FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

marcos2311
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la marcos2311 » 20 avg 2015, 16:00

FRANK RIBERY je napisao/la:
1. Alex Renfroe, Vasilije Micić
2.Bryce Tylor, Anton Gavel, Dejan Kovačević
2. Nihad Đedović, Paul Zipser
4. Max Kleber, Duško Savanović, Deon Thompson
5.John Bryant, Andreas Seiferth, Daniel Mayr

.
Napokon malo da se dotaknemo i košarkaške ekipe Bayerna. Ono što mene brine jeste da se ''priča'' da je Bayern zatvorio svoj roster za ovu sezonu, naravno ovo je info sa košarkaških foruma. Moram priznati da nisam zadovoljan, ne toliko transferima koliko slabim ambicijama u EL za šljedeću sezonu. Ruku na srce pogledajte roster i kazite može li ova ekipa u TOP 16, ja ne vjerujem, u grupi cemo se boriti sa beogradskim ''ciganima'' za tu poziciju 4.
Bayernu trebaju jaka imena, sa iskustvom a ja takvih na pozicijama 1-3-5 bas i ne vidim?!

Ulivaca
Kontakt:

Post Postao/la Ulivaca » 20 avg 2015, 16:15

http://lebuzz.eurosport.co.uk/viral/thi ... ideo-2064/

Malo drame par dana prije utakmice.
Thiago :salut:
FC Bayern -/- THE Ohio State University

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 20 avg 2015, 16:26

I Willian i Montero su po meni vrlo dobri igrači i ako bi došli za neke pristojne cifre mislim da bi to bio pun pogodak.
Duga je i teška sezona, tri do završnice aktivna fronta i potrebno je ili imati jaku klupu ili se imati mnogo sreće sa povredama što u Bayernu do sad nije bio slučaj. Riberya sam ja lično otpisao, ne kao igrača nego kao WC igrača. Teško da će on ikada ponoviti igru i formu od prije dvije sezone, tako da još jedno krilo i nije baš na odmet, bez obzira što na tim pozicijama mogu igrati i Gotze i Muller.
Što se Hojbjerga tiče, ja lično mislim da on ima mjesta u Bayernu ali ako je spreman na to da neće uvijek biti u prvom planu. A ako želi igrati, onda ga treba posuditi u neku ekipu koja je bar u nekim segmentima slična Bayernu. Stavljati neke klauzule sa otkupom je ludost.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 20 avg 2015, 16:29

marcos2311 je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:
1. Alex Renfroe, Vasilije Micić
2.Bryce Tylor, Anton Gavel, Dejan Kovačević
2. Nihad Đedović, Paul Zipser
4. Max Kleber, Duško Savanović, Deon Thompson
5.John Bryant, Andreas Seiferth, Daniel Mayr

.
Napokon malo da se dotaknemo i košarkaške ekipe Bayerna. Ono što mene brine jeste da se ''priča'' da je Bayern zatvorio svoj roster za ovu sezonu, naravno ovo je info sa košarkaških foruma. Moram priznati da nisam zadovoljan, ne toliko transferima koliko slabim ambicijama u EL za šljedeću sezonu. Ruku na srce pogledajte roster i kazite može li ova ekipa u TOP 16, ja ne vjerujem, u grupi cemo se boriti sa beogradskim ''ciganima'' za tu poziciju 4.
Bayernu trebaju jaka imena, sa iskustvom a ja takvih na pozicijama 1-3-5 bas i ne vidim?!
Apsolutno si upravo.Gledajuci kakav je posao odradio Bamberg mi smo podbacili.Zipser jeste veliki talenat,jese reprezentativac, jeste Nba prospect, ali do realizacije tog potencijal treba vremena, a Bayern ga baš i nema. Sem Đedovića pozicaj tri treba iskustva, petica se mogla uz Bryanta bolje pokriti.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 20 avg 2015, 19:42

Gaudino, Green i Kurt vise ne treniraju sa prvim timom, kakav udarac :damn:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 21 avg 2015, 00:31

slika

gledajte našeg BH novinara iz Avazovog sporta Sinana što provocira :mrgreen: mislim da ovo samo Balkanci rade

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 21 avg 2015, 00:55

Baš mu lijepo stoji dres uz sise, baš je sexy. Sinane, baci cicu da se igramo. Balkanski hoštapler ko i novine u kojim švrlja.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 avg 2015, 14:52

[youtube][/youtube]

Sretan rodjendan jednom od najboljih napadaca na Svijetu. :salut:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 21 avg 2015, 15:48

Koliko ozbiljnosti ima u ovim napisima oko interesa Bayerna za Ivanovića?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 avg 2015, 17:12

rikimo je napisao/la:Koliko ozbiljnosti ima u ovim napisima oko interesa Bayerna za Ivanovića?
Nekad se pricalo o tome, ako se ne varam krajem juna ili pocetkom jula ali se stisala prica tako da vjerovatno i nije bilo nikakvih konkretnih poteza.

