Haha, komentar na twitteru za ovu sliku gore: Is that Anderson?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Sam u sebi garant misli.. 'joj kako bi je pocijepao ko siroče napolitanku'.trxel je napisao/la:Ali SAF stari smeker, kako je mjerka.. Ono, kul pogled...
Vazda je onansisao na RonaldaRio Ferdinand @rioferdy5 23m
If @Cristiano doesn't win the Balon D'or tonight.....I will run down the street butt naked! Won't be a great sight I tell ya!! Come on CR7!
Ko makadam askonu, ili ko budala svjedocanstvo..QUARTERBACK je napisao/la:Sam u sebi garant misli.. 'joj kako bi je pocijepao ko siroče napolitanku'.trxel je napisao/la:Ali SAF stari smeker, kako je mjerka.. Ono, kul pogled...
Cartman je napisao/la:Haha, komentar na twitteru za ovu sliku gore: Is that Anderson?
braco je napisao/la:Nadam se da je ovaj odlazak Andersona znak da počinje odlazak ostalih polovnjaka iz kluba. Sretno mu u Fiorentini i nadam se da će tamo shvatiti da mu taj način ishrane ne donosi ništa dobro. Ne trebaju nam igrači od kojih je Nazif Gljiva fizički spremniji.
Ma hajde vjerovatno je i njemu želja da više igra,mada ako pored ovakvih centralnih veznih nije uspio izborit mjesto,ne znam kako će uzet mjesto recimo jednom Borji Valeru koji igra maestralno.Cartman je napisao/la:braco je napisao/la:Nadam se da je ovaj odlazak Andersona znak da počinje odlazak ostalih polovnjaka iz kluba. Sretno mu u Fiorentini i nadam se da će tamo shvatiti da mu taj način ishrane ne donosi ništa dobro. Ne trebaju nam igrači od kojih je Nazif Gljiva fizički spremniji.![]()
![]()
Ma zadrzao bi ga ja kao maskotu. Sevap je.
Moyes je rekao da ce ostat do kraja sezone i ja sam ga ocekivao,al eto..majestic24 je napisao/la:Zna li neko da li cemo vraiti powela sa posudbe??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.