Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Onda ne treba nikog iz nase lige zvati
Jaber stranac, Topic stranac, Vukovic stranac
Guli stranac
Ostanu vam samo bivsi i sadsnji ugraci Zelje Muftic, Sosic i Kulasin
Jaber stranac, Topic stranac, Vukovic stranac
Guli stranac
Ostanu vam samo bivsi i sadsnji ugraci Zelje Muftic, Sosic i Kulasin
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 09 mar 2025, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Pogotovo na Twitterubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 22:39Sve osim minimalno boda u Rumuniji i 3 protiv Kipra je ne za otkaza, nego za doživotnog linča od strane navijača i medija.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma nista to
9 je najbolje iz dvije utakmice da uzme
4 boda
9 je najbolje iz dvije utakmice da uzme

4 boda

BašČelik!
lik gleda igrace Rumunije koji igraju za klubove, evo ja prvi put u zivotu cujem da se tako skenira protivnik.
Covejk je kockar u dusi i njemu je ovo zabava, hoda okolo po dikotekama i glumi selektora.
Steta dobre grupe kad ce iskljucivi krovac za neodlazak na prvenstvo biti selektor neznalica
Covejk je kockar u dusi i njemu je ovo zabava, hoda okolo po dikotekama i glumi selektora.
Steta dobre grupe kad ce iskljucivi krovac za neodlazak na prvenstvo biti selektor neznalica
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nisam ni skontao da tabakovica nema na spisku 
bravo kockaru glupane

bravo kockaru glupane
-
- Kontakt:
Realno, njegovo izostavljanje sa glavnog spiska toliko i ne cudi, jer igra najmanje od svih napadaca.QUARTERBACK je napisao/la: ↑10 mar 2025, 00:58nisam ni skontao da tabakovica nema na spisku
bravo kockaru glupane
Pogotovo kad se uzme u obzir da je zadnji gol zabio u oktobru (ako izuzmemo jucerasnji).
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nije bitno to nego nema kulenovica, jel trebamo ocekivati od dzeke da odigra dvije po 90 u 3 dana s 40 kuka.. drugaciji je tip od bazdara koji je svakako u zadnje vrijeme vise na klupi u segundi i sigurno da u ovom momentu vise koristi mozemo imati od iskusnijeg igraca poput tabakovica i zbog njegovih fizikalija19vendetta87 je napisao/la: ↑10 mar 2025, 01:03Realno, njegovo izostavljanje sa glavnog spiska toliko i ne cudi, jer igra najmanje od svih napadaca.QUARTERBACK je napisao/la: ↑10 mar 2025, 00:58nisam ni skontao da tabakovica nema na spisku
bravo kockaru glupane
Pogotovo kad se uzme u obzir da je zadnji gol zabio u oktobru (ako izuzmemo jucerasnji).
evo samo cu reci ovako sta da se ne do bog dzeko povrijedi???
Svašta. Tabakovic do pravljenja spiska 2 mjeseca nije haman nikako igrao, što zbog povrede što zbog klupiranja.QUARTERBACK je napisao/la: ↑10 mar 2025, 01:12nije bitno to nego nema kulenovica, jel trebamo ocekivati od dzeke da odigra dvije po 90 u 3 dana s 40 kuka.. drugaciji je tip od bazdara koji je svakako u zadnje vrijeme vise na klupi u segundi i sigurno da u ovom momentu vise koristi mozemo imati od iskusnijeg igraca poput tabakovica i zbog njegovih fizikalija19vendetta87 je napisao/la: ↑10 mar 2025, 01:03Realno, njegovo izostavljanje sa glavnog spiska toliko i ne cudi, jer igra najmanje od svih napadaca.QUARTERBACK je napisao/la: ↑10 mar 2025, 00:58nisam ni skontao da tabakovica nema na spisku
bravo kockaru glupane
Ali hajmo mržnju prema selektoru iskazivati. To je IN makar pisali besmisleno.
A za ovaj dvomec je profil igrača kao što je Bazdar bitniji za nas.
Sta ako se ne daj Bože Dzeko povrijedi?! - pa zvat će Tabakovica s rezervnog spiska.
Pa vec sam govorio da me ne bi iznenadilo da je Tabakovic prekrizen kod Pokerasa. Zar se ne sjecate da je napustio pripreme prosli put nakon sto nije dobio priliku? Navodno se povrijedio. Valjda dok su putovali izmedju dvije tekme. 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pa nije ni Tahirovic igrao prije pa ga je zvao i jos mu je igrao al eto to jer mu se mozehurem je napisao/la: ↑10 mar 2025, 01:24Svašta. Tabakovic do pravljenja spiska 2 mjeseca nije haman nikako igrao, što zbog povrede što zbog klupiranja.QUARTERBACK je napisao/la: ↑10 mar 2025, 01:12nije bitno to nego nema kulenovica, jel trebamo ocekivati od dzeke da odigra dvije po 90 u 3 dana s 40 kuka.. drugaciji je tip od bazdara koji je svakako u zadnje vrijeme vise na klupi u segundi i sigurno da u ovom momentu vise koristi mozemo imati od iskusnijeg igraca poput tabakovica i zbog njegovih fizikalija19vendetta87 je napisao/la: ↑10 mar 2025, 01:03
Realno, njegovo izostavljanje sa glavnog spiska toliko i ne cudi, jer igra najmanje od svih napadaca.
