Kakve to ima veze kad cete i onako pustit braci iz Bihaca bodovesamolukavac je napisao/la:Danijel Zrnić nam opet sudi sad u Bihaću, blago nama damn

Kakve to ima veze kad cete i onako pustit braci iz Bihaca bodovesamolukavac je napisao/la:Danijel Zrnić nam opet sudi sad u Bihaću, blago nama damn
To ti misliš, nikome bodove nismo pustili i nikome i nećemo, mi igramo za sebe, ali pošto narednu jako bitnu utakmicu igramo kod kuće gdje će nam 3 boda biti zlata vrijedna bolje je da tad nam igraju najbolji igrači koje imamo (Jogunčić, Bekrić, Lugavić, itd.) nego sad dobiju kartone pa ih nemamo protiv Bratstva, idemo u Bihać da odigramo utakmicu pa šta bude, ako sutra krenemo za Bihać poraz je 100 %, ali ako krenemo u subotu ujutro nekad oko 4h (za Čapljinu smo krenuli u 6 ujutro) onda nećemo izgubiti jer najbolje utakmice igramo kad izađemo odmah iz busa na teren, jednostavno takvi smofukara87 je napisao/la:Kakve to ima veze kad cete i onako pustit braci iz Bihaca bodovesamolukavac je napisao/la:Danijel Zrnić nam opet sudi sad u Bihaću, blago nama damn
Brz oporavak mu želim, a što se tiče utakmice u Bihaću jednom smo izgubili 7-1 (tad smo dobili dresove od Jedinstva, ako se neko sjeća, crveni dresovi i na njima TIGAR pisalo, tad su kod nas zapalili svlačionice pa smo se tako krpili sa opremom jer nam je sve izgorilo bilo), prošli puta je bilo 6-1, pa ako ćemo redoslijedom nekim sad bi trebalo biti 5-1 za domaćinaSiouxLukavac je napisao/la:Čejvan juče na treningu povrijedi Smajlovića, iskočio mu zglob, šteta.
Nije niko rekao da igramo u kombinovanom sastavu u Bihaću, to su samo nagađanja ali moguće da hoćemo jer imamo dosta igrača sa dva žuta kartona koji će nam trebati u teškim utakmicama koje igramo kući.slana_krv je napisao/la:pitanje:
Zasto je vama utakmica protiv Brastva bitna i zasto bi igrali u kombinovanom sastavu u Bihacu?
Lugavić, Jogunćič, Bekrić, Čejvanović, Mešić, Radović = 2 žuta kartona, sad i Smajlović povrijeđen....slana_krv je napisao/la:pitanje:
Zasto je vama utakmica protiv Brastva bitna i zasto bi igrali u kombinovanom sastavu u Bihacu?
svaki klub ima svoju racunicu tj unapred razradene planove i to je sasvim ok, ali u najmanju ruku bilo bi ne fer da u Bihac odete na izlet, a protiv nas ste dali 100% svojih mogucnosti. Mada ne vjerujem da ce Vojvoda biti u stanju pustiti utakmicu u Bihacu. Tuzla je njegov grad i zasto bi hodao gradom spustene glave kada moze uzdignute. Ako odigrate bar 75 % kao protiv nas to ce biti sasvim dovoljno da vam kazemo hvala! a pri tome ne morate pobjediti niti igrati nerjeseno.SiouxLukavac je napisao/la:Nije niko rekao da igramo u kombinovanom sastavu u Bihaću, to su samo nagađanja ali moguće da hoćemo jer imamo dosta igrača sa dva žuta kartona koji će nam trebati u teškim utakmicama koje igramo kući.slana_krv je napisao/la:pitanje:
A utakmica protiv Gračanice nam je bitna jer nam je težak raspored sljedećih nekoliko utakmica i svaki kiks kući nas može dovesti u situaciju da se borimo za opstanak, bolje je kraj sezone mirnije dočekati a ne strepiti i gledati ostale rezultate.
A s obzirom na ekipu i igru, teško da možemo napraviti nešto u Bihaću, bolje sačuvati igrače od suspenzije i da u punom sastavu dočekamo komšije iz Gračanice i pobjedimo.
ili izgubiti obrazsamolukavac je napisao/la:Uvijek mi dajemo 100 % svojih mogućnosti gdje god da igramo i s kim da igramo, e sad do trenera je hoće li riskirati pa staviti u ekipu igrače sa 2 kartona, izgubiti utakmicu i na kraju ostati i bez njih za narednu, pa kiksom i tu dovesti ekipu u nezavidnu poziciju, ne znam, sve je do njega
7-1slana_krv je napisao/la:ili izgubiti obrazsamolukavac je napisao/la:Uvijek mi dajemo 100 % svojih mogućnosti gdje god da igramo i s kim da igramo, e sad do trenera je hoće li riskirati pa staviti u ekipu igrače sa 2 kartona, izgubiti utakmicu i na kraju ostati i bez njih za narednu, pa kiksom i tu dovesti ekipu u nezavidnu poziciju, ne znam, sve je do njega![]()
naravno sve je do trenera i igraca i njihovog obraza.
Ma ja, idete da posteno izgubite.samolukavac je napisao/la:7-1slana_krv je napisao/la:ili izgubiti obrazsamolukavac je napisao/la:Uvijek mi dajemo 100 % svojih mogućnosti gdje god da igramo i s kim da igramo, e sad do trenera je hoće li riskirati pa staviti u ekipu igrače sa 2 kartona, izgubiti utakmicu i na kraju ostati i bez njih za narednu, pa kiksom i tu dovesti ekipu u nezavidnu poziciju, ne znam, sve je do njega![]()
naravno sve je do trenera i igraca i njihovog obraza.
6-1
5-1 dal je vrijeme za ovaj rezultat vidjećemo u subotu![]()
Ako ništa uvijek smo dali gol
Više mi volimo ranom zorom krenuti na putultrasstyle_tz je napisao/la:pa ko je i ocekivao drugaciji ishod,prodali su im u Lukavcu da im ne puste gore..a 5-0 i to sto nema konaka im je kazna sto protiv nas nisu zapeli kako treba
jos ce dobit 5 komada jos ce se morati i izvinjavat gore hehehe
neg ja se onako malo zezam
Niko ne trazi da izvucete bod(ove) vec da ne predate utakmicu bez ispaljenog metka, mada mislim da je to sve dogovoreno.SiouxLukavac je napisao/la:Šta vam je komšije, ne igramo kući i nije nam ekipa od prošle sezone da možemo otić u Bihać i odigrati da ne izgubimo, sada nam je dosta lošija ekipa, a Bihać koliko god "poljuljan" i pod pritiskom bio, teško da izvučemo bod, volio bih iskreno ali jako teško. Dosta su kvalitetniji a mi dosta oslabljeni, kako kartonima tako i povredama.
Da igramo kući i da čitam te komentare, bilo bi okej, al ovako dajete nam neke šanse kao kada bi odigrali kako znamo da bi izvukli bod.. Treba bit malo realniji. Ponavljam, daleko smo mi od one ekipe od prošle sezone, tako da u gostima protiv bilo koje ekipa u ligi (sem Troglava) ne možemo računati na bod(ove), ako se desi to je odlično, kao npr. protiv Mladosti i Čapljine.
Koji god igrači dobiju priliku u subotu, vjerujem da će dati sve od sebe, a da li će biti dovoljno da izvuku bod - teško, al vjerujem da mogu dobro parirati domaćinu i da se neće vratiti sa onoliko golova u mreži kao prošle sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.