Pa dobro...u pripremnim tekmama Bayern je dobro izgledao sa Mullerom u spicu..dobit ce Lewa par minuta sigurno..eto napokon se vecini ostvarila zelja da vide Gotze iza napadaca..vidjet cemo sad kako ce izgledat na terenu..nadam se da nece biti casper...kad vidim ovog Alonsa u prvih 11 odmah mi se utakmica ne gledaBayern@heart je napisao/la:Bez Lewe u početnoj koja je ubleha ovaj katalonac na našoj klupi sad ga odmara ,a forsira ga čitavu utakmicu u kupu protiv petoligaša![]()
![]()
![]()
Neuer - Benatia, Robben, Costa, Alonso, Boateng, Götze, Lahm (K), Vidal, Müller, Alaba |
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Odg: RE: Re: FC Bayern München
Re: FC Bayern München
Gotze bi danas trebao pružiti dobru partiju, sad nema nikakvih izvlakuša. Igrati će na svojoj poziciji, igra od samog starta i iza sebe ima dva prava veznjaka.
Kad već Pep ispunjava želje, onda nek u jednom momentu zaigraju Vidal, Thiago i ispred Gotze. To mi je onako na prvu, na papiru, najjača Bayernova veza.
Kad već Pep ispunjava želje, onda nek u jednom momentu zaigraju Vidal, Thiago i ispred Gotze. To mi je onako na prvu, na papiru, najjača Bayernova veza.

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koji je rekord? 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
msm da rekord drzi leverkuzen kad je zabio dortmundu prosle sezone za 9 sekundi, ja kako sam skonto ovo je bilo i brže
EDIT: [youtube][/youtube] msm da je brže i od ovoga
EDIT: [youtube][/youtube] msm da je brže i od ovoga

Zadnja izmjena: coelho41, dana/u 22 avg 2015, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Alaba i Boateng

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
7 sekunda
Me yebem ja i ovog Lahma u usta

Me yebem ja i ovog Lahma u usta

- muhamedhulk
- Kontakt:
Ovo je 8 sek 
I igramo sa 3-3-3-1
Manu-Alaba, Boa, Mehdi-Vidal, Xabi, Lahm-Costa, Mario, Robben-Müller.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

I igramo sa 3-3-3-1
Manu-Alaba, Boa, Mehdi-Vidal, Xabi, Lahm-Costa, Mario, Robben-Müller.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
ako ništa navijači su za 10, ko da se u Minhenu igra 

- Centre forward
- Kontakt:
Kakva genijalna implementacija ideja Katalonskog glavonje. I opet neke duge lopte Boatenga
Ne zna se ni ko pije ni ko plaća. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Sto jest jest ovo je Pepovo sranje. Doduse ne igramo lose samo sto su igraci izgubljeni u ovim formacijama. Ne znam zasto Lewa ne igra ali pod hitno ako je tu ubaciti ga umjesto Gotzea. Benatia kad je u formi, bez povreda i u ritmu Kajzer je za Boatenga.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Celavac ubaci Rafku da malo poveže redove 

Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 22 avg 2015, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Tacno se ne zna ni ko pije, ni ko placa 

Ovom igrom necemo ni bundesligu osvojiti
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Ne znam zasto ovi eksperimenti? Zasto se Gotze gura u prvi tim kad nema pojma? Fali napadac i to je to. Ovo je formacija 3-7-0, bez napadaca i ona ne valja nicemu.
najgore što se može da desi Guardiolinoj ekipi je ovo što se sad desilo, prime u ranom dijelu meča go i onda se protivnik povuče i tika taka u odbrani 300 od mogucih 500 pasova
imam osjećaj da će nas svi sljedeći protivnici ovako pokušat stisnut na početku meča odbrana je izgledala katastrofalno

- Nerminovic
- Kontakt:
kako smo gol primili tako brzo nisam vidio
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
coelho41 je napisao/la:najgore što se može da desi Guardiolinoj ekipi je ovo što se sad desilo, prime u ranom dijelu meča go i onda se protivnik povuče i tika taka u odbrani 300 od mogucih 500 pasovaimam osjećaj da će nas svi sljedeći protivnici ovako pokušat stisnut na početku meča odbrana je izgledala katastrofalno
Povukli bi se svakako. Ovo je greska u formaciji i trpanju 120 igraca u 20 metara.
Evo ga povreda, Benatia, fino, fino...
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Benatia cao
Evo Rafke da poveze redove

Ismijavao sam ga cesto i kukao ali kad vidim Lahma kakav je i ovaj je upgrade.NYKnicks Fan je napisao/la:Benatia cao![]()
- Bayern@heart
- Kontakt:
Benatia opet povreda Rafko na stoperu odlicno
pod hitno se stoper mora dovesti sa trenutim nam se nepise dobro Kikseri Boateng i Dante stalo povrijeđeni Badstuber Benatia i Martinez crno nam se piše

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.