Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Chapman
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Chapman » 26 jan 2014, 12:42

Fakat se sa našim transferima nikad ne zna, ne možeš vjerovati ovim stranicama koje objave da DOLAZI Draxler, a vidim Wengerov intervju u kojem kaže da NE DOLAZI i opet ni njemu ne mogu vjerovat, zbog prošlosti. :lol:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 26 jan 2014, 13:08

Samo najveci dusmani su nam mogli prizeljkivati panjinu Higuaina, pa nema utakmice koja je bila gurava a da je ovaj panj rijesio golom, ovaj bi fulao isto ko Giroud stim sto je razlika izmedju njih jje ta sto Giroud doprinosi drugim segmentima a ovaj Higuain bi npr. natrpao neke levate koje vodimo 2-3 razlike on bi im dao jos jedno gol dva dok Giroud i protiv takvih fula, dakle nikakav napredak. Nekoga moramo dovesti jer je cinjenica da mi nemamo sanse za titulu sa Giroudom u vrhu napada jednostanvo ja ne vidim kako u tvrdoj utakmici sa Chelsijem na SB gdje nece biti puno sansi i gdje jedan gol moze slomiti mec Giroud zabija ja to ne mogu da zamislim.

Sto se tice Draxlera ma nemam pojma i necu da naglabam vidjecemo sve zadnji dan ne znam ni ja sta da ocekujem, WEnger je trol dokazani cuj kaze na skyu ne treba nam draxler imamo 17 igraca koji mogu igrati na krilima :lol: :lol: Valjda mu u tih 17 spadaju pokemoni Miyaichi i Park...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 26 jan 2014, 14:17

Ma ne prica covjek nikad javno o transferima. Pa Flamini je trenirao sa nama na ljeto, nije imao klub, pa je opet govorio da nece potpisati za nas. Nismo zainteresovani, ovo-ono. Dobro, ja ocekujem Draxlera na ljeto, aBd, obrazlagao sam vise puta taj stav tako da necu da se ponavljam. Mada sam ZA jedno ovako prijatno iznenađenje.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 26 jan 2014, 14:21

Super je ako ikako dodje masina kakva je Draxler ali problem je sto nam sad treba igrac jer smo u trci za titulu i kako kolo prolazi svaki gol i svaki promasaj vrijedi ce x3
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 26 jan 2014, 14:27

Negdje sam sinoc procitao da je cavani nezadovoljan u PSG-u i kako zeli ici.
Strasan igrac, sa njim bi nam sanse za osvajanje lige povecale duplo

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 26 jan 2014, 14:44

Nije mi jasan ovaj Saruman sa pokusajem da negira transfer? :? Pa nece sigurno u Bayern, nije pi*ka ko Nojer!
I jos daje ovaj Wengerov interviju a svi znamo da on kada nesto negira to se obistini u 95% posto! 8-)

Jeste da Shalke drzi konce u rukama ali Julian zeli da ide tako da je do njih dali cce mu izadji u susret sada na zimu. Zima ili ljeto meni je svedno. Bitno ga je kaparisati vec sada pa i neka provede ovih 5 mjeseci tamo. Najvaznije je da bi sa njim dobili najveceg njemackog talenta i potencijalnog najboljeg igraca na svijetu za koju godinu...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 26 jan 2014, 15:21

Dobar je Draxler , ima on sijaset potencijala.U Bayern definitivno nece , kao sto rece kolega nije Neuer a Bayernu svakako ne treba...

45 miliona je njegova klauzula i ispod te cjene ga nece dobiti niko.Prosto ko pasulj. :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

belefront

Post Postao/la belefront » 26 jan 2014, 15:39

Daily Mail: Arsenal have moved a step closer to taking Schalke's Draxler to the club with a deal expected to be finalised this weekend (1/2)
(2/2) Arsenal do not want to go higher than £30million.. Schalke want over close to £35m. Bonuses could help to reach wanted fee
Imam osjecaj da ce ovaj Draxler vrlo brzo biti vas

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 jan 2014, 15:48

Gunner4 je napisao/la:Nije mi jasan ovaj Saruman sa pokusajem da negira transfer? :? Pa nece sigurno u Bayern, nije pi*ka ko Nojer!
I jos daje ovaj Wengerov interviju a svi znamo da on kada nesto negira to se obistini u 95% posto! 8-)

Jeste da Shalke drzi konce u rukama ali Julian zeli da ide tako da je do njih dali cce mu izadji u susret sada na zimu. Zima ili ljeto meni je svedno. Bitno ga je kaparisati vec sada pa i neka provede ovih 5 mjeseci tamo. Najvaznije je da bi sa njim dobili najveceg njemackog talenta i potencijalnog najboljeg igraca na svijetu za koju godinu...
Pa da čitaš ono što pišem ne bi valjao gluposti.
Čuj ja pokušavam da negiram transfer pa nisam menadžer Schalkea. :lol:

Ko je rekao da će u Bayern ?
Ko je rekao da neće u Arsenal ?

Što se tiče Bayerna oni nisu uopšte zainteresovani za Draxlera i tu je kraj priče.
Ja sam napisao da nema nikakve logike da ga Schalke pusti u pola sezone i da je njegov odlazak na ljeto mnogo realniji.Sad ovo ponavljaj cijeli dan ne bi li skontao.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 26 jan 2014, 16:00

Nemojte čovjeka, Rooney uskoro produžava ugovor pa mu je teško
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 26 jan 2014, 16:03

Al Jazeera: Draxler deal to be completed tonight!

