65%.Ne znam sta ovako sporo prebacuje,majku mu.safet13 je napisao/la:Koliko ima josnewton_heath_lyr je napisao/la:Video je na 35% uploada.
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
BosnaE
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
A daj nemojte toliko navaljivat, vidite da covjek redovno ovdje dolazi kad ima vremena.
Kad bude gotovo i postavice, popustite malo
Kad bude gotovo i postavice, popustite malo

ZZ
Svaka čast newton
Newton 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
e jest i namazan nema šta mi imamo to što imamo i nismo nikakva nepoznanica za druge reprezentacije 3 dobra igrača 3 solidna 3 prosječna jedino sto imamo kolektiv i duh sto mnogi nemaju..no rules je napisao/la:Strijelci Zulfic , Peric , Milas , Mikic...kako je samo selektor namazan, a Malinovic je sigurno pod rucnom igrao kako nebi otkrio da je jedna od najvecih opasnosti sa bekovske pozicije u nasoj Reprezentaciji...
Inace, i danas se psominje lose sudjenje 3 utakmice 3 losa sudjenja je li moguce da i nasi igraju ostro na ivici 2min sobzirom da je i danas bilo desetak iskljucenja..
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto ga
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Eto ga
BosnaE
Evo ti snimka odmah na portalu,svaka cast za protekla tri dananewton_heath_lyr je napisao/la:
Eto ga

SLOBODA NAVIJAČIMA
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Hvala puno. Kako mi je samo drago sto se bar na trenutke moja zivotna zelja da budem sportski novinar ostvari. Naravno da ce i sa prvenstva biti ali pokusacu nesto snimati sto se na TV nece gledati.ennis je napisao/la:Evo ti snimka odmah na portalu,svaka cast za protekla tri dananewton_heath_lyr je napisao/la:
Eto ga
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Ocekujemo da nam i u toku turnira neke zanimjivosti preneses.
BosnaE
Svaka castnewton_heath_lyr je napisao/la:
Eto ga

Samo je jedan grijeha je vrijedan 1921 <3
Ma da mislio sam na neke zanimljivosti,npr. kad naši raspale roštilj ispred dvorane, kad krene skandiranje "Oni ti ga puše Nebojša" i tako neke stvari iza kamerenewton_heath_lyr je napisao/la:Hvala puno. Kako mi je samo drago sto se bar na trenutke moja zivotna zelja da budem sportski novinar ostvari. Naravno da ce i sa prvenstva biti ali pokusacu nesto snimati sto se na TV nece gledati.ennis je napisao/la:Evo ti snimka odmah na portalu,svaka cast za protekla tri dananewton_heath_lyr je napisao/la:
Eto ga
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Ocekujemo da nam i u toku turnira neke zanimjivosti preneses.

SLOBODA NAVIJAČIMA
- firefirefirely
- Kontakt:
Hvala za video bratenewton_heath_lyr je napisao/la:Hvala puno. Kako mi je samo drago sto se bar na trenutke moja zivotna zelja da budem sportski novinar ostvari. Naravno da ce i sa prvenstva biti ali pokusacu nesto snimati sto se na TV nece gledati.

Uzivaj malo i u priznanjuIako će ekipa portala SportSport.ba na licu mjesta u Dohi biti tek od 14. januara, zahvaljujući članovima našeg foruma bh. javnosti je u mogućnosti pogledati nekoliko posljednjih minuta utakmice protiv Portugala.

-
- Kontakt:
S ovog snimka sto je momak stavio ovaj Peric ubi volju i zelju za rukometom
,pa gle sta je lopta izgubio za ove 3 minute

#musvdg
Valja cekati jos 7 dana
Slazem se. Mislim da je dosta rotirao. Npr vidim da je mali Peric na srednjem dobijao dosta vremena, a zna se da ce tu ugl Karacic biti itd. Vjerujem da je neke stvari sakrio, jer je sigurno bilo spijuna od drugih selekcijasamo_lijevo je napisao/la:Prce igrao,kao sto sam i rekao,uz njega rezerve dobile vise minuta sto se vidi po broju golova.Selektor je odlicno iskoristio meceve.Prosao je umor od priprema u Mostaru,jucer se odigrala jaka utakmica,danas rezerve(igraci koji ne pocinju mec) dobile sansu.Vedad87 je napisao/la:
BiH: Vražalić, Ovčina, Mikić 2, Perić 2, Janković, Savić 2, Terzić, Čelica 4, Karačić, Prce 2, Vranješ 3, Malinović, Milas 3, Zulfić 1, S. Burić 3, Toromanović, Građan, B. Burić (8 odbrana), Dejanović (8 odbrana), Grahovac (4 odbrane).