Ali hajmo mržnju prema selektoru iskazivati. To je IN makar pisali besmisleno.
A za ovaj dvomec je profil igrača kao što je Bazdar bitniji za nas.
Sta ako se ne daj Bože Dzeko povrijedi?! - pa zvat će Tabakovica s rezervnog spiska.

Nije besmisleno nego je trebao biti na ovom spisku, ja pricam o tome da se Dzeko povrijedi protiv Rumuna u 30 minuti sta onda? mjenjas totalno stil igre, ovako bi imali igraca slicnih fizickih predispozicija i ne bi morali mjenjati sistem sa 2 napadaca..
Iskreno, bezveze mi je i odgovarati.
Kao prvo, ne možeš porediti Tabakovica koji je 4.ili 5. opcija u napadu, od toga dvojici ponajboljih reprezentativaca (Dzeko, Demirovic) i Kulenoviću, pa i Bazdaru...i s dr.strane Tahirovica koji nije imao ozbiljnu konkurenciju na svojoj poziciji u datom trenutku faktički i opravdano se forsirao..i neka je, i to su mnogi skontali na kraju i opravdali. Da ne ulazim u godine, značaj za reprezentaciju u perspektivi i bla bla.
Drugo, da je pozvao Tabakovica ovdje bi bila salva kritika zašto ga je pozvao kad od dolaska u Hoffenheim ništa nije napravio a posljednja 2 mjeseca skoro da nije ni igrao...kao sto i nije jer je momak bio povrijeđen do pravljenja spiska maltene...i opet ga je selektor stavio na rezervni spisak. Treba da mu zahvali Haris zbog toga...a i ti zajedno s njim.
Pricas o Dzekinoj povredi...pa ako se povrijedi, ubacit ce Tabakovica s rezervnog spiska. U biti su pozvana 4 napadaca ili napdacke opcije, zanimljivo sve 4 različita profila (Dzeko, Demirovic, Bazdar, Memic - sto je zapravo pozitivna strana price,ta različitost).
Sta ako se povrijedi Dzeko u 30.minuti protiv Rumunije...a sta ako se povrijedi ovaj ili onaj - mozemo tako u nedogled...pa igraš s Demirovicem kao jedinim špicem, ili mu dodaš Bazdara, ili Memica.
Koliko je to spiceva pozvao selektor Rumunije, Austrije ili dr.reprezentacija?!
U trenutku pravljenja spiska sasvim je realno bilo stavljanje Tabakovica na rezervni spisak, po svim mogućim parametrima, pa čak i tim koje ti navodiš, ali nisi svjestan toga. Ne mogu ja tebi objasniti zašto je Bazdar bolja opcija recimo protiv Kipra 5x u odnosu na Tabakovica. Bas kao sto je bio i protiv Nizozemske.
Kao prvo, ne možeš porediti Tabakovica koji je 4.ili 5. opcija u napadu, od toga dvojici ponajboljih reprezentativaca (Dzeko, Demirovic) i Kulenoviću, pa i Bazdaru...i s dr.strane Tahirovica koji nije imao ozbiljnu konkurenciju na svojoj poziciji u datom trenutku faktički i opravdano se forsirao..i neka je, i to su mnogi skontali na kraju i opravdali. Da ne ulazim u godine, značaj za reprezentaciju u perspektivi i bla bla.
Drugo, da je pozvao Tabakovica ovdje bi bila salva kritika zašto ga je pozvao kad od dolaska u Hoffenheim ništa nije napravio a posljednja 2 mjeseca skoro da nije ni igrao...kao sto i nije jer je momak bio povrijeđen do pravljenja spiska maltene...i opet ga je selektor stavio na rezervni spisak. Treba da mu zahvali Haris zbog toga...a i ti zajedno s njim.
Pricas o Dzekinoj povredi...pa ako se povrijedi, ubacit ce Tabakovica s rezervnog spiska. U biti su pozvana 4 napadaca ili napdacke opcije, zanimljivo sve 4 različita profila (Dzeko, Demirovic, Bazdar, Memic - sto je zapravo pozitivna strana price,ta različitost).
Sta ako se povrijedi Dzeko u 30.minuti protiv Rumunije...a sta ako se povrijedi ovaj ili onaj - mozemo tako u nedogled...pa igraš s Demirovicem kao jedinim špicem, ili mu dodaš Bazdara, ili Memica.
U trenutku pravljenja spiska sasvim je realno bilo stavljanje Tabakovica na rezervni spisak, po svim mogućim parametrima, pa čak i tim koje ti navodiš, ali nisi svjestan toga. Ne mogu ja tebi objasniti zašto je Bazdar bolja opcija recimo protiv Kipra 5x u odnosu na Tabakovica. Bas kao sto je bio i protiv Nizozemske.
