sedmicu dana tako da je svejedno s kim igramo ;)
Zadnja izmjena: nedim93, dana/u 26 jan 2014, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 26 jan 2014, 23:07

Ne vidim razloga da se toliko potencira tezak Arsenalov raspored,bolje da se u martu odradi vecina posla,ili jesmo ili nismo,titule se tad osvajaju.Svako igra sa svakim i Chelsea i City imaju LP i teske protivnike,usput danas je bio bonus za Arsenal pri izvlacenju parova,zbog njihovog medjusobnog susreta.City dolazi svima u goste s vrha tabele sem Chelsya cini mi se.Ako Arsenal bude na 1 mjestu posle 29.marta,zavrsice kao sampion sigurno.
Ja se nadam pozitivnim rezultatima u sledeca dva kola,gdje se moze napraviti 3 plus razlika...
Southampton je dosta oslabljen,greske ne smije biti to se mora uzeti.A valjda je Cityju red da kiksa,Tottenham je u dobroj formi,ni Chelsyju nece biti lako u gradskom derbiju,a onda njihov medjusobni dvoboj a Arsenal protiv CP-a.
Murga je napisao/la:Po meni su to prevelike pare za igraca koji je tek zagazio u 20-u godinu, kao i Neymar sto je bio itd., ali eto, momak je tehnicki vec jak i brz i moze da ponudi puno jednom timu. Nece mi nimalo smetati ako dodje u Arsenal i ako ga uncle Wenger pretvori u napadaca. U sustini po meni ni jedan igrac na svijetu ne vrijedi vise od 30M, a svi napucavaju cijene u ugovorima kao ludi. Pare, pare....
Drug pa upravo zbog toga toliko vrijedi sto ima tek toliko godina,neceu 30.toj toliko vrijediti.On je sa 20 kompletan igrac,mozes zamislit kakav ce biti na vrhuncu karijere.
SLOBODA NAVIJAČIMA

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 jan 2014, 23:18

Realno od vodećeg trojca niko nema lagan raspored, ali pitanje je koliko naši igrači to mogu izdržati, teške utakmice svakih četiri - pet dana. Građani imaju veoma kvalitetan kompletan igrački kadar pa mogu mnogo da rotiraju, Plavci isto tako, mi smo tu nekako najtanji, toga me je strah.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 26 jan 2014, 23:24

na Twiteru explodirala informacija "Poldi i lova za Draxlera -dogovor blizu"
A.F.C. Bournemouth!

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 26 jan 2014, 23:29

@nedim93 - To bi bila greska da se Podolski ukljucuje u taj transfer, slazem se. Mislim da inflacija ne igra toliku ulogu u ovome jer je fudbal postao jednostavno veliko pranje para. Ako uzmemo u obzir da je neka godisnja inflacija u prosijeku 2%, nije moguce da se u 10 godina transferi dignu na 90M a la Bale itd. Do 2000-e, vrhunski transferi su bili do 30M. Slazem se, inflacia igra ulogu, ali ne toliku.

@ennis - Opet kazem, po meni je to 30M maksimalno. Ja jednostavno imam drugacije misljenje o visinama transfera, a sad sto je to postalo normalno u svijetu fudbala, to je druga stvar. Biznis i nista drugo. U svakom slucaju, Draxler je dobrodosao svakako i bit ce to napredak i za njega i za Arsenal.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 26 jan 2014, 23:29

rambo16 je napisao/la:na Twiteru explodirala informacija "Poldi i lova za Draxlera -dogovor blizu"
Jeni istina prijatelju, Honingstein maloprije demantirao to

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 26 jan 2014, 23:35

murga jesi isad ažuran na onoj temi cool web stranice il tako nešto ? :D

nadam se da nije istina ovo za podolskog, nemoguće da je wenger tolika budala :shock:
al se nešto muti očigledno

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 26 jan 2014, 23:37

Dobro, nije ni loše dat Lukasa za onu igracinu al sumnjam da će to Wenger dati zbog situacije u ekipi, Podolski je neprimjetan dok ne dobije sansu, jednostavno protiv jačih ekipa nikad ništa nije uradio, osim protiv L'Poola,mmožda sam zaboravio neki gol al nema ga na terenu a onda je beskoristan kad pocnemo gubiti tako i da bih rekao uredu ako ode a da Julian dosje

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 jan 2014, 23:41

Ako daju Lukasa yebem im djecu.Koji qrac skrtaris i dajes igraca koji moze sutem riejsiti utakmicu za igraca koji je van terena,jos pitanje kako ce se uklopiti.
1946

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 26 jan 2014, 23:41

nedim93 je napisao/la:murga jesi isad ažuran na onoj temi cool web stranice il tako nešto ? :D

nadam se da nije istina ovo za podolskog, nemoguće da je wenger tolika budala :shock:
al se nešto muti očigledno
Raphael Honigstein ‏@honigstein 28m

Sky Sports Germany have NOT reported a Draxler - Podolski swap. It was a question posed in a phone-in show
Pld W D L
38 26 12 0

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 26 jan 2014, 23:41

Ja nemam nista protiv da da i Podolskog ako treba, jer budimo realni Podolski je prosjecno krilo nista specijalno bez njega se moze ali ne vjerujem u takav scenarij ako ga dovedemo to ce biti kes.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 26 jan 2014, 23:45

Nemojte bit ludi, podolskog na krilo i dovoljno mu otvorit šansu, naša utakmica. Na ljeto nek rade šta hoće, sad nema šanse.
mi ionako nemam probojna krila osim gnabrija i oxa, ovo sve meljatori lopte

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 26 jan 2014, 23:49

Podolski na krilu nista ne napravi u vecini utakmica, ima njuh za gol sto jes jes zabije ga ali opet ni kao spic se nimalo nije proslavio, ostace Podolski sigurno da se ne brines ali ovu paniku ne shvatam kad se ova vijest plasirala u najmanju ruku ko da smo im Ozila u zamjenu dali to proklinju, placu nidje veze prodavali smo 5 puta bolje igrace od Podolskog za kes.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 26 jan 2014, 23:52

Mediji lupetaju, ovdje više ni sam bog ne zna šta se dešava. U četvrtak u ponoć ćemo sve znat. Dotad ne želim da se nerviram oko potencijalnih transfera.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 26 jan 2014, 23:52

ma de razumijem ja tebe, al vidi kako nam je malo ostalo još "samo" polusezona da se dočepamo tog trofeja.
Imamo iskusnog podolskog koji kad udje sa klupe odma napravi prevagu i iskorištava gotovo svaku šansu za gol, i sad njega davat za klinca iz njemačke za kojeg pa i ne znamo kako će se uklopit.
Sa strane nema smisla davat podolskog, da je ljeto, druga bi priča bila potpuno...

A i podolski mi je drag igrač, ima taj neki šmek, donio je pozitivu neku u klub :)

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 26 jan 2014, 23:53

Ma bitno je da se nesta desava, da imam sta pratit na Deadline Day.
Naravno, Podolskog ni za zivu glavu.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 26 jan 2014, 23:53

Marsal je napisao/la:Mediji lupetaju, ovdje više ni sam bog ne zna šta se dešava. U četvrtak u ponoć ćemo sve znat. Dotad ne želim da se nerviram oko potencijalnih transfera.
Valjda petak :)
Pld W D L
38 26 12 0

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.