NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Zar kap koja je prelila čašu za Blatta nije bila upravo poraz od Warriorsa od 35 razlike, i to u Clevelandu? Ne vjerujem da bi nešto drugačije bilo da je Blatt ostao, postoji ipak neki limit što se odbrane tiče kada imaš toliki broj igrača koji su upitnik u tom segmentu (da se blago izrazim).
Plus Warriorsi su evidentno jednostavno klasu iznad njih.
Plus Warriorsi su evidentno jednostavno klasu iznad njih.
- adriano_leite
- Kontakt:
Fino te pitam sta je po tebi D'Angelo? Prosjecan ili iznadprosjecan ili ispodprosjecan razigravac? Nije da je ovo prva godina kad igra kosarku. I pitao sam te koji su jos po tebi ti ispodprosjecni razigravaci kao sto je Irving i koji su iznadprosjecni i prosjecni?Epidaurus je napisao/la:Pa nista, svi cemo se sloziti da Irving uopce nije rupetina u odbrani i jedan od najlosijih startnih playeva sto se defanzive tice u ligi, kao i da je astronomski napredovao iako mu je velika vecina statistickih kategorija skoro identicna kao u rookie sezoni. Najgore od svega, ova sezona mu je statisticki losija od rookie sezone![]()
Sto se tice poredjenja Russell-Irving, jedan je tek zavrsio rookie sezonu u kojoj mu celavi majmun nije dao nikakvog prostora za igru, a drugi je vec 5 godina u ligi. Ne znam kakvog uopce smisla ima to poredit. Kyrie, obzirom na talenat koji ima, je uzasno malo napredovao od dolaska u ligu, vecinu mana dan danas nije ispravio. Osim ako ti ne mislis da je solidan defanzivac, a ne rupetina sto naravno nema nikakvog smisla. Dosao je u ligu, odradio historijski dobru rookie sezonu i kad se ocekivalo da napravi veliki bum, on je ostao na manje-vise istoj razini.
Ovo za napredak je fakat smijesno jer gledas kroz brojke ono sto ti odgovara, al ok, samo me zanima odgovor za ove razigravace da navedes po jedno dva imena za svaku od tih grupa.
@josemourinho, role igraci su bili bolji nego sada, odbrana je bila bolja (i dok su bili Love i Irving, prije pvoreda), rotacije su bile bolje itd. Gledam svoj tim i ne trebas mi reci ti ili neko peti deseti ko pogleda "derbi" tekmu Cavsa sta je problem i ko je problem. Dolazite i po defaultu pisete ne valja ovaj ne valja onaj, James sam i ostale gluposti, kao da je neko slijep. Steta sto se upecaju ljudi jer ne gledaju svi sve tekme neke ekipe. Evo Irvinga bije glas loseg defanzivca i covjek bi rekao da je bas rupa u rangu Calderona. Neki dan pise neki lik na forumu kako je los 1 na 1, a Irving je vise nego dobar 1 na 1 i glavni problem je kretnja kroz blokove i odbrana pick and rolla.
@Donnie to je bio izgovor da mu se da otkaz, plus se vracali igraci nakon povreda. Kada je bilo bitno bolje se i igralo kod Blatta i nije priustio ovakvu sramotu koju je priustio Lue. Izgubis jednu tekmu i kazes zadovoljan si napadom i nista apsolutno ne uradis na poboljsanju igre jer nemas mozga ni ociju da vidis da si odigrao prelose u napadu (Lue izjavio da ne treba nikakvo prilagodjavanje raditi za game 2 i eto nagradise ga

Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 06 jun 2016, 11:34, ukupno mijenjano 2 puta.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Leandro Barbosa, sut u finalu za sada - 10/12 

Nije li ovako uvijek sa LeBronom, i šta ti to govori, ko je zaista trener ekipe ?adriano_leite je napisao/la: a ne moze samo staviti lopte u ruke Jamesu i da ostali cekaju na liniji za 3 poena. Moraju postojati kretnje od lopte, screenovi i cuttovi, ali ne, pravi iso ball u stilu kosarke sa poligona s tim da jedni drugim ne psuju majke.

- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
Greivis ili Belmindscile je napisao/la:
PS - Ne sjecam se.. koji je forumas govorio da nece vise nikada pisati ako GSW pobijedi zdrav OKC i Cavse?
Greivis i da hoce ne moze vise pisati jer je valjda trajno banovan, a Belmin se umirovio sa ovog pdf-a nakon ispadanja Spursa

@Slatinash_7 mislis James ih je zatrpao losim ugovorima

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- adriano_leite
- Kontakt:
Cekaj, da li me to ozbiljno pitas nakon svih mojih upisa ove sezone i objasnjenja zasto nisam optimista da cemo uzeti prsten s njim?LeSa je napisao/la:Nije li ovako uvijek sa LeBronom, i šta ti to govori, ko je zaista trener ekipe ?adriano_leite je napisao/la: a ne moze samo staviti lopte u ruke Jamesu i da ostali cekaju na liniji za 3 poena. Moraju postojati kretnje od lopte, screenovi i cuttovi, ali ne, pravi iso ball u stilu kosarke sa poligona s tim da jedni drugim ne psuju majke.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Pa čovjek si sam gradi ekipu, sve se radi po njegovom ukusu i željama, kao ne može sam, pa nije ni on ništa napravio, vidi se da više nije na vrhuncu, a koliko može biti učinkovit i koliko može kontrolirati utakmicu sada kada više nema taj nevjerojatan atleticizam to je upitno. Ne znam, sada su svi zdravi, kada je bila šetnja kroz istok govorilo se o moći Cavsa, a sada izgledaju manji od makovog zrna i kao da bi ih i Thunder pošteno nalupao.Slatinash_7 je napisao/la:James ne moze sam,al zatrpali su se losim ugovorima,imaju 108 miliona u platama,ne moze niko na svijetu reci da se citava organizacija nije potrudila da mu se napravi ekipa,to sto su neki igraci vjerovatno bili njegova zelja j.bg..Al GSW melju,ne vjerujem da bi im se iko mogao suprostaviti sa samopouzdanjem koje imaju nakon vracanja protiv OKC..mozda se desi da CLE dobije dvije kuci,ipak je tu lakse igrat,i TOR je kuci proigrao nakon dva BO poraza,mada cisto sumnjam..
Realno mislim da ne bi uzeli ni sa Blattom, ali da bi imali veće šanse nego sa ovom Jamesovom marionetom, to sigurno.adriano_leite je napisao/la: Cekaj, da li me to ozbiljno pitas nakon svih mojih upisa ove sezone i objasnjenja zasto nisam optimista da cemo uzeti prsten s njim?
- adriano_leite
- Kontakt:
Ok, ali zasto mene pitas znam li nesto ako to govorim cijelu sezonu? Mislim koja je poenta da me pitas nesto sto sam ja vec rekao?LeSa je napisao/la:Realno mislim da ne bi uzeli ni sa Blattom, ali da bi imali veće šanse nego sa ovom Jamesovom marionetom, to sigurno.adriano_leite je napisao/la: Cekaj, da li me to ozbiljno pitas nakon svih mojih upisa ove sezone i objasnjenja zasto nisam optimista da cemo uzeti prsten s njim?
