NBA Playoffs 2021/22
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2021/22
Kakvu nestvarnu energiju ima ovaj Williams.
WALES.GOLF.MADRID.
IN THAT ORDER
IN THAT ORDER
Bullyball Draya u odbrani
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dray
Trpaj male zelene

Trpaj male zelene
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ovdje ako se BOS vrati nekim cudom i dobije, uzece i 7. tekmu 100%.
Ovo je raspad sistema sto gledamo.
Ovo je raspad sistema sto gledamo.
Warriorsi su jedno vrijeme nudili ali Celticsi to ne koriste i odma kazna. Ovo je NBA liga i uvijek su mogući ludi preokreti ali Boston nema kontinuitet u napadu i loše brani tranziciju Warriorsa a bez toga će biti Sizifov posao da preokrenu.
Zadnja izmjena: Bale11, dana/u 17 jun 2022, 04:05, ukupno mijenjano 1 put.
WALES.GOLF.MADRID.
IN THAT ORDER
IN THAT ORDER
Steph locked in, ljepota za gledat
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Marcus Dumb
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Boston 3 time outa za cijelu utakmicu ima jos lol
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Warriorsi vec poceli trckarat gore dole. Rano je momci
Kako mrzim tu nonsalantnost, tako se glupo prodala 3-4 napada umjesto da ih dokrajcis vec…
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Kad je klupa počela da ulazi tu nam je počeo kraj
+20 je minimalno moralo biti. Bukvalno su bezveze ispucali 3 4 napada samo da vrijeme prodje
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Meni je nestvarno gledati kako Tatum, jedno od boljih krila u ligi, sa odlicnom visinom i strasnom ateltikom kroz cijelu seriju NE MOZE da zavrsi na obrucu. Znaci neshvatljivo!! I to porotiv GS koji nema nekog blokera u reketu pa da kazes smeta mu lik. 

15 bodova nije previše, ako Boston uđe opet u 3/4 kao prošlu tekmu i bit ce interesantno. Warriorsi ne smiju biti kao Boston s loptom, to je najveća prednost koju imaju u ovoj seriji.
Nezalaganje, Tatum je i regular sezoni slabo zavrsavao oko obruča.
Nezalaganje, Tatum je i regular sezoni slabo zavrsavao oko obruča.
Zadnja izmjena: nerkolfc, dana/u 17 jun 2022, 04:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ovdje je trebalo biti minimalno +20, ali su svojom neozbiljnoscu uspjeli sami da ih 'vrate' na ovih -15. Nije nemoguce da vec pocetkom trece cetvrtine to bude egal, nesto slicno kao u G5.
12 šuteva iz igre ima više GS
Da su Warriorsi zavrsilo u ritmu poluvrijeme, da je Steph ostao na terenu mislim da bi utakmica bila zavrsena. Ovako imaju nekih 10% da se vrate, nije nemoguce ako budu igrali kako znaju
Zato što su dobili dosta ofanzivnih skokova, i to je veliki problem za Celticse.
WALES.GOLF.MADRID.
IN THAT ORDER
IN THAT ORDER
Nema šta biti neshvatljivo, do finala je imao kucanje po utakmici i to protiv mnogo jačih centara i PF, ima neki problem, ali bože moj, šta je tu je.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑17 jun 2022, 04:11Meni je nestvarno gledati kako Tatum, jedno od boljih krila u ligi, sa odlicnom visinom i strasnom ateltikom kroz cijelu seriju NE MOZE da zavrsi na obrucu. Znaci neshvatljivo!! I to porotiv GS koji nema nekog blokera u reketu pa da kazes smeta mu lik.![]()
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.