e drug po tebi mi bi trebali igrat pred 300 navijaca 3 godine ,a da vracamo dugove i privlacimo sponzore,bez rezultata nema ni jedno ni drugo,,adi je isto prica za sebe ,ak ne moze pod pritiskom nek ne suta poklonjene penale ,o kakvom napadu ti pricas od fudini pa Celik je trebo davno bit ugasen da nije bilo navijaca ,al sve ima svoje granice pa tako i Celik ,a ko hebe fudine nek se karaju medzusobno ,zamisli da smo dosad sve dobili pa protiv goska bi bilo 8000 najmanje pa bi se i ti uhljebi upitali ,ljubav mora biti obostrana znaci i navijaca i igraca bez tog mane staniZenca1988 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 22:48Prvo, borba za visi rang je gotova, pozitivna strana je sto cemo sa jos jednom (ili dvije) sezonom u ovoj ligi jos vise dugova vratit sto nam je i najvazniji cilj. Drugo, izgubili smo publiku sad i za Bog zna kad, ali sta bi sta je tu je, bice nas 300 bolesnika uvijek. Duvnjak je najveci krivac za ovo veceras, ocigledno nije ozbiljno shvatio ovaj nas cilj ulazak u rang vise pa je izveo neki polusastav, pa se pokuso vadit kad smo primili go. Trece, nemojte Medjuseljca na lomacu, to je mlad momak koji je danas veoma dobro odigrao,ali mu se vec drugi put gura lopta da suta penal kad je na prelomu kad je najveci pritisak, ni ja ne bih izdrzao.I nisam za to da ga se forsira ovoliko ko da je Messi, nama treba ekipa bit najbitnija a onda pojedini igraci, a izdvajanjem bilo koga na pozitivan ili negativan nacin ne valja.
Mi u svaku utakmicu smo trebali ulazit max ozbiljno ko da je finale lige prvaka. Dat 10 golova, pa se tek onda opustit. Najgore od svega sad jeste napad koji ce doc i koji ce ici po Celiku i momcima u upravi od strane Fudinih isprdaka. Moramo bit jaki i jedinstveni, sacuvat Celik od gasenja, vracat dugove i jednom cemo se aBd vratit u PL ,nazalost ne sad, ali za dvije,tri, cetiri sezone ako nastavimo s ovakvim radom. Put je ivijek bio i znali smo da ce bit tezat, postace jos tezi. Na nama je da se borimo, ne smijemo posustajat.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Re: NK Čelik Zenica
Treba kritiku uvijek iznijeti I uputiti niko Nije spominjao upravu napolje niti ce kada spominjati dok momci rade ovako kao sto rade I ginu za klub.Duvnjak Ima podrsku ali mora i on napredovati kao i momci koji igraju.Nemozes ocekivati full pozitivu nakon dva kiksa u prvih 5 kola treba biti realan malo svi smo mi uz Celik Ali nas bole ovi kikseviAllGunsBlazing je napisao/la: ↑09 sep 2022, 23:09Opet cu ponoviti. Molim vas da razmislite sta pisete i da prestanete lijeciti frustracije na ovoj temi.
Pet kola proslo, raspad sistema. Svaka vam cast. Jos samo da pocnete "uprava napolje" i dogadjaj potpun.
Celik Zenica
Vidite ovu utakmicu je Duvnjak kriv 100%.Sad samo mozemo moliti boga da Bosna i Famos kiksaju, jer ne uđemo li u 1. Federalnu ove sezone tesko ces imati podrsku publike i sponzora a onda nema ni para.Ova ekipa jest za vrh ove lige ali nemaju neko samopouzdanje da budu prvi, jer cim dođe jača ekipa kiksamo tako da ce sve biti na jedite jade.
Razlog zašto je utakmicu počeo sastav koji je počeo...Isak gripa, karić povreda, šijerkić udarac s koševa, arnautovic loža, mehić list puko
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kritika nije pisati pet postova o tome ko gura Alija.
Mislim da ga gura 5 golova u 5 utakmica i to sto je pokazao vise u napadu od svih igraca, osim Durmisa.
Mislim da ga gura 5 golova u 5 utakmica i to sto je pokazao vise u napadu od svih igraca, osim Durmisa.
Celik!3,2,2.
