FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Johny
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Johny » 04 apr 2014, 21:23

PinkFloyd je napisao/la:@Arena nema potrebe pricati kako bi ovaj ban mogli dobiti zbog Madrida, prvo sacekaj pa ako se ispostavi tacnim, pljuj ih danima. Barcelona nije uradila nista ilegalno i nista sto ne rade drugi klubovi. Jel ono 2011/12 dobise od FIFE nagradu za najbolji rad s mladima a danas im zbog toga pucaju banove ? :think:
Uglavnom, ukoliko im zabrane transfere bice mi zao jedino Ter Stegena i eventualno stopera koji je trebao doci ( vjerovatno mali Balanta ) od ulaznih kao i Alvesa, Songa i jos nekih sto nece izaci iz kluba.
Moze se izvuci i nesto pozitivno iz ovoga, daj da vidimo tu La masiju i hoce li ostati sve samo na nevidjenim talentima kojih ima poprilicno ili ce polako ali sigurno biti u stanju preuzeti odgovornost pojedinih ikona kluba.
Daj da vidimo Deulofeua, Rafinhu, Dongoua, Denisa Suareza, Adamu Traorea, Sampera i ostalu bagru. :thumbup:
Upravo.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 04 apr 2014, 21:32

Ovo vam je što niste platili za penal protiv sitija :silent: :think:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 04 apr 2014, 21:54

nedim93 je napisao/la:Ovo vam je što niste platili za penal protiv sitija :silent: :think:
Kako nisu ? Ponistili im 2 gola i nisu svirali 2 penala.Valjda je pravedno donekle , il' kad je u pitanju Barca to se ne pika...
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

PinkFloyd
Kontakt:

Post Postao/la PinkFloyd » 04 apr 2014, 21:56

Koji dominator, protiv najagresivnije ekipe u Evropi ovako odigrati i to sa takvom elegancijom, boze sacuvaj koja bolest. :wtf:
..posebno obratiti paznju na zadnje 3-4 minute klipa

[youtube][/youtube]

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 apr 2014, 22:18

Dzoni je napisao/la:
bparena je napisao/la:Da li si ti svjestan da si obolio jara. Bas si odlijepio i ako tebe proganjaju te stvari ostavi se nas. Ti mislis da je Barca firaunski klub - ja mislim da je Real i nikom nista. Ohladi malo. :) Sta nas zasipas svojom virusologijom. Bolest...
Rerna nemoj da kenjas.
Prvi si i najglasniji kad treba kukat o tome kako te vrijedjaju i kako su barcelona i Madrid daleko
a sad pises covjeku da je obolio.
Ne navlaci pricu u smjer koji vam pase - znas ti o cemu ja govorim. Ovaj gore zaboravlja da je ovo sportski a ne politicki forum. Boli nas za turisticke i ostale greske Barcelone. Sta se desava pa momak razmislja u tom smjeru ne znam ali da ga razumijem sigurno ne. Ako se momak nasao uvrijedzenim - evo izvinjenje od mene, ali ode on daleko od fudbalskog foruma.I ... Uvijek kenjam SAMO PO IGRACIMA a ne po ostalim forumasima za razliku od pojedinaca kojima je cilj nesto drugo. Usput svjedok si da cak razvodnim i po timovima i upravama pa tako se okomim i na Realove ali i na Barcelonine i igrace i uprave. Ali nikad na forumase koji ovdje pisu.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 04 apr 2014, 22:22

Johny je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:Ovo vam je što niste platili za penal protiv sitija :silent: :think:
Kako nisu ? Ponistili im 2 gola i nisu svirali 2 penala.Valjda je pravedno donekle , il' kad je u pitanju Barca to se ne pika...
Pa barsa poijedila na kraju pa su skontali da moraju na neki drugi način to naplatit, i eto gdje su se koplja prelomila :problem:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 apr 2014, 22:34

Sve mi je jasno sta se radi Barceloni, ali mi je smijesno da se samo Barca kaznjava. :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 04 apr 2014, 22:37

bparena je napisao/la:Sve mi je jasno sta se radi Barceloni, ali mi je smijesno da se samo Barca kaznjava. :D
Pa koga će još kaznit ?

