- Mustuluk ce otici u prave ruke, a iskreno i sam sam ga zasluzio (pratio one brojke 15:0 ; 15:15

- Znam da je ovo za 25 aBd lijepa poruka, ali po meni je to kazna. Jos 5-6 i dosta (morbidno yebiga

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Mustuluk ce otici u prave ruke, a iskreno i sam sam ga zasluzio (pratio one brojke 15:0 ; 15:15
Ali zato što nisu ista pravila za ATP i WTA.Samozdravlje je napisao/la: ↑02 jan 2022, 13:30
Problem je sto nikako ne mogu, bilo kojom kombinacijom doci do 195 bodova na Live WTA RL. To me je i zaintrigiralo.
104 tjedna je 2 godine. Dakle ??? Slicni bodovi su priznati Nermanu na ATP, RANKINGS BREAKDOWN .
No da zavrsimo sa tim, ocito nema volje da se neko informisaniji od omladine pozabavi time. Nisam glup da pomislim da sam pametniji od ljudi koji vode WTA RL. Hvala na pokusaju i Tebi Sretna Nova 2022 g. i blagdani, ako nesto slavis.![]()
Lijepo. Hvala Tebi, nemoj sta zamjeriti. Zavrsio sam sa ovom temom(ako neko ne "zakuha"), gotovo sigurno nisam u pravu . PozdravGalion je napisao/la: ↑02 jan 2022, 13:56Ali zato što nisu igra pravila za ATP i WTA.Samozdravlje je napisao/la: ↑02 jan 2022, 13:30
Problem je sto nikako ne mogu, bilo kojom kombinacijom doci do 195 bodova na Live WTA RL. To me je i zaintrigiralo.
104 tjedna je 2 godine. Dakle ??? Slicni bodovi su priznati Nermanu na ATP, RANKINGS BREAKDOWN .
No da zavrsimo sa tim, ocito nema volje da se neko informisaniji od omladine pozabavi time. Nisam glup da pomislim da sam pametniji od ljudi koji vode WTA RL. Hvala na pokusaju i Tebi Sretna Nova 2022 g. i blagdani, ako nesto slavis.![]()
Za ATP:
Svi turniri igrani do 8. mjeseca 2019. vrijede 3 godine (dakle u istom mjesecu u 2022. se poništavaju)
Svi turniri igrani od 9. mjeseca 2019. do 3. mjeseca 2020. (korona pauza) vrijede 2 godine (dakle u istom mjesecu u 2022. se poništavaju).
Turniri igrani od 7. mjeseca 2020. (nakon korona pauze) vrijede standardnih godinu dana (dakle poništavaju se u istom mjesecu u 2022.)
Hvala, također sretna Nova, dao Bog da ti najveća sekirancija u njoj bude ovo oko bodova i dolara![]()
Damir je bio 23. a Mirza oko 70- mjesta naRL i to je njihov maksimum, hvala obojici na zadovoljstvu sto smo imali dva tenisera u top 100, njihovim rijetkim pobjedama se radujem poraze ignorišem. Dea i Nefisa kao i Nerman imaju potencijal da se pridruže pomenutom dvojcu hoćeli uspjeti ostaje da se vidi.Ja vidim ove godine Deu jako blizu najboljem plasmanu Mervane Jugić(99) dok Nefisa još mora raditi da joj se pridruži u top 100 najboljih svjetskih teniserki. Što je @Samozdravlje neki dan napisao možda je i do nas što previše očekujemo. Ja očekujem ne košta me ništa osim malo živacababino je napisao/la: ↑04 jan 2022, 08:19mirza i damir isto krenuli odlicno.
obecavajuci start sezone, damir je opet obecao povratak u top 100, ako je suditi po prvom mecu, tesko kceri da te aga uzme:-)
mirzeta ne vrijedi ni pratiti vise. Nekad bi vise gejmova uzeo federeru nego sada ovom popku.
malo ispratiti nermana, nefisu i deu.
Ako bi dea dogurala do top 100, ovo dvoje do top 200, bilo bi odlicno.
sad gledam ova mala sto dea ide na nju, 16 godina, odlicni rezultati, nece biti lahko.
valjda ne bude kao nefisi ona ruskinja u indiji, da nje nije bilo, glatko bi usla u top 300:-)
Ove sedmice W60 u Bendigu, jutros pobijedila u 1. kolu.
