NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- invincible1921
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2018.
nije faul??? hahahhahhahahhahhah
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
prisle krave na 5 razlike i krecu kradje, najjadnija dinastija ce da ovo bude ikada
Ovo je i u nfl-u faul... Unistise sudije cavse 

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
haha, i ovo nije prekrsaj ???? dal ste vi normalni
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Kakav ubica je Klay
Koliko je ovih za momentum bitnih trojki imao u velikim utakmicama.. i vise nego Curry rekao bih. Ne masi kad je najbitnije.
Koliko je ovih za momentum bitnih trojki imao u velikim utakmicama.. i vise nego Curry rekao bih. Ne masi kad je najbitnije.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
daj brate, -5 i 2 bacanja, kad zapravo bacanje i trojka na drugoj strani. pu 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Taman se ponadas i saspu ti tricu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kako cijepa lik, ja bih njemu dao svaki sut kad se lomi tekmaClutch je napisao/la:Kakav ubica je Klay
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
O sudijama ne zelim...
Cavsi jako lose rotiraju i dalje ali jbga,nemaju ni tijela da rade puno bolji posao.Love odlica u trecoj,bar ako nista ispogadjao je otvorene suteve koje mu je LeBron namjestao.
Cavsi jako lose rotiraju i dalje ali jbga,nemaju ni tijela da rade puno bolji posao.Love odlica u trecoj,bar ako nista ispogadjao je otvorene suteve koje mu je LeBron namjestao.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Strasno je koliko James nema kredita kod sudija.
Ne sjecam se igraca ove velicine da su ga ovako omalovazavali idioti.
Ne sjecam se igraca ove velicine da su ga ovako omalovazavali idioti.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- invincible1921
- Kontakt:
Smitha bi istukli kod mene na basketu zbog ovakvog suta, pa lopta ni blizu ne ide vec bogznakoji sut
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Bell ne moze cunj zagraditi
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
jbt kad pomislim da ce se ovo nekad zvat dinastijom, tuko lik 3 all stara pa doveli cetvrtog, pa i to kad zapne onda imaju sudije 
Ja ne znam jel silver misli vratit popularnost stvaranjem dinastije od kleya i skupine antipaticnih magaraca ?
Sto rece neko vec nisam nikad Jamesa gotivio radi flopovanja al ovaj mu prsten iskreno zelim

Ja ne znam jel silver misli vratit popularnost stvaranjem dinastije od kleya i skupine antipaticnih magaraca ?
Sto rece neko vec nisam nikad Jamesa gotivio radi flopovanja al ovaj mu prsten iskreno zelim
Bell 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Kakava glupa izgubljena lopta Cavsa,covjece igrate finale jbm mu mater
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Jeff Green je sramotan
JR urnebesna komedija od igraca 

So much saltjosipmusa je napisao/la:jbt kad pomislim da ce se ovo nekad zvat dinastijom, tuko lik 3 all stara pa doveli cetvrtog, pa i to kad zapne onda imaju sudije
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.