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ma kada si napisao "daj Jamesu loptu a ostali nek čekaju na 3 poena", na to sam se samo nadovezao, više kao konstatacija nego pitanje.adriano_leite je napisao/la: Ok, ali zasto mene pitas znam li nesto ako to govorim cijelu sezonu? Mislim koja je poenta da me pitas nesto sto sam ja vec rekao?
Tako je bilo i u Miamiu pa su od Bosha uspjeli da naprave ispodprosječnog igrača, isto što sada rade Loveu.
- adriano_leite
- Kontakt:
Pisem cijelu sezonu da se igra kako on hoce, da nema titule bez sistema, da se nema akcija, da je sve podredjeno njemu. Da se tako ne moze nigdje i da mi je smijesno kako likovi od Jamesa prave zrtvu i govore da opet nema saigrace.LeSa je napisao/la:Ma kada si napisao "daj Jamesu loptu a ostali nek čekaju na 3 poena", na to sam se samo nadovezao, više kao konstatacija nego pitanje.adriano_leite je napisao/la: Ok, ali zasto mene pitas znam li nesto ako to govorim cijelu sezonu? Mislim koja je poenta da me pitas nesto sto sam ja vec rekao?
Tako je bilo i u Miamiu pa su od Bosha uspjeli da naprave ispodprosječnog igrača, isto što sada rade Loveu.
Onda je u playoffu pokazao neku zrelost i dao mi je nadu da moze tako igrati i progutao sam svoje rijeci sav sretan jer mi timu ide dobro, ali evo opet igra onako kako govorim da igra cijelo vrijeme. Tako da nemoj meni postavljati takva pitanja jer sam odmah rekao da lik ne da Blattu da bude trener.
Eto mu sad Lue koji kaze da ne treba prilagodba, pa se nadam da ce izgubiti i naredne dvije sa po preko 40 razlike i da nema vise izgovora, da sva **** lete iz tima. James uvijek ima izgovor, pa zelim da cujem sta je problem sada.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
A dobro, to i ne bi trebalo mnogo da te tangira. Drugo ako ti to kaže neko ko je zaista navijač Clevelanda odavno, onda bi moglo da zaboli jer ne može uvijek biti nije njegova krivica, da su mu suigrači loši i sl. Evo recimo ja pratim zadnje 2 god Everton najviše radi Bešića, zamisli sad uđem na njihov forum i krenem da pišem komentare, misliš da bi mogao biti objektivan kao neko ko je uz Everton godinama prije Mumeta ?adriano_leite je napisao/la: i da mi je smijesno kako likovi od Jamesa prave zrtvu i govore da opet nema saigrace.
Shvatio si šta želim reći..
Ili ikom drugom do sada. Ne poznajem trenera kojeg je minimalno cijenio barem toliko da mu dopusti da radi svoj posao bez uplićanja.adriano_leite je napisao/la:jer sam odmah rekao da lik ne da Blattu da bude trener.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
JR Smith odigrao 70 minuta u dvije tekme, uputio 9 suteva.
Covjek je startni shooting guard... 