Evo vidio sam, 100b nosi taj turnir jer je +H, dakle kao dobar ATP challenger, gdje Dzumhur i ostale naše krampe ne mogu meda.
Odlični su jutros, nijedan od njih trojice nije seta uzeo.
Gledao. Malo je igraca koji ono prokockaju kao Aldin. I tako cijelu karijeru. Zao mi covjeka, trudi se, bori, na indooru zna biti vrlo tezak protivnik ali dzaba.. Da je taj Harrison kakav igrac na indoor hardu pa hajde. Kako mu se ruka stegne kad god servira za mec to nema na Tour-u mislim nigdje. Cak i protiv nekog juniora ljetos na M.Losinju. Tu je nekako dobio, sto je rijetkost.
Samozdravlje je napisao/la: ↑01 jan 2022, 15:11MOLIM VAS IGNORISITE OVAJ POST, A NE TREBAM VAS MOLITI, PAMETNI STE VI(to je nesto iskljucivo za mene). Jesam obecao, pa slagao. Kazu yebo covjeka koji rekne,pa ne porekne![]()
1. Indija 2.____0201."21____25 bodova
2. Indija 1_____26.12."21___13 bodova
3. USA3______21.11."21____65 bodova
4. USA2______14.11."21_____7 bodova
5. USA1______07.11."21____13 bodova
6. Germ_____26.09."21______5 bodova
7. Česk______12.09."21_____13 bodova
8. Srbij______22.08."21_____13 bodova
9. Itali_______0808."21_____13 bodova
10. Slov_______06.06."21______7 bodova
11 Hrv. _______30.05."21_____6 bodova
12 Tunis_______13.12."20____ 4 boda.
13 Tunis_______08.03."20____10 bodova
14 Tunis_______01.03."20____10 bodova
15 Tunis_______20.10."19____10 bodova
16 Madzar.____15.09."19_____10 bodova
Podatke sam izvadio iz WTA Rankings i naravno pratio turnire Lavice Nefise.
Crno/bold- 2021 g, bordo/bold- 2020 g., plavo/bold 2019 g. Uporedjivao sam saNermanovim bodovanjem,jer ne mogu naci za WTA
Ma jednostavno mi ohladio gdin Samozdravlje. To je njegov zivot i ko zna, da sam na njegovom mjestu mozda bih i ja isto tako zivio, lumpovao i te gluposti, ne zna se kakvi smo dok nam pare ne daš u rukeSamozdravlje je napisao/la: ↑04 jan 2022, 14:31
Dozvoli da se malo nasalim. Je li mu to ne mozes oprostiti sto se radovao predaji Velikog Rafe ili sto je navijac Zelje(to mu i ja zamjeram![]()
Sad malo ozbiljnije:
- Septembar 2014 g. DC protiv Latvije (Berankis), ispred dvorane na Mojmilu otac Nerfid vuce za rukav raju i gura im karte besplatno samo da udju u dvoranu. U Zenici protiv Holandije(Haase) i Poljske po 27 gledalaca(moja malenkost bila u dvorani sve te meceve). Nismo ni zasluzili nesto vise u DC.
- Ucesnici OI , 4 ATP titule, more GS i raznih titula sa Challenger-a, posebno pamtim onu Titulu i Finale(J.Amerika) kad je konacno zakoracio u TOP100
- Sto kazu gore momci , cak i @babino, pustimo ih nek igraju za svoj gros i zadovoljstvo. Zasluzili su i te kako.
- Mnogo ce vode Miljackom proteci da dozivite nesto slicno, ja ???
- Iskreno nadam se bar 2-3 pobjede od njih dvojice na kvalifikacionom turniru. Bilo bi ok, ako ispadnu u 1.kolu yebiga dolaze mladi.
- Mogao bih nabrojiti mnogo njihovi vrsnjaka bolje rangiranih u karijeri i iz uredjenih drzava da su ispod ili tu negdje kao njih dvojica
Pozdrav i ne ljuti se![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.