Muratovic sa 40g igra pametnije i brze od ovog pjevaca.JavierBosnia je napisao/la:Ne kazem za sve al za vecinu. Pratim austrijsko prvenstvo, u prosjeku svaku drugu utakmicu sturma gledam psstt

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Muratovic sa 40g igra pametnije i brze od ovog pjevaca.JavierBosnia je napisao/la:Ne kazem za sve al za vecinu. Pratim austrijsko prvenstvo, u prosjeku svaku drugu utakmicu sturma gledam psstt
Ammare je napisao/la:Kako bih volio da dobijemo 1-0 i da ga Hadzic zabije, a da mu asistira TSS. Realno, ne volim ni jednog od njih ni sekunde, ali samo radi ovih retarda koji ih pljuju i proklinju u inat.
Toliko mrznje samo kod nas, Srba, Hrvata, Makedonaca i Albanaca u evropi ima.
Zato i jesmo tu gdje jesmo.
Kad bi tu negativnu energiju usmjerili na nesto korisno, mnogo bi nam bolje bilo!
P.S. I da volio bih da Pape uđe u prvu ligu (mislio sam da ovo nikad necu reci).
U potpunosti se slažem , momke treba podržati!Ammare je napisao/la:Kako bih volio da dobijemo 1-0 i da ga Hadzic zabije, a da mu asistira TSS. Realno, ne volim ni jednog od njih ni sekunde, ali samo radi ovih retarda koji ih pljuju i proklinju u inat.
Kad bi tu negativnu energiju usmjerili na nesto korisno, mnogo bi nam bolje bilo!
P.S. I da volio bih da Pape uđe u prvu ligu (mislio sam da ovo nikad necu reci).
Hajd sad se javi sa nekog od svojih 7 accounta i podrzi svoj umni post!!!Gabon je napisao/la:Ammare je napisao/la:Kako bih volio da dobijemo 1-0 i da ga Hadzic zabije, a da mu asistira TSS. Realno, ne volim ni jednog od njih ni sekunde, ali samo radi ovih retarda koji ih pljuju i proklinju u inat.
P.S. I da volio bih da Pape uđe u prvu ligu (mislio sam da ovo nikad necu reci).![]()
To tebi pustimAmmare je napisao/la:Hajd sad se javi sa nekog od svojih 7 accounta i podrzi svoj umni post!!!Gabon je napisao/la:Ammare je napisao/la:Kako bih volio da dobijemo 1-0 i da ga Hadzic zabije, a da mu asistira TSS. Realno, ne volim ni jednog od njih ni sekunde, ali samo radi ovih retarda koji ih pljuju i proklinju u inat.
P.S. I da volio bih da Pape uđe u prvu ligu (mislio sam da ovo nikad necu reci).![]()
Boze sacuvajEffenberg je napisao/la:Oplakah na ovaj komentar sa klixa![]()
![]()
mesa, sto vise drzis jezik za zubima to se doimas pametnijim. tisu misu, samo progovaraj u jednostavnim, zagonetnim i nerazumljivim recenicama koristeci puno metafora i alegorija (ako se pitas sto je to, nema veze, ne zna nitko). tako ces izgledati pametan, mudar i ucevan. nikakve sudove i ocjene ne daji.
pitanje: jesmo li bolji od velsa?
odgovor: mozda, ali to je sekundarno.
p: ocekujete li pobjedu?
o: ocekivanja su zahtijevna kao kredit na 30 godina
p: kakvu cete igru postaviti?
o: igra je slucaj, postavke su tlapnje
p: u kojem cete sastavu nastupiti?
o: to nije upitno, jer mi smo spremni
p: hoce nastupiti igrac dzeko?
o: dzeko je jutros ustao. sunce se ponovo radja.
p: hocemo li se plasirati na eu
o: europa je velika, mi smo pozitivni, zivot je more
ako se pridrzavas ovih jednostavnih savjeta zayebat ces i ciru i mourinha i guardiolu i fuku muzorovica i achellotija i del bosquea.
Slavica i dalje ima najveci nos u rap.BIHJohnCleese je napisao/la:Dzeko prvih 11, spisak ovi iz saveza tj iz stranki... i tako to samo nezz jel se tu sta pita selektor pita i sastavlja.
Dva napadaca i jedan zadnji vezni, puuuu, opasna igra.DragonGirl je napisao/la:Radi se o tome da Edinova povreda zapravo određuje sastav. Ako on bude mogao dva su napadača i jedan zadnji vezni igrač, ako ne onda obrnuto. Naši novinari i izvrtanje konteksta, klasika.
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, JackW, nebeskasila, zikerrz21 i 57 gostiju.