Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Kakav narod, proglasiše trostrukog ubicu herojem i borcem za ljudska prava 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Evo ga i preživio.
Treba izumiti neku tabletu koja će, nakon što je popiješ, u mozgu simulirati 1000 godina robije u tamnici. Kako drugačije kazniti nekoga ko ubije troje ljudi?!

Treba izumiti neku tabletu koja će, nakon što je popiješ, u mozgu simulirati 1000 godina robije u tamnici. Kako drugačije kazniti nekoga ko ubije troje ljudi?!

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Ma klix komentari su sve na svijetu. Tacno kad sam najtuzniji otvorim komentare i citam i razveseli me cinjenica da fakat tako glupi ljudi zive.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Najjači argument prosječnog Bošnje - dovoljno je vidjeti ko je i šta je bio direktor škole, okej? Da se pravimo da druge dvije žrtve ne postoje, sekretarica i profesorica engleskog jezika? Znači lik je bio toliko bolestan i hladnokrvan da ih je ubio na različitim lokacijama, znači jasno ih je tražio i hladno ubio, ali ne on je neki borac za svoja prava, ali eto izborio se za Zenicu.
Znači, nervira me profesor, šef, kasirka, uzmem pištolj i ja sam heroj
, više mi se smučila i ta floskula - "nEmOj HaDžIJa neĆemO, pA i nEćeTe" 
Znači, nervira me profesor, šef, kasirka, uzmem pištolj i ja sam heroj

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Pa sama cinjenica da ih je ubio na razlicitim lokacijama govori ti da je ciljano isao na njih.Surreal je napisao/la: ↑22 avg 2024, 12:25Najjači argument prosječnog Bošnje - dovoljno je vidjeti ko je i šta je bio direktor škole, okej? Da se pravimo da druge dvije žrtve ne postoje, sekretarica i profesorica engleskog jezika? Znači lik je bio toliko bolestan i hladnokrvan da ih je ubio na različitim lokacijama, znači jasno ih je tražio i hladno ubio, ali ne on je neki borac za svoja prava, ali eto izborio se za Zenicu.
Znači, nervira me profesor, šef, kasirka, uzmem pištolj i ja sam heroj, više mi se smučila i ta floskula - "nEmOj HaDžIJa neĆemO, pA i nEćeTe"
![]()
Ocigledno da su mu se debelo zamjerili, dok ostale nije dirao uopste.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Pa kakva bi tek anarhija vladala da je to nacin za izborit se za svoja prava. I stvarno jos gluplji narod koji to slavi kao cin ustanka. I jos na kraju pokusaj sasmoubistva, zanima me za koje ljudsko pravo se time pokusao izboriti osim da izbjegne Zenicu.
- Slatinash_7
- Kontakt:
J.bg za neke je Gavrilo heroj a za neke prvi moderni terorista (ili ti ga zločinac)...Ovaj čin svakako ne opravdavam, ali treba u nekim situacijama razumjeti neke postupke..ljudi u TK nemaju aparat za zračenje, dok se direktor vucara po medijima da su mu našli u telefonu poruke u najmanju ruku sumnjivog sadržaja..sta uraditi u tom slučaju? Koliko para je otišlo na respiratore a ne znamo koliko je ljudi na njima umrlo,i 10 godina robije ukupno..sta da uradi covjek kojem je dijete/žena/brat/sestra umrlo na tim i od tih respiratora? Ubije ti čovjek ženu na pješakom,nema vozacke,pijan i drogiran,dobije 4 godine robije, sta tad uraditi? U Tuzli čovjek prije max 10 godina ubio kamatara, ovaj ga j.ebavao 100 puta mu uzimao iste pare,dizao kamate, sta tad ti da uradis? A policija,inspektori,tuzioci,bogovi sjede u foteljama i gledaju..Mi smo odavno zreli za anarhije,jer je ovo vanredno stanje u kojem NIKO ne poduzima ništa da se to promjeni na bolje...MilanMladenovic je napisao/la: ↑22 avg 2024, 12:29Pa kakva bi tek anarhija vladala da je to nacin za izborit se za svoja prava. I stvarno jos gluplji narod koji to slavi kao cin ustanka. I jos na kraju pokusaj sasmoubistva, zanima me za koje ljudsko pravo se time pokusao izboriti osim da izbjegne Zenicu.
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Nije da ne razumijem i svjestan sam da bih i ja bio u iskusenju da mi se nesto slicno dogodi, ali ne treba ga svakako slaviti kao heroja. I ne bismo mi trebali da sudimo nije to na nama. Ima ko da sudi bilo to ko vjeruje u drugi svijet bilo to ko vjeruje u kosmicku pravdu uvijek ce svakog stici ono sto ga sljeduje.Slatinash_7 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 12:36J.bg za neke je Gavrilo heroj a za neke prvi moderni terorista (ili ti ga zločinac)...Ovaj čin svakako ne opravdavam, ali treba u nekim situacijama razumjeti neke postupke..ljudi u TK nemaju aparat za zračenje, dok se direktor vucara po medijima da su mu našli u telefonu poruke u najmanju ruku sumnjivog sadržaja..sta uraditi u tom slučaju? Koliko para je otišlo na respiratore a ne znamo koliko je ljudi na njima umrlo,i 10 godina robije ukupno..sta da uradi covjek kojem je dijete/žena/brat/sestra umrlo na tim i od tih respiratora? Ubije ti čovjek ženu na pješakom,nema vozacke,pijan i drogiran,dobije 4 godine robije, sta tad uraditi? U Tuzli čovjek prije max 10 godina ubio kamatara, ovaj ga j.ebavao 100 puta mu uzimao iste pare,dizao kamate, sta tad ti da uradis? A policija,inspektori,tuzioci,bogovi sjede u foteljama i gledaju..Mi smo odavno zreli za anarhije,jer je ovo vanredno stanje u kojem NIKO ne poduzima ništa da se to promjeni na bolje...MilanMladenovic je napisao/la: ↑22 avg 2024, 12:29Pa kakva bi tek anarhija vladala da je to nacin za izborit se za svoja prava. I stvarno jos gluplji narod koji to slavi kao cin ustanka. I jos na kraju pokusaj sasmoubistva, zanima me za koje ljudsko pravo se time pokusao izboriti osim da izbjegne Zenicu.
Pa njih troje mu je sredilo da ostane bez posla.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 12:29Pa sama cinjenica da ih je ubio na razlicitim lokacijama govori ti da je ciljano isao na njih.Surreal je napisao/la: ↑22 avg 2024, 12:25Najjači argument prosječnog Bošnje - dovoljno je vidjeti ko je i šta je bio direktor škole, okej? Da se pravimo da druge dvije žrtve ne postoje, sekretarica i profesorica engleskog jezika? Znači lik je bio toliko bolestan i hladnokrvan da ih je ubio na različitim lokacijama, znači jasno ih je tražio i hladno ubio, ali ne on je neki borac za svoja prava, ali eto izborio se za Zenicu.
Znači, nervira me profesor, šef, kasirka, uzmem pištolj i ja sam heroj, više mi se smučila i ta floskula - "nEmOj HaDžIJa neĆemO, pA i nEćeTe"
![]()
- ArtemisFowl
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
Zar i dalje postoje ljudi koji čitaju klix komentareMilanMladenovic je napisao/la: ↑22 avg 2024, 12:25Ma klix komentari su sve na svijetu. Tacno kad sam najtuzniji otvorim komentare i citam i razveseli me cinjenica da fakat tako glupi ljudi zive.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Samo iz zabaveJayCatwright je napisao/la: ↑22 avg 2024, 13:00Zar i dalje postoje ljudi koji čitaju klix komentareMilanMladenovic je napisao/la: ↑22 avg 2024, 12:25Ma klix komentari su sve na svijetu. Tacno kad sam najtuzniji otvorim komentare i citam i razveseli me cinjenica da fakat tako glupi ljudi zive.

