Vidi Nedimanedim93 je napisao/la:de ba sarumane dokle više, sjaši bolan malo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Vidi Nedimanedim93 je napisao/la:de ba sarumane dokle više, sjaši bolan malo
Chapman je napisao/la:Vidi Nedimanedim93 je napisao/la:de ba sarumane dokle više, sjaši bolan malonisam te upratio, welcome back
Rezervni bek, krilo za prvog tima, defanzivni vezni, rezervni spic(jer ja mislim da je Giroud dovoljno kvalitetan) i rezervni stoper. Ja nisam nigdje napisao da je potrebno 5 prvotimaca, ali je potrebna sirina timu.Gunner4 je napisao/la:@AGB
Kakvih 5 igraca? Salis se nadam se... Treba nam jedan onfanzivac koji bi uskocio u prvih 11 i jedan ili dva u vrh glave defanzivna za klupe... To je 2 (3) igraca.
ČEstitam na prolasku u četvrtfinaleAsharaK je napisao/la:Liverpool home.
Sa lakoćom
suhakrpa je napisao/la:Vidim da smo dobili Liverpool u sljedecoj rundi FA Cupa. Jos jedna teska utakmica u ionako zgusnutom rasporedu, ali mislim da se Wenger ovaj put nece igrati. Mora ici sa 100% snage na svaki trofej.
Ima li ista novo u vezi Draxlera, je li igrao sad za Schalke?
Jos 2 sedmice je outmordfustang je napisao/la:suhakrpa je napisao/la:Vidim da smo dobili Liverpool u sljedecoj rundi FA Cupa. Jos jedna teska utakmica u ionako zgusnutom rasporedu, ali mislim da se Wenger ovaj put nece igrati. Mora ici sa 100% snage na svaki trofej.
Ima li ista novo u vezi Draxlera, je li igrao sad za Schalke?
Ne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.