- NerminFatic
- Kontakt:
A fakat mi je to skautiranje nekog rumunskog beka u Madridu bezze. Gubljenje vremena a i novca za Savez. Pa covjek je bek, majka mu stara i ne utice toliko na igru da se mora ici na kraj Evrope i uzivo gledati. Da li to bas rade i drugi selektori?
I šta kažu, hoće li igrati onaj Rumunski bek za Bosnu? Kakva je ideja ovaj put?
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Nemas ti sta pametovati i objasnjavati nekome ko bolje od tebe zna koje su kvalitete Bazdara i Tabakovica, ako se povrijedi neko na drugim pozicijama tamo imas sirinu neces mjenjati sistem igrat ces isto, ovo sto mi uigravamo sa Dzekom i Demirovicem ne moze isto funkcionisati bez jednog od njih, i sam kazes moras se presaltat da igras s jednim ili da stavis nekog drugog ko bi u toj ulozi bio prvi put u repci na terenu. Pametno je to bas.hurem je napisao/la: ↑10 mar 2025, 06:50Iskreno, bezveze mi je i odgovarati.
Uostalom, sad odjednom ispade mi sposobni vise formacija i taktika da izmjenjamo a jedva ovu jednu nesto malo uspjeli uigrati.
Tu se ogleda kvalitet trenera, da prepozna situacije unaprijed i preventivno djeluje. A kvalitet Barbareza je nedokazan i veoma upitan.
Dodat cu samo da je Tabakovic na nekoliko utakmica ranije neopravdano zapostavljan, trebala mu se dati veca minutaza ovako imas dojam da ne znas s njim na cemu si jer ga nisi dovoljno gledao na terenu.. A ima kvalitet koji nam moze pomoci sigurno.
Ovaj Hurem mi je bio jedan od najdražih forumaša i najobjektivnijih dok za selektora nije došao Barbarez. Tad se pretvorio u advokata dotičnog, mučno postaje, bez obzira na to da li bio u pravu ili ne u datom primjeru.
Zamijenio sam ja Jozu i Katu.
Do mene je.
Ma i dalje sam ozbiljan posebno po pitanju kockarske prevare.
Muftic je tu najmanje bitan i bolje mu je da nije dio ove taldzijsko menadzerske prcije.
Čuj isao skautirati Rumunskog beka.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Čovjek je nepristrasan, barata podacima, podastire činjenice.
Vidi se i da se razumije u materiju o kojoj piše.
Sad je drugi par opanaka što su tebi dragi samo oni koji dijele tvoje stavove.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Pristrasan itekako, vidjet cemo dokle se izdurat on sa Barbarezom.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Koliko sam upratio njegove komentare primjetio sam da nastoji biti pozitiva ili dati konstruktivnu kritiku, čak i onim selektorima/uposlenicima saveza koji su očigledno bili pogrešan izbor saveza i na koje se ovdje bacalo drvlje i kamenje.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑10 mar 2025, 12:17Pristrasan itekako, vidjet cemo dokle se izdurat on sa Barbarezom.
Nikad psovke ili ružne riječi, fair play forumaš.
Odosmo sa teme.
Tema je selektor i moje mišljenje je da za sada radi dobar posao.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Nisam nikakav advokat. Jasno sam kazao sta mi se ne sviđa kod Barbareza, a ima toga podosta, samo sto to neću iz dana u dan i iz mjeseca u mjesec ponavljati, kao i to zbog čega dajem podršku selektoru, u prošloj godini ali i trenutno.
Ja sam siguran da je ovaj gore bio i zaboravio da Tabakovic postoji ali glumi da je tek nakon GOLA u Bundesligi skontao da dotični nije na glavnom spisku vec na rezervnom - gdje zasluženo i jeste u ovom trenutku jer prije pravljenja spiska je 2 mjeseca grijao klupu ili bio povrijeđen, a nije prije toga mu jesen nije bila za pohvalu. Naprotiv. Ali hajmo pljuvati.
To sto s vremena na vrijeme odgovorim na neke bljuvotine ne znači da sam advokat. Zašto iz dana u dan moramo čitati izljeve mržnje od pojedinih forumasa tipa kockar, kreten, glupan i sl.
(Real Madrid vs. Rayo Vallecano)
Ili recimo čovjek se uslikao na utakmici Real Madrid vs. Rayo V., gledao igraca Rumunije...idu salve kritika a niko nije pomislio da je možda nekim drugim primarnim povodom u Španiji pa iskoristio priliku da pogleda i tu utakmicu. Mozda je otišao da razgovara s Bajceticem, Horkasom, nekim trećim. Mozda će sa svojim ljudima do Barcelone.
Normalno da se neće uslikati na "osjetljivim" destinacijama. To je učinio na stadionu Heraclesa kada je stvar bila završena.
Lahko je pljuvati. Očito je teško postaviti pitanje zašto i da li postoje neki razlozi koje mi ne znamo. Ne samo po pitanju posjete Španiji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.