Celicni je napisao/la: ↑09 sep 2022, 23:00Broj jedan,Duvnjak je kriv za ovu utakmicu lik izasao protiv jedne od jacih ekipa sa izmjesanim sastavom, sa igracima koji su za transfer listu,Šehic,Pašalić,Šabić itd.Pa bolan uredu je malo izmjesat ali ne vodia 5:0.
A znate li sto su bolje igrali prosle sezone zato što nisi imali pritiska zato sto su i ptice na grani znale da je su rezultati u drugom planu i sada je drugacije ne mogu se nositi sa pritiskom.I sad nek mi dinodino stručnjak dođe kaze koji sportski psiholog u amaterskoj ligi, e sine jos ti pure trebas jesti da skontas.Pa zašto ti Ali suta malte ne po sred gola lopta 2 Km/h ide, zato sto ima pritisak publike nije isto sutati pred 1000 navijaca i 50 navijaca protiv Batona.
Kiksamo na svom terenu, pod hitno malo uprava nek se pozabavi ozbiljnije oko sporstskog segmenta da se dovede sportski psiholog ako hocemo stvarati vlastite igrace, pogotovo sto ti djeca igraju.
Bilo kako bilo Duvnjak je kriv za utakmicu i nema se tu sta puno pricati.
Cuj ovog pozitivna sto cemo ostati u ovoj ligi i jos vise dugova vratiti, jel pare druže padaju sa neba same?Daj rezultat napravi nesto i eto ti sponzora i publike.Sa ovom utakmicom su se sjebali a nisu ni zasluzili danas da pobjede nista nisu napravili.Opet ista stvar dođu do 16m i hoće da sa gol linije loptu uvaljaju u gol.

"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Druze moj Ronalda Mesija Salaha i sve najvece kritikuju redovno Ko je Ali da ne bude kritikovan,neka ovo uzme kao motiv da bude bolji da zatvori usta kriticarima i on ce rasti kao igrac a i ljudi ce manje pricatiAllGunsBlazing je napisao/la: ↑09 sep 2022, 23:33Kritika nije pisati pet postova o tome ko gura Alija.
Celik Zenica
- limvolikce1945
- Kontakt:
Nije mi jasno zašto se nije krenulo s najjačom postavom. Tu je trebalo uvaliti par komada i onda odmarati igrače. Borac ja qarina od ekipe, ne znam šta ste vi gledali. Prvo poluvrijeme kao da nisu ni igrali, lopta prolazi kroz njih. Imali su sreću što se i naš tim isto ponašao. Nije ova tekma ista kao protiv Bosne, tada je bila nervoza, a sada neka ležernost u pitanju, nikako mi nije jasno zašto. Pa kakvo odmaranje igrača, imaš 4 dana do kupa. Borac se tek malo sabrao kad su uvalili gol i naravno počeli kupovati vrijeme.
Što se tiče Alija, zaista nekada može trener i naštetiti mladom igraču ako ga bespotrebno forsira, sad mu je ubio totalno samopuzdanje. Ali je veliki talenat i ima dobar šut, sjajan pas, a odlično izvodi i slobodnjake (pogledajte neki snimak iz juniora). Ovo što mu se dešava čista je trema.
Iskreno, yebe mi se za viši rang, gledat ću Čelik, kupovati karte i pomagati koliko mogu. Steelman sada treba da uleti s opomenom: "Trebamo uvijek znati da nam je vraćanje dugova prioritet iznad višeg ranga".
Naravno da i mene nervira loša igra i loši rezultati, ali izjavljivati takve stvari i odmah pljuvati po sve nema zaista nikakvog smilsla.
Da je igrala postava kao protiv Bosne, ovo bismo uzeli. U srijedu prolazimo kup, jer igramo u 17 h, tako da će nas na tribini biti negdje oko 50ak, znači bez pritiska prolaz do GOŠK-a.
Nažalost, ovo je još jedna Duvnjakova greška (ako uopće on tu i odlučuje). Daleko od toga da ga sad treba linčovati zbog toga.
Edit:
@Pasha, tek sam pročitao tvoj post o razlozima neigranja... ako je tačno, yebi ga onda...
Što se tiče Alija, zaista nekada može trener i naštetiti mladom igraču ako ga bespotrebno forsira, sad mu je ubio totalno samopuzdanje. Ali je veliki talenat i ima dobar šut, sjajan pas, a odlično izvodi i slobodnjake (pogledajte neki snimak iz juniora). Ovo što mu se dešava čista je trema.
