sto se tice Lulica, mah jbg neka ga, lijepo je gledati naseg igraca u Juventusu..sjecam se kako je Hasana bilo bas lijepo gledati iako nije igrao ni blizu koliko je trebao

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Pa samo par ih je apsolutno protiv dovođenja Lulića, a većina je napisali da bi bilo dobro da dođe i da bi bio dobra opcija sa klupe, a ja bi bio najsretniji kad bi on još napredovao i bio još bolji igrač. Ja sam prvi bio protiv dovođenje Higuaina, prošlo ljeto bilo je također oni koji su bili protiv dolaska Llorentea itd. (tako da ovo nema nikakve veze za Lulić-Bosanac nego Lulić kao rezerva ok, ali Lulić kao starter NE, jer to znači da Juventus ne ide naprijed nego stagnira, na toj poziciji se čeka vrhunski igrač već par godina), ali upravo se radi o onom što sam u prošlom postu napisao, već su se počele kovati teorije zavjere.Virtu4l je napisao/la:Fazon je u tome da je on naš igrač i da mu treba dati podršku. Chelsea je nebitan, a sigurno mi ni Chelsea i niti jedan strani klub nikada neće biti ispred reprezentacije.
Znam ja da su se vrijednosti poprilično poremetile, ali da je situacija ovako alarmantna - nisam ni u snu pretpostavljao. Blago onome ko te takvog odgojioVirtu4l je napisao/la:berardi25 je napisao/la:EDIT;Ja kad sam poceo navijat za Juventus,nisam ni znao sta je reprezentacija
Pojma ti nemas,ja kad sam poceo navijat za Juve pitanje je veliko dalije reprezentacija uopste i postojala
Vidi se po tipkanju da si neki mudar, stariji lik.berardi25 je napisao/la:Znam ja da su se vrijednosti poprilično poremetile, ali da je situacija ovako alarmantna - nisam ni u snu pretpostavljao. Blago onome ko te takvog odgojioVirtu4l je napisao/la:berardi25 je napisao/la:EDIT;Ja kad sam poceo navijat za Juventus,nisam ni znao sta je reprezentacija![]()
Pojma ti nemas,ja kad sam poceo navijat za Juve pitanje je veliko dali je reprezentacija uopste i postojala(nisam siguran jer tad sam imao deset godina)i ti ces meni sad palamudit kako sam odgojen,a ja vjerovatno prije poceo navijat za Juve nego sto si ti rodjen,sram te i stid bilo
MrMu je tu navrati ponekad, da rastjera bagrulegenda reala je napisao/la:joj ovih zaluđenika, navraćaju li vam onaj MrMuscule i Bianconeri1988 to su dva najveća zaluđenika ili ti beskičmenjaka![]()
Nije mi se odavno javio, to je zaluđenik broj jedan stalno trči pred rudu ne misli ništa glavom, a Bianco se zaljubio pa mu više Juve nije na prvom mjestu, sad je posto RedsPadovan je napisao/la:MrMu je tu navrati ponekad, da rastjera bagrulegenda reala je napisao/la:joj ovih zaluđenika, navraćaju li vam onaj MrMuscule i Bianconeri1988 to su dva najveća zaluđenika ili ti beskičmenjaka![]()
i vodi LVS do druge lige prvi put u historiji. A Bianconeri1988 koliko sam primjetio da ga nema u zadnje vrijeme, izgleda da je zaglavio negdje
.
ovo je fakatSarajevo1946 je napisao/la:HahaZa sve se navija, Juve se voli. Džaba, tako je to, uvijek je taj klub imao nešto više od ostalih.
Znate i sami, koga god poznajete u društvu, a da navija za Juventus, to je bolest.... nema nas normalnih, svi ludi za Starom damom.
A vidio sam SG8 ti fazoni stari zavodniklegenda reala je napisao/la:Nije mi se odavno javio, to je zaluđenik broj jedan stalno trči pred rudu ne misli ništa glavom, a Bianco se zaljubio pa mu više Juve nije na prvom mjestu, sad je posto Reds![]()
bojim se da su na PDF Bundesliga još i gorimuXmania je napisao/la:vecina ce ovdje na serija a pdf navijati za Italiju na SP, a tebe cudi sto im je preci Juve od nekakvog Lulica.
ma cirkus brate, al' haj ti to njima dokaži, čim je naš igrač u pitanju, ne smiješ reći da nije adekvatno pojačanje, igrač za prvih 11, itd, itdL'Avvocato je napisao/la:Ne znam zašto neko uopšte treba da se čudi što neko stavlja klub ispred nekog igrača, bio on naš ili nečiji tuđi. Pa igrači su tu, budu i odu. Klub je taj koji ostaje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.