FK Radnički Lukavac

fukara87
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la fukara87 » 03 apr 2014, 11:07

samolukavac je napisao/la:Danijel Zrnić nam opet sudi sad u Bihaću, blago nama damn
Kakve to ima veze kad cete i onako pustit braci iz Bihaca bodove :thumbup:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 03 apr 2014, 11:17

fukara87 je napisao/la:
samolukavac je napisao/la:Danijel Zrnić nam opet sudi sad u Bihaću, blago nama damn
Kakve to ima veze kad cete i onako pustit braci iz Bihaca bodove :thumbup:
To ti misliš, nikome bodove nismo pustili i nikome i nećemo, mi igramo za sebe, ali pošto narednu jako bitnu utakmicu igramo kod kuće gdje će nam 3 boda biti zlata vrijedna bolje je da tad nam igraju najbolji igrači koje imamo (Jogunčić, Bekrić, Lugavić, itd.) nego sad dobiju kartone pa ih nemamo protiv Bratstva, idemo u Bihać da odigramo utakmicu pa šta bude, ako sutra krenemo za Bihać poraz je 100 %, ali ako krenemo u subotu ujutro nekad oko 4h (za Čapljinu smo krenuli u 6 ujutro) onda nećemo izgubiti jer najbolje utakmice igramo kad izađemo odmah iz busa na teren, jednostavno takvi smo :mrgreen:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 03 apr 2014, 11:19

Čejvan juče na treningu povrijedi Smajlovića, iskočio mu zglob, šteta. :pray:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 03 apr 2014, 11:20

Jeste li oslabljeni pred meč sa Bišćanima ili ga dočekujete u puno sastavu?
Pobjeda je bolja od orgazma!

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 03 apr 2014, 11:27

SiouxLukavac je napisao/la:Čejvan juče na treningu povrijedi Smajlovića, iskočio mu zglob, šteta. :pray:
Brz oporavak mu želim, a što se tiče utakmice u Bihaću jednom smo izgubili 7-1 (tad smo dobili dresove od Jedinstva, ako se neko sjeća, crveni dresovi i na njima TIGAR pisalo, tad su kod nas zapalili svlačionice pa smo se tako krpili sa opremom jer nam je sve izgorilo bilo), prošli puta je bilo 6-1, pa ako ćemo redoslijedom nekim sad bi trebalo biti 5-1 za domaćina :)

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 03 apr 2014, 11:31

pitanje:
Zasto je vama utakmica protiv Brastva bitna i zasto bi igrali u kombinovanom sastavu u Bihacu?

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 03 apr 2014, 11:36

slana_krv je napisao/la:pitanje:
Zasto je vama utakmica protiv Brastva bitna i zasto bi igrali u kombinovanom sastavu u Bihacu?
Nije niko rekao da igramo u kombinovanom sastavu u Bihaću, to su samo nagađanja ali moguće da hoćemo jer imamo dosta igrača sa dva žuta kartona koji će nam trebati u teškim utakmicama koje igramo kući.

A utakmica protiv Gračanice nam je bitna jer nam je težak raspored sljedećih nekoliko utakmica i svaki kiks kući nas može dovesti u situaciju da se borimo za opstanak, bolje je kraj sezone mirnije dočekati a ne strepiti i gledati ostale rezultate.

A s obzirom na ekipu i igru, teško da možemo napraviti nešto u Bihaću, bolje sačuvati igrače od suspenzije i da u punom sastavu dočekamo komšije iz Gračanice i pobjedimo.

:bih:

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 03 apr 2014, 11:48

Lugavić, Jogunćič, Bekrić, Čejvanović, Mešić, Radović = 2 žuta kartona, sad i Smajlović povrijeđen....

Eto što nam je bitna domaća utakmica protiv Bratstva jer više nemamo prava na kiks kod kuće, sve drugo dovodi nas u nezgodnu poziciju

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 03 apr 2014, 11:53

SiouxLukavac je napisao/la:
Nije niko rekao da igramo u kombinovanom sastavu u Bihaću, to su samo nagađanja ali moguće da hoćemo jer imamo dosta igrača sa dva žuta kartona koji će nam trebati u teškim utakmicama koje igramo kući.