Iskreno, yebe mi se za viši rang, gledat ću Čelik, kupovati karte i pomagati koliko mogu. Steelman sada treba da uleti s opomenom: "Trebamo uvijek znati da nam je vraćanje dugova prioritet iznad višeg ranga".
Naravno da i mene nervira loša igra i loši rezultati, ali izjavljivati takve stvari i odmah pljuvati po sve nema zaista nikakvog smilsla.
Da je igrala postava kao protiv Bosne, ovo bismo uzeli. U srijedu prolazimo kup, jer igramo u 17 h, tako da će nas na tribini biti negdje oko 50ak, znači bez pritiska prolaz do GOŠK-a.
Nažalost, ovo je još jedna Duvnjakova greška (ako uopće on tu i odlučuje). Daleko od toga da ga sad treba linčovati zbog toga.
Edit:
@Pasha, tek sam pročitao tvoj post o razlozima neigranja... ako je tačno, yebi ga onda...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa kritika je ok. Kako ti vidis njegovu tekmu? Jedini koji je ofanzivno nesto i uradio. Gol i napravio onu vrhunsku priliku za Sijerkica. Mogao se sakriti za penal i bio bi nas najbolji igrac veceras. Njegovi korneri i prekidi su tri puta kvalitetniji nego Fenanovi.Ironside je napisao/la: ↑09 sep 2022, 23:38Druze moj Ronalda Mesija Salaha i sve najvece kritikuju redovno Ko je Ali da ne bude kritikovan,neka ovo uzme kao motiv da bude bolji da zatvori usta kriticarima i on ce rasti kao igrac a i ljudi ce manje pricatiAllGunsBlazing je napisao/la: ↑09 sep 2022, 23:33Kritika nije pisati pet postova o tome ko gura Alija.
Celik!3,2,2.
Ali nije bio planiran da šuta penal, Duvnjak je ispravno postupio i dao loptu Salcinovicu kao starijem i iskusnijem da šuta a onda on radi medvjedju uslugu i forsira momka na kojem je trenutno najveci pritisak da šuta. Teska situacija jest ali boze moj ima jos 80 bodova u igri, **** je cinjenica kada pomislis da smo mozda izgubili mogucnost da igramo federalnu ligu do 2025 godine ali opet nekako mi je prerano da nas otpišem kao sto vecina radi..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ja licno Nisam rijeci rekao protiv momka Ima moju puno podrsku I neka puca i slijedeci penal sto se mene tice ja kazem za njegovo dobro neka uzme kritiku kao motiv a ne kao nesto sto ce mu unistiti psihu.Mali Ima slifa treba raditi mnogo raditi Samo trening kuca Ako zeli da uspije u ovomeAllGunsBlazing je napisao/la: ↑09 sep 2022, 23:43Pa kritika je ok. Kako ti vidis njegovu tekmu? Jedini koji je ofanzivno nesto i uradio. Gol i napravio onu vrhunsku priliku za Sijerkica. Mogao se sakriti za penal i bio bi nas najbolji igrac veceras. Njegovi korneri i prekidi su tri puta kvalitetniji nego Fenanovi.Ironside je napisao/la: ↑09 sep 2022, 23:38Druze moj Ronalda Mesija Salaha i sve najvece kritikuju redovno Ko je Ali da ne bude kritikovan,neka ovo uzme kao motiv da bude bolji da zatvori usta kriticarima i on ce rasti kao igrac a i ljudi ce manje pricatiAllGunsBlazing je napisao/la: ↑09 sep 2022, 23:33Kritika nije pisati pet postova o tome ko gura Alija.
Celik Zenica
Mozes ti bit sa nekim dobar,pravdat ga ovde po forumu rezultat ces vidjet iducu utakmicu koliko ce ti publike doci to je realna slika njegove igre i postavke naseg trenera nije pljuvanje ako neko kritikuje nekog vi navikli da im se lize guzica, sa tim stavom smo dosli do Nemile i kantona aplauz za nista ovo je pisanje po klubu i grbu Čelika komplet ekipe sa Duvnjakom mi ne igramo protiv Zelje i Sarajeva nego protiv Jelaha ljudi koji sutra moraju kupit sijeno ili ici negdje na posao zidat,varit....zar treba ih podrzat u tom ne treba.Mora se imat stav i ne dozvolit igranje sa klubom ako cemo opet po starom prodavat muda pod bubrege cemu onda sve ovo vracanje dugova i guranje igraca na silu,Pavle je to radio evo i ovaj Duvnjak istoAllGunsBlazing je napisao/la: ↑09 sep 2022, 23:33Kritika nije pisati pet postova o tome ko gura Alija.
