-A- je napisao/la:Tragedija,bas tragedija.![]()
Neka mu je vjecni rahmet i neka pociva u miru.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
mujoisuljo je napisao/la:Tragedija, sta drugo reci za malog Mirzu.Nek mu je vjecni rahmet, mladoj i neiskvarenoj dusi.
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Sta ti pricas??? Cuj kakve veze petokraka ima sa VelezomKakve veze ima petokraka sa VELEŽOM? Ne ubacuj ideologiju u post.

drH ti je dao odgovor i tobra, nije to moje već je to citat s jednog drugog portala. 

Volim Velež makar vaki !!!
- velez_mostar
- Kontakt:
Ima li ikakvih pozitivnih desavanja u klubu!?
Nemavelez_mostar je napisao/la:Ima li ikakvih pozitivnih desavanja u klubu!?

ONO MAFIJAS??????
Nek ih je odveo i ako ostanu nek plati naknadu za treniranje jer u ovom momentu je klubu potrebno para a za njih dvojicu bi mogli dobit finu svotu novca ali samo da se ne istale pojedinci u klubu.
Niko ne zna nista u vezi kluba i to je zalosno na sta nam je Velez spao ali smo svi zajedno krivi
Nek ih je odveo i ako ostanu nek plati naknadu za treniranje jer u ovom momentu je klubu potrebno para a za njih dvojicu bi mogli dobit finu svotu novca ali samo da se ne istale pojedinci u klubu.
Niko ne zna nista u vezi kluba i to je zalosno na sta nam je Velez spao ali smo svi zajedno krivi
Ja nisam kriv
Necemo mi zute banke dobiti za njih dvojicu, daj Boze

Necemo mi zute banke dobiti za njih dvojicu, daj Boze

Support Velez, It's logical! ★
Ma kakve pare nema para ni banke za njih necemo dobiti
P.S. Sitni mafijas

P.S. Sitni mafijas

Ako nam je Gakovic kriminalac onda nek sve ode u p.icku lijepu materinu...
Velez kao klub ce dobit pare a u ciju ce kasu otic,to ostaje da se vidi i to niko ne zna.
Ali niko ne zna niti spominje desava li se ista u klubu.Misli li neko nesto poduzet u Velezu?
Velez kao klub ce dobit pare a u ciju ce kasu otic,to ostaje da se vidi i to niko ne zna.
Ali niko ne zna niti spominje desava li se ista u klubu.Misli li neko nesto poduzet u Velezu?
Od sutra cemo vise znati sve je bilo stalo zbog ove tragedije.cunami je napisao/la:Ako nam je Gakovic kriminalac onda nek sve ode u p.icku lijepu materinu...
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ćao, mirisni cvijetu iz mostarske bašče. Ćao, naš voljeni Mirza. Putuj Mirza u nebeske visine. I sanjaj nedosanjanu utakmicu, u kojoj će tvoji driblinzi i golovi odlučiti pobjednika i Veležu donijeti pobjedu.
Ćao Mirza i oprosti. Nismo Te mogli otrgnuti od kandži smrti, ali ćemo Te vječito nositi u srcima. I sjećati se tvog osmijeha, kojim si osvajao i plijenio.
Neka i u ovoj najvećoj tuzi i bolu, tvojoj mami Mirnoj i tati Admiru bude na ponos što su te imali.
LJUMANI
1947!
Bice boljeMont0 je napisao/la:Velež

Jbg, ne mogu ti poslati privatnu poruku, obraduj me ovako informacijama, ja sam bas u SOS-u, cijeli Bozji dan 

Ima pozitivnih dogadjanja navijacu su pokrenuli neke akcije vidicemo u slijedecim danima nije bas da nema nikog u klubu (osim Pike) morala bi se skupstina odrzati ubrzo a u krajnjem slucaju izbori su u oktobru pa velezovci pamet u glavu za koga ce te glasati.
Mostar je ovo! Velez je ovo! Nemoze se nikad raspasti dok smo tu mi! Sad nas je politika uhvatila ali rjesicemo se mi toga! Ima nacina!
Mostar je ovo! Velez je ovo! Nemoze se nikad raspasti dok smo tu mi! Sad nas je politika uhvatila ali rjesicemo se mi toga! Ima nacina!

..., znam to sa navijacima, ucestvujem aktivno, ali sam u crnjaku totalnom.
Bog neka nam pomogne, jer se mi kasno budimo.
Edited
Bog neka nam pomogne, jer se mi kasno budimo.
Edited

Zadnja izmjena: Mont0, dana/u 27 jul 2010, 02:09, ukupno mijenjano 1 put.
Onemogucio sam PP!!!
Netrebas slati znamo sve... Proce crnjak optimizma malo
Sta nas briga navikli smo a i nemoze gore!!! Sad mozemo samo bolje...
Netrebas slati znamo sve... Proce crnjak optimizma malo

Pazite se!!!Moglo bi biti ispadanja, Buducnost iz Banovica udje u ligu ponovo,a znamo da je to bilo kobno za Velež prosli put,ali samo nema onog smrdljivog Jedinstva iz Bihaca. Sve najbolje zelim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.