BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Sve cestitike Damiru na plasmanu u prvo kolo AO-a...
Konacno da i nas sunce ogrije kada je tenis u pitanju. Polahko, ali sigurno nas sport pocinje napredovati (u poredjenju sa ostalim ovo si minimalni koraci) i nadam se da ce konacno ova mutva drzava shvatiti da je sport najbolja reklama jedne drzave i da ce u isti poceti adekvatno ulagati.
Konacno da i nas sunce ogrije kada je tenis u pitanju. Polahko, ali sigurno nas sport pocinje napredovati (u poredjenju sa ostalim ovo si minimalni koraci) i nadam se da ce konacno ova mutva drzava shvatiti da je sport najbolja reklama jedne drzave i da ce u isti poceti adekvatno ulagati.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
Ako Damir ispadne u 1. kolu koliko bi pozicija otprilike trebao napredovati na ATP listi ?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
I kolko bi love trebo dobit za ulazak u 1. kolo?Amar Dzeko je napisao/la:Ako Damir ispadne u 1. kolu koliko bi pozicija otprilike trebao napredovati na ATP listi ?

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Zaradio je 35 bodova i napredovao je vec 15 pozicija, trenutno je 173. Zaradio je 30 000 dolara! Ako prodje Hajeka zaradit ce jos 20 000 dolara i novih 35 bodova!
Ovo je stranica na kojoj se u svakom trenutku moze vidjeti live poredak
http://live-tennis.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sa pobjedom protiv Hajeka bi dosao na prag TOP 150!!!
Ovo je stranica na kojoj se u svakom trenutku moze vidjeti live poredak
http://live-tennis.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sa pobjedom protiv Hajeka bi dosao na prag TOP 150!!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma lik je trenutno najbolje rangirani hr teniser, ne bi ga pustili i da ima sanse ikakve..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Simon je odustao od turnira, čitam bit' će nekih pomjeranja u ždrijebu. Ne znam šta bi to moglo donjeti Damiru 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
Kako je Damir favorit na kladionicama protiv ovog Hajeka
Nikako ne kontam al
znaci da ga Damir moze dobit to je bitno Sretno Damireeeeeeee Institucijo nasa 

Claus je napisao/la:AsharaK je napisao/la:Joj scene jutros... Gledam ja Bruklin i Džumia, otac se budi sprema se na poso, govori mi gluho bilo yebo ti Bog mater mrš na spavanje, reko Džumi prošo na AO a Mirza istuko Lebrona, čojk nam otvara po pivo, i nudi me cigarama. NEPROCJENJIVO šta radi psiha haha
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
ova godina bi mogla biti velika prekretnica u damirovoj karijeri. Ako bi mu se neke stvari poslozile do ljeta će sigurno biti u top 100 igrača na svijetu. Volio bih da ove godine igra samo jače ATP turnire ako je u mogucnosti,a ne chalanger i dr. Damir ako želi postati veliki igrač a evidentno je da za to ima veliki potencijal, onda mora igrati protiv igrača kao sto su Djoković, Nadal, Čičić, Verdasco, Dimitrov i dr.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Kaunas je napisao/la:Claus je napisao/la:AsharaK je napisao/la:Joj scene jutros... Gledam ja Bruklin i Džumia, otac se budi sprema se na poso, govori mi gluho bilo yebo ti Bog mater mrš na spavanje, reko Džumi prošo na AO a Mirza istuko Lebrona, čojk nam otvara po pivo, i nudi me cigarama. NEPROCJENJIVO šta radi psiha haha
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
i kod mene je brate slična situcaija samo sto je mene stara htjela izbaciti iz stana zbog toga sto sam vikao i skakao od srece

-
- Kontakt:
pa evo s ovim rankingom , damir ce moci igrati kvale mastersa u americi miami i indian wels , pa sve kvale tipa atp 250 gdje ce da bude nosioc kao i atp 500 gdje moze upast u kvale .. sad ce sigurno ganjat kvale mastersa , jer dobra je zarada i u kvalamaesprit24 je napisao/la:ova godina bi mogla biti velika prekretnica u damirovoj karijeri. Ako bi mu se neke stvari poslozile do ljeta će sigurno biti u top 100 igrača na svijetu. Volio bih da ove godine igra samo jače ATP turnire ako je u mogucnosti,a ne chalanger i dr. Damir ako želi postati veliki igrač a evidentno je da za to ima veliki potencijal, onda mora igrati protiv igrača kao sto su Djoković, Nadal, Čičić, Verdasco, Dimitrov i dr.

