Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Vidim maloprije su bila dva admina na ovoj stranici, sad samo jedan...kulinban je napisao/la:http://www.facebook.com/RealMadridBalkan
"Krenut ću sa banovanjem 'fanaticosa'. Igraju sutra i Hrvati pa ne komentarišu ovdje i ispoljavaju svoje frustracije u vezi reprezentacije. Vi navijajte za koga hoćete, mrzite koga hoćete, ali negdje drugo - ovo nije stranica Edina Džeke niti Reprezentacija BIH Lovers. Svako naredni ko uvrijedi Ronalda nauštrb te amaterske reprezentacije će biti banovan."
Sad sam mu se sjetio familije! "Amaterske reprezentacije"?!
Ne znam sta bi me zabrinjavalo, jedino da ce biti 1:1, malo zabrinjavaraul-zakon je napisao/la:A jel vas imalo zabrinjava numerologija, il' sam ja jedini...Pogledajte datum 11.11.'11Jezivo i čudno u isti mah.
I bas je taj jedan to i napisao, iste je ispade imao i pred utakmicu sa Francuskom.Tako da ovo nije opsesija Ronaldom, ovo je izgleda gori poremecaj.Cartman je napisao/la: Vidim maloprije su bila dva admina na ovoj stranici, sad samo jedan...
Djeca ba.xaviesta je napisao/la:I bas je taj jedan to i napisao, iste je ispade imao i pred utakmicu sa Francuskom.Tako da ovo nije opsesija Ronaldom, ovo je izgleda gori poremecaj.Cartman je napisao/la: Vidim maloprije su bila dva admina na ovoj stranici, sad samo jedan...
Zanimljivo da je na danasnji dan kapitulirala Njemacka,valjda ce svoju kapitulaciju dozivjeti i PortugalBliss je napisao/la:Ne znam sta bi me zabrinjavalo, jedino da ce biti 1:1, malo zabrinjavaraul-zakon je napisao/la:A jel vas imalo zabrinjava numerologija, il' sam ja jedini...Pogledajte datum 11.11.'11Jezivo i čudno u isti mah.
Pa znaš ono u numerološkim krugovima(ne gatare,vidovite DžemileBliss je napisao/la:Ne znam sta bi me zabrinjavalo, jedino da ce biti 1:1, malo zabrinjavaraul-zakon je napisao/la:A jel vas imalo zabrinjava numerologija, il' sam ja jedini...Pogledajte datum 11.11.'11Jezivo i čudno u isti mah.
Hazim Roznjakovicxaviesta je napisao/la:I bas je taj jedan to i napisao, iste je ispade imao i pred utakmicu sa Francuskom.Tako da ovo nije opsesija Ronaldom, ovo je izgleda gori poremecaj.Cartman je napisao/la: Vidim maloprije su bila dva admina na ovoj stranici, sad samo jedan...
čime se i vi opterećujete pa veca ste djeca od tih poremečaja pisite sta vezano za utakmicu , dosta ba o tim nekim stranicama rekla kazala , svasta pa nista pametno za procitatkulinban je napisao/la:Za*ebano i jeste što su to naša djeca. Odmah su me banovali, izgleda da su vezani za spominjanu familiju.
Hahahah! Jes' raja napala sad...
ja mislim da u 22.00 al nisam siguranLukasL33 je napisao/la:Ljud jel moguce koliko smo napucalki postova :S nego, u koliko se sati igra tekma u Portugalu? Rekao sam ja d aje teren dobar samo da Portugalci vrse pritisak ba, pustite suplje.
cera1 je napisao/la:čime se i vi opterećujete pa veca ste djeca od tih poremečaja pisite sta vezano za utakmicu , dosta ba o tim nekim stranicama rekla kazala , svasta pa nista pametno za procitatkulinban je napisao/la:Za*ebano i jeste što su to naša djeca. Odmah su me banovali, izgleda da su vezani za spominjanu familiju.
Hahahah! Jes' raja napala sad...VOLIM TE BOSNO !!!!!!
kulinban je napisao/la:cera1 je napisao/la:čime se i vi opterećujete pa veca ste djeca od tih poremečaja pisite sta vezano za utakmicu , dosta ba o tim nekim stranicama rekla kazala , svasta pa nista pametno za procitatkulinban je napisao/la:Za*ebano i jeste što su to naša djeca. Odmah su me banovali, izgleda da su vezani za spominjanu familiju.
U pravu si, donekle, ne treba o budalama raspravljati. Ali opet, ta djeca naslijeđuju nas. Po njima reprezentacija nam i ne treba. Imaju svog Ronalda.
Kad smo već kod djece, moj sin Danis ima godinu i po i po malo priča. Zna reći : Mama,tata,dido,majka, Džeko,Miske i lopta! Heheheh!
Skoro 350 stranica.LukasL33 je napisao/la:Ljud jel moguce koliko smo napucalki postova :S nego, u koliko se sati igra tekma u Portugalu? Rekao sam ja d aje teren dobar samo da Portugalci vrse pritisak ba, pustite suplje.
buraz sve ti je to do kučnog odgoja , moja prva riječ je bila ŽELJO valjda je babo tako htjeokulinban je napisao/la:cera1 je napisao/la:čime se i vi opterećujete pa veca ste djeca od tih poremečaja pisite sta vezano za utakmicu , dosta ba o tim nekim stranicama rekla kazala , svasta pa nista pametno za procitatkulinban je napisao/la:Za*ebano i jeste što su to naša djeca. Odmah su me banovali, izgleda da su vezani za spominjanu familiju.
U pravu si, donekle, ne treba o budalama raspravljati. Ali opet, ta djeca naslijeđuju nas. Po njima reprezentacija nam i ne treba. Imaju svog Ronalda.
Kad smo već kod djece, moj sin Danis ima godinu i po i po malo priča. Zna reći : Mama,tata,dido,majka, Džeko,Miske i lopta! Heheheh!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.