SUmnjam da je ovo tacno..

Il fakat je AL jazeera tako napisala

Al jazeera confirms that Draxler is
already in London but Arsenal are close
in another german superstar. It's told
to be Dortmund player!
wtf

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 26 jan 2014, 16:06

Lažni citat je to od Al Jazeera. Ne vjeruj svakakvim insajderima.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 jan 2014, 16:17

Vidim i dalje niko ne uziva i svi se samo zale. Treba nam ovaj treba nam onaj. Nama treba pet igraca za titulu, pa se opet ne treba kukati vec uzivati dok je Arsenal prvi.
Celik!3,2,2.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 26 jan 2014, 16:27

Saurman je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la:Nije mi jasan ovaj Saruman sa pokusajem da negira transfer? :? Pa nece sigurno u Bayern, nije pi*ka ko Nojer!

Pa da čitaš ono što pišem ne bi valjao gluposti.
Čuj ja pokušavam da negiram transfer pa nisam menadžer Schalkea. :lol:

Ko je rekao da će u Bayern ?
Ko je rekao da neće u Arsenal ?

Što se tiče Bayerna oni nisu uopšte zainteresovani za Draxlera i tu je kraj priče.
Ja sam napisao da nema nikakve logike da ga Schalke pusti u pola sezone i da je njegov odlazak na ljeto mnogo realniji.Sad ovo ponavljaj cijeli dan ne bi li skontao.
Citam sta pises i previse za moj ukus. Nije ni cudo sto te tornjaju sa svih tema i sto uvjek vazis za glavnog favorita u izboru za kantu!
Svi se raspisali kako ce preci ali ti uporan zadnjih 5 strana sa svojom pricom i nekim izvorima gdje svi vec govore da ne vjeruju u to posto dobro znamo Wengera. Ali ne, ti uporan i uporan. I budala vidi da bi se vi pojedini pojeli kada bi najveci njemacki talenat u zadnjih X godina mimoisao Bayern i otisao u inostranstvo i to Arsenal, klub koji posebno podcjenjujete. :roll:

Znamo i sami da ga Shalke zeli da zadrzi do kraja sezone ali takodje znamo da on moli da ga pusti i sve je do njih dali ce mu ispuniti zelju. Meni je licno svedno, dosao sada ili na ljeto, samo da dodje mada sada bi nam na putu prema tituli dobro dosao...

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 26 jan 2014, 17:08

AllGunsBlazing je napisao/la:Vidim i dalje niko ne uziva i svi se samo zale. Treba nam ovaj treba nam onaj. Nama treba pet igraca za titulu, pa se opet ne treba kukati vec uzivati dok je Arsenal prvi.
Jest, al bolje sprijeciti nego lijeciti kasnije, mogu se dovesti pojacanja neka, bar jos 1 napadac, moranje je to, iako imam osjecaj da mozemo predeverati i ono najteze sa ovim kadrom ali neka ima, Draxler kada bi sada dosao bio bi to pun pogodak :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 jan 2014, 17:12

Gunner4 je napisao/la:Svi se raspisali kako ce preci ali ti uporan zadnjih 5 strana sa svojom pricom
Ja uporan sa pričom a napisao sam jedan post u vezi Draxlera. :lol:
Gunner4 je napisao/la:nekim izvorima gdje svi vec govore da ne vjeruju u to posto dobro znamo Wengera.
Nisu to neki izvori nego Sky Sport,vjerovatno za tebe je relevantniji Daily Fail.
Dobro ti znaš Wengera, vjerovatno bolje od njega samog.
Gunner4 je napisao/la:vidi da bi se vi pojedini pojeli kada bi najveci njemacki talenat u zadnjih X godina mimoisao Bayern i otisao u inostranstvo
Najveći njemački talent već igra za Bayern.
Gunner4 je napisao/la: Nije ni cudo sto te tornjaju sa svih tema i sto uvjek vazis za glavnog favorita u izboru za kantu!

Jadan pokušaj kontre, s obzirom da si fulao poentu sam priče pa ajd da mu uzvratim sa pričom o kanti i sličnim glupostima.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 26 jan 2014, 17:22

@AGB
Kakvih 5 igraca? Salis se nadam se... Treba nam jedan onfanzivac koji bi uskocio u prvih 11 i jedan ili dva u vrh glave defanzivna za klupe... To je 2 (3) igraca.

@Saruman
Stvarno si toliko jadan da ne zelim da ulazim u bilo koju raspravu sa tobom.Dovoljno je vidjeti da analiziras svaku recenicu posebno kako bi ispao da si uvjek upravu... Forumske rasprave su jedina hrana za tvoj ego pa ti to zadovoljstvo necu pruziti.
PS: Profesor svaki transfer koji je odradio par dana pre toga je isti negirao tako da ova objava skya samo moze nama da ide u prilog...

Eccedentesiast
Kontakt:

Post Postao/la Eccedentesiast » 26 jan 2014, 17:25

Dovođenje Draxlera bi bio odličan posao za Arsenal.
Wise men speak because they have something to say; fools because they have to say something.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 jan 2014, 17:41

@Gunner4 i bolje ti je da ne ulaziš u raspravu ne samo samnom, nego i sa drugim jer lupaš ko Maksim po diviziji.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 26 jan 2014, 17:45

de ba sarumane dokle više, sjaši bolan malo :mrgreen:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.