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Ne moze preskakati korake...nema sanse da ide na kvale Mastersa u Americi...eventualno mastersi na sljaci u europi...
Mora on jos uvijek igrati challengere, konstantno dobijati ovakve protivnike kao u prethodna 4 dana...kako bi se priblizio dodatno TOP 100 ekipi
Poredjenja radi...mora odraditi slicnu godinu kao Veseli prethodnu...pokusati par turnira 250 serije...i na challengerima ucvrstiti mjesto u top 200 ili 150
Futurese mora zaobici ove godine i nadam se da ce uspjeti u tome
Mora on jos uvijek igrati challengere, konstantno dobijati ovakve protivnike kao u prethodna 4 dana...kako bi se priblizio dodatno TOP 100 ekipi
Poredjenja radi...mora odraditi slicnu godinu kao Veseli prethodnu...pokusati par turnira 250 serije...i na challengerima ucvrstiti mjesto u top 200 ili 150

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir osvajanjem AO postaje 13. igrač svijeta, možeš ti to 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Znam da ce ici tesko ali mora zapeti sad ili nikad, ne smije se dovesti u situaciju da bude prosjecan igrac jer je jos u juniorskoj konkurenciiji pokazao da bi mogao biti igrac za top 10
Mislim da je on sa igracima tipa Albot, Zopp, ovaj od sinoc, onaj turcin Unugr, zavrsioshminka je napisao/la:Ne moze preskakati korake...nema sanse da ide na kvale Mastersa u Americi...eventualno mastersi na sljaci u europi...

Nije jos s njima zavrsio
Niko sretniji od mene da je to tacno, ali za to ce mu trebati jos barem godina dana
ako prodje Hajeka, mec u drugom kolu ce ti pokazati gdje je trenutno u odnosu na Dodiga koji je stalni clan top 50 drustva
Kakve promjene u razmisljanju, na kraju sezone mu se smijali sto mu je cilj 170. mjesto...a sad mu odjednom trebaju mecevi protiv Nadala, Djokovica i ostalih...
Daleko je on jos od toga, a bitno je da igracki napreduje...ostalo ce doci
Pobjeda protiv Hajeka je sad jako bitna i sa finansijskog i bodovnog aspekta, tako da prica dalje od tog mece i nema previse smisla sada
Nadam se da ce do pobjede!!!

Niko sretniji od mene da je to tacno, ali za to ce mu trebati jos barem godina dana
ako prodje Hajeka, mec u drugom kolu ce ti pokazati gdje je trenutno u odnosu na Dodiga koji je stalni clan top 50 drustva
Kakve promjene u razmisljanju, na kraju sezone mu se smijali sto mu je cilj 170. mjesto...a sad mu odjednom trebaju mecevi protiv Nadala, Djokovica i ostalih...
Pobjeda protiv Hajeka je sad jako bitna i sa finansijskog i bodovnog aspekta, tako da prica dalje od tog mece i nema previse smisla sada
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
veliki, veliki, veliki uspjeh BH tenisa. Pravo mi je drago sto se ovo desilo. Nadam se napretku i u ovom sportu.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Kada bih rekao da je u ovom trenutku bolji od dodiga bio bih lud, ali ako prodje Hajeka, uz sav rivalitet dvije drzave kao i Damirov motiv u svemu tome msm da najmanje moze biti egal na tom mecushminka je napisao/la:Nije jos s njima zavrsio![]()

- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: BiH Tenis
sudac92 je napisao/la:AeGon099 je napisao/la:daj mirza spašavaj to.![]()
![]()

Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.