A utakmica protiv Gračanice nam je bitna jer nam je težak raspored sljedećih nekoliko utakmica i svaki kiks kući nas može dovesti u situaciju da se borimo za opstanak, bolje je kraj sezone mirnije dočekati a ne strepiti i gledati ostale rezultate.

A s obzirom na ekipu i igru, teško da možemo napraviti nešto u Bihaću, bolje sačuvati igrače od suspenzije i da u punom sastavu dočekamo komšije iz Gračanice i pobjedimo.

:bih:
svaki klub ima svoju racunicu tj unapred razradene planove i to je sasvim ok, ali u najmanju ruku bilo bi ne fer da u Bihac odete na izlet, a protiv nas ste dali 100% svojih mogucnosti. Mada ne vjerujem da ce Vojvoda biti u stanju pustiti utakmicu u Bihacu. Tuzla je njegov grad i zasto bi hodao gradom spustene glave kada moze uzdignute. Ako odigrate bar 75 % kao protiv nas to ce biti sasvim dovoljno da vam kazemo hvala! a pri tome ne morate pobjediti niti igrati nerjeseno.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 apr 2014, 12:08

one gore idu da prime sesticu uvijek, prijateljski tako ce i ovaj put :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 03 apr 2014, 12:08

Uvijek mi dajemo 100 % svojih mogućnosti gdje god da igramo i s kim da igramo, e sad do trenera je hoće li riskirati pa staviti u ekipu igrače sa 2 kartona, izgubiti utakmicu i na kraju ostati i bez njih za narednu, pa kiksom i tu dovesti ekipu u nezavidnu poziciju, ne znam, sve je do njega :)

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 03 apr 2014, 12:16

samolukavac je napisao/la:Uvijek mi dajemo 100 % svojih mogućnosti gdje god da igramo i s kim da igramo, e sad do trenera je hoće li riskirati pa staviti u ekipu igrače sa 2 kartona, izgubiti utakmicu i na kraju ostati i bez njih za narednu, pa kiksom i tu dovesti ekipu u nezavidnu poziciju, ne znam, sve je do njega :)
ili izgubiti obraz :guz:
naravno sve je do trenera i igraca i njihovog obraza.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 03 apr 2014, 12:18

slana_krv je napisao/la:
samolukavac je napisao/la:Uvijek mi dajemo 100 % svojih mogućnosti gdje god da igramo i s kim da igramo, e sad do trenera je hoće li riskirati pa staviti u ekipu igrače sa 2 kartona, izgubiti utakmicu i na kraju ostati i bez njih za narednu, pa kiksom i tu dovesti ekipu u nezavidnu poziciju, ne znam, sve je do njega :)
7-1
6-1
5-1 dal je vrijeme za ovaj rezultat vidjećemo u subotu :mrgreen:

Ako ništa uvijek smo dali gol :clap:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 03 apr 2014, 12:27

samolukavac je napisao/la:
slana_krv je napisao/la:
7-1
6-1
5-1 dal je vrijeme za ovaj rezultat vidjećemo u subotu :mrgreen:

Ako ništa uvijek smo dali gol :clap:
Ma ja, idete da posteno izgubite. :), bilo bi lijepo da su vas makar pozvali na konak.
🔴⚫️

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 apr 2014, 12:37

pa ko je i ocekivao drugaciji ishod,prodali su im u Lukavcu da im ne puste gore :D ..a 5-0 i to sto nema konaka im je kazna sto protiv nas nisu zapeli kako treba :D jos ce dobit 5 komada jos ce se morati i izvinjavat gore hehehe

neg ja se onako malo zezam :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 03 apr 2014, 12:40