Sto opet nije razlog da ide i puca po skoli. Na kraju krajeva, covjek je bio mentalni bolesnik. Za takve je mjesto u bolnici.Mogli je napisao/la: ↑22 avg 2024, 12:58Pa njih troje mu je sredilo da ostane bez posla.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 12:29Pa sama cinjenica da ih je ubio na razlicitim lokacijama govori ti da je ciljano isao na njih.Surreal je napisao/la: ↑22 avg 2024, 12:25Najjači argument prosječnog Bošnje - dovoljno je vidjeti ko je i šta je bio direktor škole, okej? Da se pravimo da druge dvije žrtve ne postoje, sekretarica i profesorica engleskog jezika? Znači lik je bio toliko bolestan i hladnokrvan da ih je ubio na različitim lokacijama, znači jasno ih je tražio i hladno ubio, ali ne on je neki borac za svoja prava, ali eto izborio se za Zenicu.
![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JayCatwright
- Kontakt:
Koji ti je prošli nick bio?MilanMladenovic je napisao/la: ↑22 avg 2024, 13:03Samo iz zabaveJayCatwright je napisao/la: ↑22 avg 2024, 13:00Zar i dalje postoje ljudi koji čitaju klix komentareMilanMladenovic je napisao/la: ↑22 avg 2024, 12:25
Ma klix komentari su sve na svijetu. Tacno kad sam najtuzniji otvorim komentare i citam i razveseli me cinjenica da fakat tako glupi ljudi zive.![]()
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Nisam prije pisao, samo pratio. Pa odlucio da se registrujem.JayCatwright je napisao/la: ↑22 avg 2024, 13:16Koji ti je prošli nick bio?MilanMladenovic je napisao/la: ↑22 avg 2024, 13:03Samo iz zabaveJayCatwright je napisao/la: ↑22 avg 2024, 13:00
Zar i dalje postoje ljudi koji čitaju klix komentare![]()
- JayCatwright
- Kontakt:
Pošteno. Ko ti je najdraži forumaš ?MilanMladenovic je napisao/la: ↑22 avg 2024, 13:26Nisam prije pisao, samo pratio. Pa odlucio da se registrujem.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Jako cijenim DamirT koliko prati sportove i reprezentaciju u svim sportovima opcenito i koliko su mu smisleni i na mjestu komentari i CAGarfia sa teniskim analizama koji su na nivou pojedinih novinarskih clanaka.JayCatwright je napisao/la: ↑22 avg 2024, 13:30Pošteno. Ko ti je najdraži forumaš ?MilanMladenovic je napisao/la: ↑22 avg 2024, 13:26Nisam prije pisao, samo pratio. Pa odlucio da se registrujem.
Tek kad citas komentare shvatis koliko bolesnika ima medju nama tj ljudi koji podrzavaju ovog monstruma iz S. Mosta.
Uostalom nesto ne vjerujem da je troje ljudi bilo za njegov otkaz a on radio dobro svoj posao, tri osobe ne valjaju a eto on je bio cvjećka, kako da ne.
Uostalom nesto ne vjerujem da je troje ljudi bilo za njegov otkaz a on radio dobro svoj posao, tri osobe ne valjaju a eto on je bio cvjećka, kako da ne.
Koliko vam je trebalo da zaboravite svoju prvu istinsku ljubav
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.