Igra je bila sramotna, pogotovo prvo poluvrijeme ispod svakog nivoa pa čak i amaterskog fudbala, drugo nešto bolje za nijansu dok nije ušao trojac koji zajedno ima 100 godina tada kreće silovanje amaterskog fudbala, ne znam šta je bilo žalosnije gledati, prvo poluvrijeme ili zadnji trećinu drugog poluvremena. Fenan je imao ulogu koja se nije desila u historiji fudbala, trener na terenu, to sugerisanje po terenu gdje mladi igrač treba baciti aut ili dodati loptu, dok Duvnjak priča drugu priču sa Isakovićem jasno pokazuje da se još uvijek ne zna ko je u toj hijerarhiji na vrhu. Još jedna sramotna noć za renome kluba kao što je Čelik.
Čestitke Borcu iz Jelaha na osvojenom bodu, njihov gol je jako lijep iz dobre akcije.
Ako ništa dio uprave i forumaša može odahnuti, nema ništa od ulaska ove godine u viši rang nažalost.
Samo Čelik !
Čestitke Borcu iz Jelaha na osvojenom bodu, njihov gol je jako lijep iz dobre akcije.
Ako ništa dio uprave i forumaša može odahnuti, nema ništa od ulaska ove godine u viši rang nažalost.
Samo Čelik !
Realno priliku za dobar odaziv publike smo izgubili protiv Bosne V. ovo veceras nam je Samo bio bonus da odbije i ono ostalo sto su dolazili radi euforije. Treba biti fer i priznati da nemozes prozivati raju sto ne dolazi i praviti neki hajp Ako nemas reciprocan odgovor na terenu
Celik Zenica
Generalno losa utakmica. Od pocetka sezone (i u utakmicama koje smo dobili) se vidi da je postavka na terenu losa. Ne znam da li je Duvnjak nesto mjenjao takticki ili igraci ne prate upute koje im daje, ali mi stojimo lose na terenu. Propuha na sve strane, slabo se pokrivaju igraci i lopta, a citava nam se odbrana svodi na to da ako prodje lopta ebi ga Isakovic ce je valjda presjeci. Nedostaje nam zara, trke, a pogotovo intelekta. Kretanje bez lopte nam je nula. I kad trcimo trcimo kao muhe bez glave. Prosli put sam pisao da imamo problem stopanja i pasova. Previse, ali bas previse lopti se odbija od njih prilikom pasova i ubacaja iz auta. Danas sam upratio bar 4-5 ubacaja iz auta koje igraci relativno neometani ne uspjevaju da prime i iskontrolisu, odbija se lopta od njih. Hronicno zadrzajemo loptu 2-3 sekunde duze nego sto moramo. Razumijem da je i moja vizualizacija terena drugacija od njihove i da imam pregledniju sliku gdje je ko, ali i oni moraju do sada da imaju osjecaj za teren, prostor, saigrace, da znaju gdje i kako mogu loptu da gurnu.
Zaista jedna sasvim drugacija slika tima koji je imao veoma dobru polusezonu. Trema i pritisak nisu nikakvo opravdanje. Kakva trema i krc. igras pred 50-2000 ljudi. Ako je to izvor treme i pritiska onda fudbal nije za njih. To je luzerski mentalitet koji (ako nista drugo) mora da se iskorijeni ovu sezonu. Ovo je Celik, za Celik se igra hrabro, muski, pa i kad se izgubi i kiksa nije problem dokle god se prikaze kvalitetna partija. Ova sezona do sada jednostavno to nije.
