Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
I ja sam se ponadao kad sam vidio da ne igra danas ali ohladio sam se kad sam se sjetio da je ozlijedjen....
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
haha jaoo koji žrijeb, ko da neko odozgo daje signale wengeru da dovede pojačanja.
Dvomeč sa liverpulom, nekako miriše na ono jednu dobijamo jednu gubimo što je loše, koje zlo izabrat od ta 2
.
Najgore bi bilo remi da bude, pa da bude još jedna tekma, to nikom ne treba svakako.
Jedino se molit Bogu da Čelzi i siti malo kiksaju ovih par kola da mirnije dišemo pred te tekme
Pa onda jednu po jednu, šta Bog da.
Iskreno ne pamtim da je ikad iko imao ovakav težak raspored u mjesec dana, ovo nije normalno
Dvomeč sa liverpulom, nekako miriše na ono jednu dobijamo jednu gubimo što je loše, koje zlo izabrat od ta 2

Najgore bi bilo remi da bude, pa da bude još jedna tekma, to nikom ne treba svakako.
Jedino se molit Bogu da Čelzi i siti malo kiksaju ovih par kola da mirnije dišemo pred te tekme

Pa onda jednu po jednu, šta Bog da.
Iskreno ne pamtim da je ikad iko imao ovakav težak raspored u mjesec dana, ovo nije normalno

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
-
- Kontakt:
Siti bi imao jos tezi da oni hahari sa periferije znaju penal osutati hebo ih mrtvi Sunderland i ludi Vitomir Manone.
Evo sporske.net pisu da Arsenalova delegacija putuje u Njemacku iduce sedmice... 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
"Raphael Honigstein just confirmed on BT Sport that negotiations are ongoing between Arsenal and Schalke for Julian Draxler." kakve sportske kakvi bakrači
znači opet se cjenkamo i hoćemo da umjesto 35 platimo 30 

A.F.C. Bournemouth!
- Rockefeller
- Kontakt:
Dobro nam se vratio @Nedime.
Izgleda da je Wenger našao zamjenu za Sagnu. To bi mogao biti Sebastian Jung, igrač Eintracht Frankfurta. Po raznim forumima, ljudi koji su ga nekad vidjeli kako igra, kažu da je vrlo talentiran desni bek. A ja o njemu nemam pojma.
Uglavnom nije za iznenaditi se ako se i desi. Još jedan Njemac.
Izgleda da je Wenger našao zamjenu za Sagnu. To bi mogao biti Sebastian Jung, igrač Eintracht Frankfurta. Po raznim forumima, ljudi koji su ga nekad vidjeli kako igra, kažu da je vrlo talentiran desni bek. A ja o njemu nemam pojma.

Horst Heldt told Sky before the game that there are no talks re Julian Draxler and there have been no offers either.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
Evo i Blic pise da idu u Njemacku! To je rijeseno...
Paja@
Trebali bi biti spremni i on i Arteta ali kod nas se nikada ne zna...

Paja@
Trebali bi biti spremni i on i Arteta ali kod nas se nikada ne zna...

-
- Kontakt:
Rockefeller je napisao/la:Dobro nam se vratio @Nedime.
Mali je odličan, to bi definitivno bila i više nego dobra akvizicija... Vidim navalio Wenger u zadnje vrijeme na švabe, zna šta valja

Ali ima već dvije sezone kako Wenger prati Junga, pisalo se to po transfermarktu.de ....
Sretno topnicima u nastavku sezone...
Agieren statt reagieren
-
- Kontakt:
Velika stvar za nas ce biti ako Cazorla vrati formu iz prosle godine a od onog kriminalnog meca protiv Ville izgleda da se dize, to je ko novo pojacanje posto je osim one utakmice sa Liverpoolom bio potpuno beskoristan ove sezone i jos kad se Ramsey vrati 

Zadovoljan sam žrijebom,otvoren nam je put ka trofeju pogotovo zbog ovog susreta pored nas najvećih favorita...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
EEEEEEEEEEEEEEEE kada ti kazes nekom da lupa onda se treba zapitati!Saurman je napisao/la:@Gunner4 i bolje ti je da ne ulaziš u raspravu ne samo samnom, nego i sa drugim jer lupaš ko Maksim po diviziji.

Paja@
I meni djeluje da Cazorla vraca. Trebalo mu je da se privikne na novu ulogu u timu a kao sto Wengisa kaze imao je povredu clanka pa nije mogao da suta kako treba...

A i ja jedva cekam Welskog Zmaja! Fale mi kako on promjesa odbranu...

- Marsal
- Kontakt:
Znao sam da ne možemo dobiti nekog niželigaša
Jer zašto da imamo sreće kad možemo dobiti teškog protivnika, kakav sad raspored imamo bokte mazo, ko preživi pričat će.
Sad mi utakmice sa Evertonom, Tottenhamom, Unitedom i Liverpoolom djeluju kao malo lakše tekme u tom rasporedu

Sad mi utakmice sa Evertonom, Tottenhamom, Unitedom i Liverpoolom djeluju kao malo lakše tekme u tom rasporedu

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Sky Sport News :"Arsenal je blizu Julian Draxlera!"
Javljeno na TVu...

https://vine.co/v/Mubp2wuAtOY
Javljeno na TVu...

- HighburyHigh
- Kontakt:
Prica oko Draxlera se bas zakuhava. Izgleda da su se maximalne snage ulozile na njegov dolazak sad u januaru. Nadajmo se da ce sve biti uspjesno realizirano.
Victoria Concordia Crescit.
Gunner4 je napisao/la:Sky Sport News :"Arsenal je blizu Julian Draxlera!"
Javljeno na TVu...![]()

A.F.C. Bournemouth!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Vraćajmo Burhana nazad, kampanja #dođinajdraži je urodila plodom, izgleda da nam najdraži2 dolazi!
Bas nedostaje ovaj Aaron, odavno nisam nikome rekao jesi vidio Velskog Zidana kako zabija.
Ako ovi nasi sta ne zahebu ocekujem njegov gol protiv Sotona
#DodjiNajdrazi2
Ako ovi nasi sta ne zahebu ocekujem njegov gol protiv Sotona
#DodjiNajdrazi2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.