Ne budi pacenik.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vise mi je trebalo da zaboravim djevojku s kojom nisam nikad ni bio, nego prvu ozbiljniju vezu
Budi "pacenik". Svari emocije svakako ne gutaj ih samo, to je vise stetno. Ali pored tog emotivnog moras i racionalno razmisljati i objasniti sebi zasto je doslo do prekida i kako nastaviti dalje, jer se nastaviti dalje moze i mora.
Ja prebolio prvu ljubav čim me njen muž nazvao da mi objasni neke stvari.
Istina19vendetta87 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:16Vise mi je trebalo da zaboravim djevojku s kojom nisam nikad ni bio, nego prvu ozbiljniju vezu![]()
Nikad. Kazu jednom se desi i u vecini slučajeva ne zavrsis s njom. Il nikad i ne zapocnes, valjda je i idealiziras i dalje jer je nisi dobro upoznao.
Imali super odnos, planirali oboje ozbiljno jedno s drugim, prava idila, i samo u dva dana izgubi interes i kaze nije to to s njezine strane, promjena emocija za 360 stepeni u roku dva danaMilanMladenovic je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:18Budi "pacenik". Svari emocije svakako ne gutaj ih samo, to je vise stetno. Ali pored tog emotivnog moras i racionalno razmisljati i objasniti sebi zasto je doslo do prekida i kako nastaviti dalje, jer se nastaviti dalje moze i mora.
Da je bogdo to bilo, ti ne bi pisao ove postove.GIBRA je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:32Imali super odnos, planirali oboje ozbiljno jedno s drugim, prava idila, i samo u dva dana izgubi interes i kaze nije to to s njezine strane, promjena emocija za 360 stepeni u roku dva danaMilanMladenovic je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:18Budi "pacenik". Svari emocije svakako ne gutaj ih samo, to je vise stetno. Ali pored tog emotivnog moras i racionalno razmisljati i objasniti sebi zasto je doslo do prekida i kako nastaviti dalje, jer se nastaviti dalje moze i mora.
Tesko da je samo tako izgubila interes, ako kazes da ste imali super odnos. Vjerovatno je nasla drugog. Bolje i sto ti je rekla, nego da je vidis za par mjeseci kako se vidja sa drugim tebi iza ledja.GIBRA je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:32Imali super odnos, planirali oboje ozbiljno jedno s drugim, prava idila, i samo u dva dana izgubi interes i kaze nije to to s njezine strane, promjena emocija za 360 stepeni u roku dva danaMilanMladenovic je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:18Budi "pacenik". Svari emocije svakako ne gutaj ih samo, to je vise stetno. Ali pored tog emotivnog moras i racionalno razmisljati i objasniti sebi zasto je doslo do prekida i kako nastaviti dalje, jer se nastaviti dalje moze i mora.
Zato i jesam sokiran jer je bio stvarno super odnos koji se promijenio sa njezine strane u dva dana, a dan prije toga bilo sve okNirton je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:34Da je bogdo to bilo, ti ne bi pisao ove postove.GIBRA je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:32Imali super odnos, planirali oboje ozbiljno jedno s drugim, prava idila, i samo u dva dana izgubi interes i kaze nije to to s njezine strane, promjena emocija za 360 stepeni u roku dva danaMilanMladenovic je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:18
Budi "pacenik". Svari emocije svakako ne gutaj ih samo, to je vise stetno. Ali pored tog emotivnog moras i racionalno razmisljati i objasniti sebi zasto je doslo do prekida i kako nastaviti dalje, jer se nastaviti dalje moze i mora.
![]()
Nisi ni prvi ni zadnji s foruma koji je ovo iskusio, tako da - move on.GIBRA je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:32Imali super odnos, planirali oboje ozbiljno jedno s drugim, prava idila, i samo u dva dana izgubi interes i kaze nije to to s njezine strane, promjena emocija za 360 stepeni u roku dva danaMilanMladenovic je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:18Budi "pacenik". Svari emocije svakako ne gutaj ih samo, to je vise stetno. Ali pored tog emotivnog moras i racionalno razmisljati i objasniti sebi zasto je doslo do prekida i kako nastaviti dalje, jer se nastaviti dalje moze i mora.
Brt, valjda 180GIBRA je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:32Imali super odnos, planirali oboje ozbiljno jedno s drugim, prava idila, i samo u dva dana izgubi interes i kaze nije to to s njezine strane, promjena emocija za 360 stepeni u roku dva danaMilanMladenovic je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:18Budi "pacenik". Svari emocije svakako ne gutaj ih samo, to je vise stetno. Ali pored tog emotivnog moras i racionalno razmisljati i objasniti sebi zasto je doslo do prekida i kako nastaviti dalje, jer se nastaviti dalje moze i mora.
Zavisi šta ko drži pod tom istinskom ljubavi.feniksptica je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:32Nikad. Kazu jednom se desi i u vecini slučajeva ne zavrsis s njom. Il nikad i ne zapocnes, valjda je i idealiziras i dalje jer je nisi dobro upoznao.
Stavis samo razum ispred emocije i ides dalje. La ga no.
100%, sjecamo se tebe neko ljeto 2021. cini mi se.CAGarfia je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:36Nisi ni prvi ni zadnji s foruma koji je ovo iskusio, tako da - move on.GIBRA je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:32Imali super odnos, planirali oboje ozbiljno jedno s drugim, prava idila, i samo u dva dana izgubi interes i kaze nije to to s njezine strane, promjena emocija za 360 stepeni u roku dva danaMilanMladenovic je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:18
Budi "pacenik". Svari emocije svakako ne gutaj ih samo, to je vise stetno. Ali pored tog emotivnog moras i racionalno razmisljati i objasniti sebi zasto je doslo do prekida i kako nastaviti dalje, jer se nastaviti dalje moze i mora.![]()
Ne, to nije slučajDamirT je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:35Tesko da je samo tako izgubila interes, ako kazes da ste imali super odnos. Vjerovatno je nasla drugog. Bolje i sto ti je rekla, nego da je vidis za par mjeseci kako se vidja sa drugim tebi iza ledja.GIBRA je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:32Imali super odnos, planirali oboje ozbiljno jedno s drugim, prava idila, i samo u dva dana izgubi interes i kaze nije to to s njezine strane, promjena emocija za 360 stepeni u roku dva danaMilanMladenovic je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:18
Prvi korak do toga da je zaboraviš je da shvatiš da nije izgubila interes u roku od dva dana, već da je tek sada došla do nivoa kada je odlučila da započne ozbiljniju vezu sa novim dečkom, pa si i zvanično postao višak. Ne znam, ja sam baš emotivan i vežem se za ljude, teško mi padaju raskidi i prekidi odnosa, možda to jeste toksična muškost, ali sam shvatio da uvijek treba sebe staviti na prvo mjesto.GIBRA je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:32Imali super odnos, planirali oboje ozbiljno jedno s drugim, prava idila, i samo u dva dana izgubi interes i kaze nije to to s njezine strane, promjena emocija za 360 stepeni u roku dva danaMilanMladenovic je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:18Budi "pacenik". Svari emocije svakako ne gutaj ih samo, to je vise stetno. Ali pored tog emotivnog moras i racionalno razmisljati i objasniti sebi zasto je doslo do prekida i kako nastaviti dalje, jer se nastaviti dalje moze i mora.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.