Kao sto sam rekao pred sezonu u kantonalnoj ligi, pred Celikom je dug put do oporavka i ovih uspona i padova ce sigurno biti. Sportski je (a pogotovo navijacki) da smo razocarani. Na kraju krajeva cinjenica da nas poraz i losa igra bole je znak ljubavi prema klubu. I dok mnoge druge losi rezultati mozda i udalje jos neko vrijeme sa tribina, mislim da nas ima veoma mnogo koji necemo ustuknuti i koji cemo nastaviti podrzavati nas klub do potpunog oporavka. Doci ce sigurno vrijeme kada cemo igrati i pobjediti neku utakmicu koja ce biti mnooogo vaznija od ovih nakon ili tokom koje cemo se sjecati po kakvim barama smo se sve valjali. CELIK SAMPION!
Zaista jedna sasvim drugacija slika tima koji je imao veoma dobru polusezonu. Trema i pritisak nisu nikakvo opravdanje. Kakva trema i krc. igras pred 50-2000 ljudi. Ako je to izvor treme i pritiska onda fudbal nije za njih. To je luzerski mentalitet koji (ako nista drugo) mora da se iskorijeni ovu sezonu. Ovo je Celik, za Celik se igra hrabro, muski, pa i kad se izgubi i kiksa nije problem dokle god se prikaze kvalitetna partija. Ova sezona do sada jednostavno to nije.
Kao sto sam rekao pred sezonu u kantonalnoj ligi, pred Celikom je dug put do oporavka i ovih uspona i padova ce sigurno biti. Sportski je (a pogotovo navijacki) da smo razocarani. Na kraju krajeva cinjenica da nas poraz i losa igra bole je znak ljubavi prema klubu. I dok mnoge druge losi rezultati mozda i udalje jos neko vrijeme sa tribina, mislim da nas ima veoma mnogo koji necemo ustuknuti i koji cemo nastaviti podrzavati nas klub do potpunog oporavka. Doci ce sigurno vrijeme kada cemo igrati i pobjediti neku utakmicu koja ce biti mnooogo vaznija od ovih nakon ili tokom koje cemo se sjecati po kakvim barama smo se sve valjali. CELIK SAMPION!
- limvolikce1945
- Kontakt:
Ja ne bih rekao da je sezona odmah izgubljena. Stupčanica je prošlu sezonu imala 4 poraza i remi, pa bila na +9 od druge Bosne. Bosna je imala 6 poraza. Kako sezona odmiče, druge ekipa padaju zbog umora, možda je tu naša šansa. Ni sama ta Bosna nije odradila dobre pripreme, vjerujem da će pasti u igiri, iako ni sada nisu nešto.
Samo Duvnjak ovdje mora presjeći neke stvari, Salčin određuje ko puca penal, Nurković mu sinoć pravi ove izmjene, ako počinje gubiti konce autoriteta (a tog sam se i plašio) onda mora napraviti neki radikalni rez.
I da, lako je o tremi pričati s tribina, hajde da vas vidim na terenu gdje vam s tribina psuju najogavnije psovke koje samo zapad zna smisliti... a još ste dijete...
Možda ih reflektori yebu?
Samo Duvnjak ovdje mora presjeći neke stvari, Salčin određuje ko puca penal, Nurković mu sinoć pravi ove izmjene, ako počinje gubiti konce autoriteta (a tog sam se i plašio) onda mora napraviti neki radikalni rez.
I da, lako je o tremi pričati s tribina, hajde da vas vidim na terenu gdje vam s tribina psuju najogavnije psovke koje samo zapad zna smisliti... a još ste dijete...
Možda ih reflektori yebu?

Kakvog Zelju spominjes. U ekipi imas amatere. Nisu visw u ekipi Horic, Kajkut , MesanoviicStativa88 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 00:16Mozes ti bit sa nekim dobar,pravdat ga ovde po forumu rezultat ces vidjet iducu utakmicu koliko ce ti publike doci to je realna slika njegove igre i postavke naseg trenera nije pljuvanje ako neko kritikuje nekog vi navikli da im se lize guzica, sa tim stavom smo dosli do Nemile i kantona aplauz za nista ovo je pisanje po klubu i grbu Čelika komplet ekipe sa Duvnjakom mi ne igramo protiv Zelje i Sarajeva nego protiv Jelaha ljudi koji sutra moraju kupit sijeno ili ici negdje na posao zidat,varit....zar treba ih podrzat u tom ne treba.Mora se imat stav i ne dozvolit igranje sa klubom ako cemo opet po starom prodavat muda pod bubrege cemu onda sve ovo vracanje dugova i guranje igraca na silu,Pavle je to radio evo i ovaj Duvnjak istoAllGunsBlazing je napisao/la: ↑09 sep 2022, 23:33Kritika nije pisati pet postova o tome ko gura Alija.