Sta se danas prica ne znam, ako imas neku informaciju iznesi nam pa da i mi vidimo. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 21 avg 2015, 17:30

'ESPN' je preko svojih izvora došao do informacija da je Bajern Minhen živo zainteresovan za dovođenje Branslava Ivanovića u svoj tabor, a pojedini španski mediji prenose i da Barselona pomno prati situaciju.

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 21 avg 2015, 21:40

Ivanovic nije bas na najbolji nacin otvorio ovu sezonu u Chelsea tako da je to veliko pitanje da li ce doci. Vec ide u godine a godine uzimaju svoj danak svakako. Nasao se pod kritikama Mourinha, upitna mu je i pozicija... ko ce znati :D

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 21 avg 2015, 23:14

ma kakav Ivanović, kod nas jedan Ivanović sjedi na klupi(čitaj Dante), dobar je al zna da kiksne bespotrebno vidjali smo to hiljadu puta u svojoj a i u Čelzijevoj odbrani, jedino et što pročitah spominje se dovođenje Jeffersona Montera iz Swansea, nisam vala ni upoznat s tim momkom, znam da igra nešto ofanzivno, možda bi bio zamjena Lewandowskom ili je on više krilo ko će ti ga znat

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 21 avg 2015, 23:28

Krilo, baš nedavno vozao Ivanovića.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 avg 2015, 08:16

Ma kakav Montero uradio par lažnjaka i odmah ga treba dovesti yeah right.Nema potrebe više za pojačanjima za ovu godinu, Lewu će po potrebi pokriti Muller a očekujem i Bilala uskoro.)

edit : klocina Sinan i pored dresa Reala nije mogao odoliti a da se ne slika ispred prostorija njemačkog i evropskog giganta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 22 avg 2015, 10:07

Saurman je napisao/la:Ma kakav Montero uradio par lažnjaka i odmah ga treba dovesti yeah right.Nema potrebe više za pojačanjima za ovu godinu, Lewu će po potrebi pokriti Muller a očekujem i Bilala uskoro.)

edit : klocina Sinan i pored dresa Reala nije mogao odoliti a da se ne slika ispred prostorija njemačkog i evropskog giganta.

Montero je jedna od opcija,a tu su pored njega Felipe Anderson,A.Griezmann,ya slucaj da se niko od navedenog dvojca ne dovede.Nasi sigurno do kraj prelaznog roka imaju namjeru jos jedno pojacaje dovesti,A kako stvari stoje to ce biti neko ofanzivnog karaktera.
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 22 avg 2015, 10:16

Sta mislite da li cemo jos neko zvucno ime dovesti do kraja prijelaznog perioda? Ja iskreno mislim da necemo...osim u slucaju, ne daj Boze, kakve povrede...po meni je transfer period okoncan

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 22 avg 2015, 11:15

Mislim da nam treba još jedna opcija u napadu, al' kvalitetnija. Istina je da Miler moRe zamijenit' Lewu al' igra se na više frontova a moguće je (gluho bilo) da se povrijede oba. Ja sam za Berbatova, uvijek sam želio da obuče Bayernov dres.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 22 avg 2015, 14:33

Bez Lewe u početnoj koja je ubleha ovaj katalonac na našoj klupi sad ga odmara ,a forsira ga čitavu utakmicu u kupu protiv petoligaša :lol: :lol: :lol: :damn:

Neuer - Benatia, Robben, Costa, Alonso, Boateng, Götze, Lahm (K), Vidal, Müller, Alaba |

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 22 avg 2015, 14:38

ma nek nema 4 beka u ekipi odma ljepše izgleda, pročitah sinoć ovu Pepovu izjavu:

- Pep Guardiola: " Ja nemam njemački mentalitet jer sam Katalonac, ali dajem sve od sebe da ovaj klub osvoji trostruku titulu kao što je to učinio Jupp Heynckes. U Hitzfeldovom Bayernu bila su četiri Nijemca na terenu u finalu Lige prvaka, a danas mi imamo više Nijemaca !! "

haman da mu je došlo iz dupeta u glavu, čak će i Gotze igrat na svojoj poziciji, jer imamo dva krila Robben i Costa, Muller na napadaca, fala ti Jozefe čekali smo 2 godine da igramo sa 4-2-3-1, jedina zamjerka je Alonso, al nije strašno ne mora značit da bi Hojbjerg bio bolji, kojeg ruku na srce nema ni na klupi.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.