Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Murga
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la Murga » 28 jan 2014, 02:27

@High - Pretrazi temu za rijec "driver". Neko je vec postavljao neke programe.

@filip13 - Fazon je u tome sto je to vrijeme servera na kojem se nalazi forum. Nebi bilo logike da uzime tvoje vrijeme, pogotovo ako nije tacno ili cak pogresan datum.

@adisice - Nisi jedini. Cuo sam na poslu da je nesto do Chrome. Znaci nije do tebe.

@SiouxLukaac - Nisam bas sve skontao, ali jesi li probao promjeniti kabal/kabel/kabl (kako je vec tacno). Mozes li probati drugi router? Ako je do tebe i nije jedno od toga dvoga, onda ti je mozda NIC (kartica na kompjuteru) otisla, ali sumnjam. Ja sam ih bacao i nema sta nisam radio pa uvijek rade. Je li ti Telekom provjerio je li ti do kuce dobra veza?

@jasmin10 - Mozes to i sa Windows Movie Maker. Ako hoces profesionalne programe to je vjerovatno nesto kao Vegas ili nesto od Adobe, pitaj @iVar, on voli da cacka sa grafikama itd.

@BeyKopites - Ovo ti ne radi je li? http://java.com/en/download/windows_xpi.jsp?locale=en" onclick="window.open(this.href);return false;
Koji error dobijes? Sta pise? To ce ti reci zasto zapinje.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Skyline
Kontakt:

Post Postao/la Skyline » 28 jan 2014, 20:58

Planiram uzimati novi komp, pa mozel mi neko preporuciti par solidnih radnji na prostoru Sarajeva, gdje mogu uzeti solidan komp za solidne pare??
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 28 jan 2014, 22:51

ako ho'š provjereno ganjaj ovaj sajt
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 28 jan 2014, 22:55

Banjalucani na piku su sad glavni po tom pitanju, jeftino, novo + ti dodje slozeno i na kucnu adresu...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 29 jan 2014, 00:59

anonimni je napisao/la:Banjalucani na piku su sad glavni po tom pitanju, jeftino, novo + ti dodje slozeno i na kucnu adresu...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
+1
vise puta saradjivao sa mickey84, sta reci, osim da je covjek yebena legenda 8-) :mrgreen:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 29 jan 2014, 16:36

gledao sam, kakvih zvijeri ima samo za 800 KM

i7 quadcore 3.4 :( :( :(
naprijed rejal

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 29 jan 2014, 18:17

Imam ovaj Telemahov net, i treba mi pomoć kako da promjenim šifru za wi fi. P
okušavao sam da udjem s onim brojevima 192.168.0.1 al neće.
Ovakav model imam:
slika
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 29 jan 2014, 19:25

http://192.168.1.1" onclick="window.open(this.href);return false;

http://192.168.0.1" onclick="window.open(this.href);return false;

http://192.168.1.0" onclick="window.open(this.href);return false;

http://192.168.0.0" onclick="window.open(this.href);return false;

default username: admin
default password: 1234
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 30 jan 2014, 14:03

kako da iskljucim je.bene "ads by bettersurf" na chromeu. sta god pokusam, nece :twisted: pojavili se i na mozilli, tu su se izbrisali kad sam deintalir'o bettersurf u control panelu i resetov'o browser. chrome resetujem, opet se pojavljuju :? hocel se izbrisati to ako izbrisem i ponovo instaliram chrome, jer mi je to kao duduku za racunare lakse nego da se peglam oko ovih zaje.bancija itd.
mislim, nije mi problem ni mozillu koristiti, ali na ovo sam go.vno naviknut, pa zbog toga pitam :D

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 30 jan 2014, 14:52

otvoris command prompt, utipkaš cd.. ako nije odma prebacilo na C:\, znači ako imaš nešto tipa C:\\Documents...blabla...kucaš cd.., pa cd.. dok ne dodjes do C:\, onda upišeš "format c: /s" :D

inače zajebavam se :mrgreen: odeš u add&remove programs, deinsaliraj to vezano za bettersurf i eto :)

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 30 jan 2014, 14:57

iVar je napisao/la:otvoris command prompt, utipkaš cd.. ako nije odma prebacilo na C:\, znači ako imaš nešto tipa C:\\Documents...blabla...kucaš cd.., pa cd.. dok ne dodjes do C:\, onda upišeš "format c: /s" :D

inače zajebavam se :mrgreen: odeš u add&remove programs, deinsaliraj to vezano za bettersurf i eto :)
Ili odmah ukucas cd\ ;)
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 30 jan 2014, 15:11

ja to pod školski :D volim zezat' raju kad kažu da su duduci za kompjuter, a znaju i sami da nisu, samo mrsko guzici učit..bolje učiti na teži način 8-)

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 30 jan 2014, 18:29

Imal neko ovdje da proba nac knjigu na netu,ja sam sve probala al ne moze ...Platila bi ;) Treba mi za magistarski :)
Željeznicar za život cijeli !

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 30 jan 2014, 18:50

koja ti treba? :mrgreen:

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 31 jan 2014, 10:45

Eh jedno ozbiljno pitanje.
Imam ovaj MOJA tv paket i net me zeza strašno.

konekcija stalno oscilira, padne na npr 50 kbps što je nevjerovatno :? . Kontaktirao sam budale u sarajevu najmanje 15 put , stalno nešto restartuju , podešavaju daljinskim putem, al ništa, opet isto ko da koristim zonu pa fata signal.

Sve sam moguće i nemoguće provjeravao pa ako ima ko kakav pametan prijedlog bio bih mu stvarno zahvalan, ozbiljno trga živce
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 31 jan 2014, 11:10

likusa je napisao/la:Imal neko ovdje da proba nac knjigu na netu,ja sam sve probala al ne moze ...Platila bi ;) Treba mi za magistarski :)
Koja treba?

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 31 jan 2014, 18:25

nedim93 je napisao/la:Eh jedno ozbiljno pitanje.

konekcija stalno oscilira, padne na npr 50 kbps što je nevjerovatno :? . Kontaktirao sam budale u sarajevu najmanje 15 put , stalno nešto restartuju , podešavaju daljinskim putem, al ništa, opet isto ko da koristim zonu pa fata signal.

Sve sam moguće i nemoguće provjeravao pa ako ima ko kakav pametan prijedlog bio bih mu stvarno zahvalan, ozbiljno trga živce
Nazoveš i zatjeraš sve u tri lijepe i prijaviš telemah i nemaš problema ;)

I kod mene je bila tako problema i onaj ped'er dode samo neki saraf zategne i kaze sad ce bit dobro i ode i ope isto bude i na kraju odjavim sve i prijavim elemah i sad ko hadzija nemam problema 8-)
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 31 jan 2014, 18:28

Lampard8 je napisao/la:

I kod mene je bila tako problema i onaj ped'er dode samo neki saraf zategne i kaze sad ce bit dobro i ode i ope isto bude i na kraju odjavim sve i prijavim elemah i sad ko hadzija nemam problema 8-)
čovječe bukvalno se svađam sa debilima kako su neodgovorni i glupi pa to je čudo :?
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 31 jan 2014, 18:45

nedim93 je napisao/la:
Lampard8 je napisao/la:

čovječe bukvalno se svađam sa debilima kako su neodgovorni i glupi pa to je čudo :?
Znam kako ti je, kroz sve sam to i sam prošao pa tako je najbolje odjavit ih i nek troše nekom drugo živce ;)
Pozapošljavaju tetiće i rođake a to što niko pojma nema o struci je manje važno :roll:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 02 feb 2014, 17:50

slika

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 6 gostiju.