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa ko je i ocekivao drugaciji ishod,prodali su im u Lukavcu da im ne puste gore :D ..a 5-0 i to sto nema konaka im je kazna sto protiv nas nisu zapeli kako treba :D jos ce dobit 5 komada jos ce se morati i izvinjavat gore hehehe

neg ja se onako malo zezam :D
Više mi volimo ranom zorom krenuti na put :) a ne znam možda će ipak ovi naši iz uprave odriješiti kesu pa vjerovatno sutra poslati ekipu za Bihać, a možda je i Tigar to sve platio jer je prošle sedmice boravio ovdje dva dana u Lukavcu :)

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 03 apr 2014, 12:43

Nakon povrede na jučerašnjem treningu naš Malik Smajlović je operisan, u pitanju je operacija zgloba. Operacija je protekla bez problema, a zbog prirode provrede Smajlović će izostati s terena barem nekoliko mjeseci.
Ovom prilikom se FK Radnički Lukavac zahvaljuje doktoru Hajrudinu Kačaru koji je vodio ovu operaciju.

Evo za Malika Smajlovića, šteta za momka, došao u Radnički iz Gradine, izborio se za prvih 11 i ovako se povreda desi, nema ga sigurno do kraja sezone :shock:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 03 apr 2014, 12:46

Šta vam je komšije, ne igramo kući i nije nam ekipa od prošle sezone da možemo otić u Bihać i odigrati da ne izgubimo, sada nam je dosta lošija ekipa, a Bihać koliko god "poljuljan" i pod pritiskom bio, teško da izvučemo bod, volio bih iskreno ali jako teško. Dosta su kvalitetniji a mi dosta oslabljeni, kako kartonima tako i povredama.

Da igramo kući i da čitam te komentare, bilo bi okej, al ovako dajete nam neke šanse kao kada bi odigrali kako znamo da bi izvukli bod.. Treba bit malo realniji. Ponavljam, daleko smo mi od one ekipe od prošle sezone, tako da u gostima protiv bilo koje ekipa u ligi (sem Troglava) ne možemo računati na bod(ove), ako se desi to je odlično, kao npr. protiv Mladosti i Čapljine.

Koji god igrači dobiju priliku u subotu, vjerujem da će dati sve od sebe, a da li će biti dovoljno da izvuku bod - teško, al vjerujem da mogu dobro parirati domaćinu i da se neće vratiti sa onoliko golova u mreži kao prošle sezone.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 03 apr 2014, 13:21

SiouxLukavac je napisao/la:Šta vam je komšije, ne igramo kući i nije nam ekipa od prošle sezone da možemo otić u Bihać i odigrati da ne izgubimo, sada nam je dosta lošija ekipa, a Bihać koliko god "poljuljan" i pod pritiskom bio, teško da izvučemo bod, volio bih iskreno ali jako teško. Dosta su kvalitetniji a mi dosta oslabljeni, kako kartonima tako i povredama.

Da igramo kući i da čitam te komentare, bilo bi okej, al ovako dajete nam neke šanse kao kada bi odigrali kako znamo da bi izvukli bod.. Treba bit malo realniji. Ponavljam, daleko smo mi od one ekipe od prošle sezone, tako da u gostima protiv bilo koje ekipa u ligi (sem Troglava) ne možemo računati na bod(ove), ako se desi to je odlično, kao npr. protiv Mladosti i Čapljine.

Koji god igrači dobiju priliku u subotu, vjerujem da će dati sve od sebe, a da li će biti dovoljno da izvuku bod - teško, al vjerujem da mogu dobro parirati domaćinu i da se neće vratiti sa onoliko golova u mreži kao prošle sezone.
Niko ne trazi da izvucete bod(ove) vec da ne predate utakmicu bez ispaljenog metka, mada mislim da je to sve dogovoreno.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 apr 2014, 13:40

Ova prica nije uopste bitna. Vase igrace su ovi iz Bihaca premirali, znaci unaprijed dali po 500KM da nam otkinete bod. Niste uspjeli, zato tamo ne smijete da igrate, tj.morate izgubiti. Znate i sami da tamo ne smijete nista napraviti. Ovo i nije neka tajna.
Samo vam mogu pozeljeti sretan put komsije i nista vise.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.