Divi torbice ljubi ga majcica!Zekoo je napisao/la:Ko bi reko čuda da se dese

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Divi torbice ljubi ga majcica!Zekoo je napisao/la:Ko bi reko čuda da se dese
Razgovarao je u 4 sa Izmetom ovaj se jos i sam pohvalio preko stampe.Tek sad se se vidi razlog zasto je to ucinio,da ubrza proces kod Hitfze.JTS je napisao/la:@ harishp
slažem se ja s tobom da su ti potencijalni reprezentativci đubrad, čim su dobili poziv, odmah ga prihvatili, a ovamo trube kako žele igrati za BiH .. ne opravdavam ja njih nikako, krivim ih kao i ti .. ali moraju se kriviti i Pape kao i Savez što nisu na vrijeme pričali sa tim momcima kako dolikuje, u četiri oka .. Pape da može, vodio bi repku iz Pariza, ne bi ni dolazio u BiH .. nije to moljenje, to je ljudski razgovor u četiri oka .. razgovor sa ozbiljnim namjerama ..
ZikoBajrin
17.11.2009., 21:18
mogo bi staviti ruku u vatru da nece igrati za svicu...danas u blicku (glavne novine ovdje u svicarskoj) mama mu otkriva sobu za novine..sal na kojem je ime nase jedne jedine na zidu vijesi..ja mislim da ako uskoro bude jos uspjesni treba opet medijski pritisak ko u pjanica i onda je po mom misljenju nas.. aBd
@Cartman da bi imao izbor da dobijes na lotou prvo ti je potrebno da uplatis listic prije toga.Opet mikrovalna u kvaru.Cartman je napisao/la:Opet kazem, da su imali ponudu BiH i ponudu Svicarske, i izabrali Svicarsku, i ja bi pljuvao po njima, nema sta. Ali oni nisu imali nikakav izbor, nego Svicarska ili mozda tamo nekad BiH. Nisu patriote kao Pjanic, ali nisam nimalo siguran da bi izabrali Svicarsku ispred BiH, da imaju izbor. Ali ga oni nemaju.
Ovi dijasporci inace vise vole BiH nego mi ovdje .Zekoo je napisao/la:Ko bi reko čuda da se dese
Dobro si napisao "mozda"...Vecina vas,odnosto 60% bi ovako postupila da se nadjete u ovoj situaciji.Igrali bi za Bosnu,ali kako je izabrati kad roditelje zive u Svicarskoj/Njemackoj/Austriji,a vi izaberete drugu zemlju.E sad,nece biti lako roditeljima da to uradite jer bez obzira sto igraju ti igraci van tih zemalja,roditelji ostaju zivjeti tu.Oni nece da se vrate ovamo i da rizikuju,jer ko garantuje da se npr Seferovic nese sutra povrijediti i unistiti karijeru.I na kraju,svi su oni govorili "volim Bosnu mozda vise od onih sto zive u njoj".Boskvalitet je napisao/la:Ja sam iz dijapsore... i Volim BiH mozda vise nego velicina vas ovdje.... ali stvarno mi je krivo za ovog haris-a neznam koji mu je.... mislim za izeta manje vise... Ali Haris je bio u bih, dobijo nagrade za naj boljeg mladog igraca... etc.... i davo neke izjave i sad ovako da nam okrene ledza.... neznam jesam li jedini ali osjecam se vemoa prevarenim !!! mislim zna da nije dobio poziv od susisa ali pozvali su u sloveniju to treba nesto da znaci da racunjamo na njega.... ali nema veze !!!
Adi ako nisi znao oni nemaju pravo igrati za nas dok ne promijene sportsko drzavljanstvo a to druzenje u hotelu je trebao biti prvi korak ka tome da se pokrene procedura oko tog glupog drzavljanstva uostalom sta je savez bolje mogao uciniti. Za ovo uopste ne krivim savez. sta su trebali uzeti ih za ruku i vodati od saltera do saltera da dobiju pasose i u potpunosti se slazem sa dzekom i spahom ne trebaju nam takvi u repki i kao sto je neko rekao kako od takvih igraca ocekivati da ginu za sveti dres. pa taj isti seferovic dobije nagradu za najboljeg mladog igraca bih prije 3-4 godine i izjavi da mu je zelja igrati za BiH i sta je od tada uradio da dobije nase papire? nista! BiH mu je bila opcija samo ako ga ne pozove Hicfeld, Izet ista stvar kao i sa seferovicem ovamo prica jedno a cim dobije poziv leti u svicarku repku. pogledaj malog Anela Hodzica lik je davno imao poziv od austrije prije nego sto su nasi i znali za njega al je on odbio i predao papire za nas pasos. pa pjanic je za ove sve izmislio nogomet pa je cekao gotovo godinu dana da mu spiric il ko vec dadne pasos. oni koji zele igrati za nas oni ce to uraditi pa makar im brazil nudio da igraju za njih. ovo sto oni rade najvise govori o njima kao ljudima i koliko drze do svoje rijeci. takve ne treba ni spominjat u kontekstu reprezentacije a ne moliti ih da igraju za nas...Adi_Zepce je napisao/la:Seferovic,Hajrovic,Kolasinac=suncokreti.Kako sunce (odnosno poziv) tako i oni.Ovo je dokaz da u buducnosti bas i necemo jos mnogo vremena moci racunati na dijasporu.Kriv za ovo dosta i Susica,jer momcima je bolje da igraju nego da u hotelu se druze s reprezentativcima.Nisu oni ipak djeca,vec profesionalci.