Well this is already over
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
SlevinKelevra je napisao/la:JR Smith odigrao 70 minuta u dvije tekme, uputio 9 suteva.Covjek je startni shooting guard...
A sta je tek sa Frye-om koji je trebao da bude faktor X ima trice oko60% nije dvije sutao u dvije tekme zaj.
Ovo nista ne valja, lebron mora jednu utakmicu preko 40poena jeboga jel superstar il nije .. ovo podredjivanje timu sto radi ili krije svoju nemoc ili ja stv ne znam..
Ali nemoguce da je za godinu propao npr. Kd onog lebrona u finalu prosle god? Nit je agresivan nit defanzivno slabo za njegov epitet igraca..
vidjecemo poslije ove u clevelandu jel nam metla ili cemo odigrat i dobit priliku i za trecu na domacem terenu
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A mozda je James malo i umoran nakon svih ovih godina uzastopnih finala plus minute plus godine!??Meni je jedina njegova greska sto vise ne igra od lopte u ovakvoj ekipi i tako se cuva da bude svjeziji.
zato ce sad tu odbranu igrati darussafaka, klub po mjeri za njegaadriano_leite je napisao/la:Blatt...Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Koliko bolju odbranu su igrali Cavsi prosle godine, neuporedivo je

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Donnie Darko
- Kontakt:
LeBron definitivno izgleda tako. Ne izgleda ni upola moćno kao naprimjer prošle godine.NEZALAGANJE je napisao/la:A mozda je James malo i umoran nakon svih ovih godina uzastopnih finala plus minute plus godine!??Meni je jedina njegova greska sto vise ne igra od lopte u ovakvoj ekipi i tako se cuva da bude svjeziji.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Pa Irving i jeste rupa kao calderon, nije mi jasno kako ga ti vidis kao boljeg od toga isto tako kao i love sto je rupetina i to je glavni razlog bolje defanzive Cavsa prošle godine, kakav crni blatt (za kojeg smo vidjeli otimali se NBA timovi pa završi u turskojadriano_leite je napisao/la: @josemourinho, role igraci su bili bolji nego sada, odbrana je bila bolja (i dok su bili Love i Irving, prije pvoreda), rotacije su bile bolje itd. Gledam svoj tim i ne trebas mi reci ti ili neko peti deseti ko pogleda "derbi" tekmu Cavsa sta je problem i ko je problem. Dolazite i po defaultu pisete ne valja ovaj ne valja onaj, James sam i ostale gluposti, kao da je neko slijep. Steta sto se upecaju ljudi jer ne gledaju svi sve tekme neke ekipe. Evo Irvinga bije glas loseg defanzivca i covjek bi rekao da je bas rupa u rangu Calderona. Neki dan pise neki lik na forumu kako je los 1 na 1, a Irving je vise nego dobar 1 na 1 i glavni problem je kretnja kroz blokove i odbrana pick and rolla.

Prosle godine u startnoj petorci nisi imo rupe defanzivne, ove godine imaš dvije + jr koji je kao vrijeme ali vise kišovit u finalu, prošle godine si usporio tempo maximalno jer drugačije nisi mogao i to je po meni najveći razlog te dobre defanzive

Od prošle godine sam pisao kad se kao veliki hendikep navodilo ne igranje love i Irvinga da se razmisli kako bi to izgledalo defanzivno jer su veliki minus u odbrani i evo ove godine vidimo uz to sto je gsw još bolja ekipa postao

Jednostavno treba biti pošten pa reci da imaš popa, Stevensa i Donovana na klupi da ti ne bi mogli pomoc jer jednostavno igrački im ne možeš odgovoriti uz to sto je gsw užasan matchup cavsima

Epidaurus je napisao/la:Kao sto rekoh, GSW bi Cavse prosle godine jos lakse dobio da su Irving i Love igrali. Oni Cavsi bez njih dvojice su igrali vrhunsku odbranu, ubijali GSW agresijom kad su Dellavedova i 2 klasicna visoka igrali bitne minute. Ovi Cavsi s ovom dvojicom igraca u bitnim rolama ne mogu igrati ni priblizno dobru odbranu kao oni od prosle godine. Ne mozes dobiti ovakvu ekipu sa petorkom gdje su ti 3 od 5 igraca defanzivne rupetine.
a da nije, barem mrvica, do LeChokea? samo nemoj vaditi neke statisticke podatke koji ti idu na ruku, gledao si obje tekme, zanima me je li james na svom nivou?bodi123 je napisao/la:Vidis sada na sta sam mislio kad sam rekao da nece imati veliku prednost sa njima, pitanje je imaju li bilo kakvu? Meni su bolje djelovali prosle sezone.
"onaj gore" nema pametnija posla nego da brine o tome da li ce cavsi dobiti tekmu protiv dubsa. i ovo ti nije rijaset.ba, tako da ti je ovo posljednje upozorenje da vjeru uplices u sport.rudy91 je napisao/la:Znam da je tesko ali kazem uz pomoc onog gore da je sve moguce,sljedeca utakmica moramo dobiti ako bar neki otpor zelimo da im pruzimo.Sam sam rekao da su nas rastavili ove 2 utakmice i nemam nikakav problem s tim da su stvarno ultra, mega, giga ekipa,historija im se smjesi.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.