Sad je tu Sabic -radi
Sehic radi
Salkic radi
Sijerkic radi
Kolic radi
Na sve ovo dodaj i 10 juniora. Ne mozes ocekivati konstantno ok rezuktat. Kiks jest ali nije smak svijeta
Ja ne mogu shvatiti da konstantno pisete o pritisku tom. Eto sinoc nije bilo raje kao protiv Bosne, igrali su protiv Veleza pred vise publike, protiv Moscanice pod reflektorima.
Ako im je problem igrati pod reflektorima i pred 2000 ljudi onda nek se ostave fudbala i lopte.
Sinoc sam rekao i opet cu, tek sad im slijedi pritisak, kad budes prvom zaostajo najvjv 5 bodova, a sve teze utakmice ti dolaze. Otici cu u Usoru na tekmu ako tu prospu bodove manite se nekog pohoda i višeg ranga.
Vracaj dugove i probaj na godinu al ne ocekuj vise od 400 ljudi na utakmici
Ako im je problem igrati pod reflektorima i pred 2000 ljudi onda nek se ostave fudbala i lopte.
Sinoc sam rekao i opet cu, tek sad im slijedi pritisak, kad budes prvom zaostajo najvjv 5 bodova, a sve teze utakmice ti dolaze. Otici cu u Usoru na tekmu ako tu prospu bodove manite se nekog pohoda i višeg ranga.
- Crni gavran
- Kontakt:
Sve si u pravu.kirat410 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 08:56Ja ne mogu shvatiti da konstantno pisete o pritisku tom. Eto sinoc nije bilo raje kao protiv Bosne, igrali su protiv Veleza pred vise publike, protiv Moscanice pod reflektorima.
Hoces da se publika vrati, pa buraz ocekuj pritisak. Ocekuj kritike, ocekuj psovke. A gdje nema toga. Kako to Pitari reaguju na svoje kad Sarajevo gubi, pa sve im po spisku, tako i Velez, tako i Zeljo, tako i Sloboda....svugdje je tako, ko ocekuje suprotno , on je glup covjek. Pa to ti je posao i takav je zivot, kad gubis laju na tebe, kad pobjedjujes dizu te u nebesa.
Imao je Duvnjak 19 pobjeda. A evo sad ima dva kiksa na Bilinom. Pa i Pavle Skocibusic je imao toliko kikseva ali na 9 utakmica. Ovakva igra je opravdana ako hoces biti 6-10 na tabeli, a ako hoces da ides u 1.federalnu moras biti puno puno puno ozbiljniji
Sad ce igrati pred 100 gledalaca, ali ima vaznijih stvari. Bice manje i sponzora i 12ih igraca. Ko ce bolan placati zaebanciju na terenu, nezalaganje.... (ovo ne pricam tebi @kirat, govorim opcenito).
Sto se tice Usore, ona je favorit protiv ovakvog Celika, realno. Pa i ove utakmice sto smo dobili, Mosevac nas skoro stigao nakon 3:0, protiv Batona smo gubili 0:1, Zepcu smo tek u 35. dali gol,tako i Jelahu u 30.minuti, dotle se sve mucili. Bosna je bila bolja od nas, koliko god lajali protiv njih da su nas sudije ostetile za penal, sta reci za penal protiv njih. Sumnjiv penal do bola. Dakle , prvo nemamo kvalitet koji mislimo da imamo, potcjnjujemo protivnike, ne zalazemo se kao prije(mislim na utakmicu protiv Jelaha)....Sve nam se to obija o glavu.
Eto vi koji ne kritikujete, koji opravdavate ovo juce, da li vi mislite da cinite dobro Čeliku?
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
-
- Kontakt:
Kakvi debili ovdje sve pisu, vidim ove Fudine pudlice se raspisale, msjmuni nemojte nikad ni doci vise na utakmicu, kako vas stid nije vrijedjati sve zivo tako.
Da i ja napisem nesto jos jedan kiks, ali daleko da je nesto gotovo tek je pocetak lige
Da i ja napisem nesto jos jedan kiks, ali daleko da je nesto gotovo tek je pocetak lige
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.