ja zivim u Americi.... a meni srce kuca za BiH.... i to je to !!! Mislim nemoj me pogresno razumiti volim i ameriku ali BiH je BiH nema tu price..RAdze nebi igro ni za jednu reprezentaciju !!!Sabinho je napisao/la:Dobro si napisao "mozda"...Vecina vas,odnosto 60% bi ovako postupila da se nadjete u ovoj situaciji.Igrali bi za Bosnu,ali kako je izabrati kad roditelje zive u Svicarskoj/Njemackoj/Austriji,a vi izaberete drugu zemlju.E sad,nece biti lako roditeljima da to uradite jer bez obzira sto igraju ti igraci van tih zemalja,roditelji ostaju zivjeti tu.Oni nece da se vrate ovamo i da rizikuju,jer ko garantuje da se npr Seferovic nese sutra povrijediti i unistiti karijeru.I na kraju,svi su oni govorili "volim Bosnu mozda vise od onih sto zive u njoj".Boskvalitet je napisao/la:Ja sam iz dijapsore... i Volim BiH mozda vise nego velicina vas ovdje.... ali stvarno mi je krivo za ovog haris-a neznam koji mu je.... mislim za izeta manje vise... Ali Haris je bio u bih, dobijo nagrade za naj boljeg mladog igraca... etc.... i davo neke izjave i sad ovako da nam okrene ledza.... neznam jesam li jedini ali osjecam se vemoa prevarenim !!! mislim zna da nije dobio poziv od susisa ali pozvali su u sloveniju to treba nesto da znaci da racunjamo na njega.... ali nema veze !!!
Pritisak je to prijatelju moj,i tu moras izabrati,to je cijena koju placas dok ides ka vrhu...Poz za AmerikuBoskvalitet je napisao/la:ja zivim u Americi.... a meni srce kuca za BiH.... i to je to !!! Mislim nemoj me pogresno razumiti volim i ameriku ali BiH je BiH nema tu price..RAdze nebi igro ni za jednu reprezentaciju !!!Sabinho je napisao/la:Dobro si napisao "mozda"...Vecina vas,odnosto 60% bi ovako postupila da se nadjete u ovoj situaciji.Igrali bi za Bosnu,ali kako je izabrati kad roditelje zive u Svicarskoj/Njemackoj/Austriji,a vi izaberete drugu zemlju.E sad,nece biti lako roditeljima da to uradite jer bez obzira sto igraju ti igraci van tih zemalja,roditelji ostaju zivjeti tu.Oni nece da se vrate ovamo i da rizikuju,jer ko garantuje da se npr Seferovic nese sutra povrijediti i unistiti karijeru.I na kraju,svi su oni govorili "volim Bosnu mozda vise od onih sto zive u njoj".Boskvalitet je napisao/la:Ja sam iz dijapsore... i Volim BiH mozda vise nego velicina vas ovdje.... ali stvarno mi je krivo za ovog haris-a neznam koji mu je.... mislim za izeta manje vise... Ali Haris je bio u bih, dobijo nagrade za naj boljeg mladog igraca... etc.... i davo neke izjave i sad ovako da nam okrene ledza.... neznam jesam li jedini ali osjecam se vemoa prevarenim !!! mislim zna da nije dobio poziv od susisa ali pozvali su u sloveniju to treba nesto da znaci da racunjamo na njega.... ali nema veze !!!
Vedo je odrastao u St Louisu u SAD i tu mu roditelji i dan danas žive. I ne zam šta smo više zapeli za Seferovića. Kao da bi se pored Vede i Džeke i naigrao u repki. Radije bih da Pape isprova Milana Đurića.Sabinho je napisao/la:Dobro si napisao "mozda"...Vecina vas,odnosto 60% bi ovako postupila da se nadjete u ovoj situaciji.Igrali bi za Bosnu,ali kako je izabrati kad roditelje zive u Svicarskoj/Njemackoj/Austriji,a vi izaberete drugu zemlju.E sad,nece biti lako roditeljima da to uradite jer bez obzira sto igraju ti igraci van tih zemalja,roditelji ostaju zivjeti tu.Oni nece da se vrate ovamo i da rizikuju,jer ko garantuje da se npr Seferovic nese sutra povrijediti i unistiti karijeru.I na kraju,svi su oni govorili "volim Bosnu mozda vise od onih sto zive u njoj".Boskvalitet je napisao/la:Ja sam iz dijapsore... i Volim BiH mozda vise nego velicina vas ovdje.... ali stvarno mi je krivo za ovog haris-a neznam koji mu je.... mislim za izeta manje vise... Ali Haris je bio u bih, dobijo nagrade za naj boljeg mladog igraca... etc.... i davo neke izjave i sad ovako da nam okrene ledza.... neznam jesam li jedini ali osjecam se vemoa prevarenim !!! mislim zna da nije dobio poziv od susisa ali pozvali su u sloveniju to treba nesto da znaci da racunjamo na njega.... ali nema veze !!!
Ne bi bilo lose kada bismo poslali par mailova na [email protected] ili [email protected] da se malo detaljnije ispita ova situacija, sto oko "Svicaraca", sto oko Kolasinca.Motimox je napisao/la:Ovako to rade pravi Bosanci i Hercegovinu
" onclick="window.open(this.href);return false;!
" onclick="window.open(this.href);return false;