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- samo_lijevo
- Kontakt:
Pogledaj ovaj snimak od newtona.Selektor je jednostavno istoristio ovaj mec da vidi ko sta moze.Vrazalic na beku,moze igrati tu poziciju,ali nece sigurno biti tu u takmicarskim mecevima.Onda nema desnog krila,odnosno Buric(ako se ne varam) sa te pozicije ulazio na svoje mjesto pivota.Pokusavali su odigrati neke akcije za pivota.Odbranu da ne spominjem.Vedad87 je napisao/la: Slazem se. Mislim da je dosta rotirao. Npr vidim da je mali Peric na srednjem dobijao dosta vremena, a zna se da ce tu ugl Karacic biti itd. Vjerujem da je neke stvari sakrio, jer je sigurno bilo spijuna od drugih selekcijaNekako sam bas optimista da cemo biti pozitivno iznenadjenje i jedva cekam da pocne
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 08 jan 2015, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
ljudi ne bih da nesto baksuziram,al me strah sto imamo puno iskljucenja na utakmici,ajd ako su nas sudije s.j.e.b.a.l.e protiv katra,ne vidim razlog da navlace portugalu.poznato je da imamo mesara u ekipi al vjerujem da ce to marka sve srediti do pocetka prvenstva
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
samo se bojim da ne bude malo 3 tekme..mozda tu fali jos koja..
a jbg stvar je jasna zivjeti cemo i umirati sa nasim golmanima koji moraju biti na nekom nivotu i bekovima..ako oni budu slali mlake suteve ko sto imaju obicaj pa razbrane golmane eto problema
gledam da minimiziram ocekivanja, i sam plasam je OGROMAN uspjeh
a jbg stvar je jasna zivjeti cemo i umirati sa nasim golmanima koji moraju biti na nekom nivotu i bekovima..ako oni budu slali mlake suteve ko sto imaju obicaj pa razbrane golmane eto problema
gledam da minimiziram ocekivanja, i sam plasam je OGROMAN uspjeh
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Zavisi kako gledaš na to. Po meni su 3 sasvim dovoljne, jer ova ekipa je već dugo zajedno i sigurno da im nije potrebno neko veliko dodatno uigravanje. Sad im predstoji 7 dana treninga s loptom koji će i biti bazirani na tim tehničkim detaljima, a uz to će igrači zbog lakšeg intenziteta treninga, napuniti baterije i fizički spremni i odmorni dočekati prvenstvo.ultrasstyle_tz je napisao/la:samo se bojim da ne bude malo 3 tekme..mozda tu fali jos koja..
Prvu tekmu igramo sa Iranom, gdje bi i uz potencijalne greške i nedostatke u igri, trebali pobjediti, tako da će i ta utakmica poslužiti za uigravanje i korekcije za nastavak takmičenja, a da se to na rezultatu neće osjetiti.
Prezadovoljan sam dosad viđenim, svi igrači su zdravi, odlično fizički pripremljeni i jedva čekam da počne.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
- Kontakt:
Tačno kad vidim ovako nekog poput Newtona sav se najezim...svaka cast...jos prijateljska utakmica a lik gine 

Glupo je porediti nas i Hrvate, ali eto, Hrvati ce odigrati samo dvije. Pored toga, jos neke repke ce odigrati 3 pripremne. Mada, ima onih i sa vise..mada, ne mora to znaciti. Mislim da je ovaj timing odlican. Dosli u Katar medju prvima, odigrali 3 tekme i sad nabijanje kondicije i relaksacija pred prvu tekmu. Bit ce to ok.Clutch je napisao/la:Zavisi kako gledaš na to. Po meni su 3 sasvim dovoljne, jer ova ekipa je već dugo zajedno i sigurno da im nije potrebno neko veliko dodatno uigravanje. Sad im predstoji 7 dana treninga s loptom koji će i biti bazirani na tim tehničkim detaljima, a uz to će igrači zbog lakšeg intenziteta treninga, napuniti baterije i fizički spremni i odmorni dočekati prvenstvo.ultrasstyle_tz je napisao/la:samo se bojim da ne bude malo 3 tekme..mozda tu fali jos koja..
Prvu tekmu igramo sa Iranom, gdje bi i uz potencijalne greške i nedostatke u igri, trebali pobjediti, tako da će i ta utakmica poslužiti za uigravanje i korekcije za nastavak takmičenja, a da se to na rezultatu neće osjetiti.
Prezadovoljan sam dosad viđenim, svi igrači su zdravi, odlično fizički pripremljeni i jedva čekam da počne.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.