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 04 apr 2014, 22:43

bparena je napisao/la:Ne navlaci pricu u smjer koji vam pase - znas ti o cemu ja govorim. Ovaj gore zaboravlja da je ovo sportski a ne politicki forum. Boli nas za turisticke i ostale greske Barcelone. Sta se desava pa momak razmislja u tom smjeru ne znam ali da ga razumijem sigurno ne. Ako se momak nasao uvrijedzenim - evo izvinjenje od mene, ali ode on daleko od fudbalskog foruma.I ... Uvijek kenjam SAMO PO IGRACIMA a ne po ostalim forumasima za razliku od pojedinaca kojima je cilj nesto drugo. Usput svjedok si da cak razvodnim i po timovima i upravama pa tako se okomim i na Realove ali i na Barcelonine i igrace i uprave. Ali nikad na forumase koji ovdje pisu.
@Rerna, napisao sam ti bio post kao odgovor na tvoju uvredu i da sam ga poslao dobio bih dozivotni ban, odnosno moderatori bi mi izbrisali acc, pa sam ga izbrisao i rekao sam sebi sto mi treba da se spustam na tvoj primitivni nivo i da na uvredu odgovorim peterostroko jacom uvredom.
Vidim da moderatori nisu reagovali, nek nisu, njima na cast. Ja sam psovao nesto jednom komentatoru na SK i dobio ban 7 dana, znaci nekom ko nema veze sa ovim forumom, a ti direktno mene vrijedjas i prodjes nekaznjeno.
Druga stvar, ja ovdje mogu pisati o svemirskim brodovima i o vanzemaljcima, to je moja stvar, ali ima neko ko o tome vodi racuna, a ti se nasao prozvanim da mene vrijedjas mada ja nigdje u onom postu nisam tebe pomenuo.
Ovo sve govori kakav si ti lik i nimalo me ne cudi da ti se desavalo to sto ti se desavalo na ovom forumu.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 apr 2014, 22:58

Harrison je napisao/la:
bparena je napisao/la:Ne navlaci pricu u smjer koji vam pase - znas ti o cemu ja govorim. Ovaj gore zaboravlja da je ovo sportski a ne politicki forum. Boli nas za turisticke i ostale greske Barcelone. Sta se desava pa momak razmislja u tom smjeru ne znam ali da ga razumijem sigurno ne. Ako se momak nasao uvrijedzenim - evo izvinjenje od mene, ali ode on daleko od fudbalskog foruma.I ... Uvijek kenjam SAMO PO IGRACIMA a ne po ostalim forumasima za razliku od pojedinaca kojima je cilj nesto drugo. Usput svjedok si da cak razvodnim i po timovima i upravama pa tako se okomim i na Realove ali i na Barcelonine i igrace i uprave. Ali nikad na forumase koji ovdje pisu.
@Rerna, napisao sam ti bio post kao odgovor na tvoju uvredu i da sam ga poslao dobio bih dozivotni ban, odnosno moderatori bi mi izbrisali acc, pa sam ga izbrisao i rekao sam sebi sto mi treba da se spustam na tvoj primitivni nivo i da na uvredu odgovorim peterostroko jacom uvredom.
Vidim da moderatori nisu reagovali, nek nisu, njima na cast. Ja sam psovao nesto jednom komentatoru na SK i dobio ban 7 dana, znaci nekom ko nema veze sa ovim forumom, a ti direktno mene vrijedjas i prodjes nekaznjeno.
Druga stvar, ja ovdje mogu pisati o svemirskim brodovima i o vanzemaljcima, to je moja stvar, ali ima neko ko o tome vodi racuna, a ti se nasao prozvanim da mene vrijedjas mada ja nigdje u onom postu nisam tebe pomenuo.
Ovo sve govori kakav si ti lik i nimalo me ne cudi da ti se desavalo to sto ti se desavalo na ovom forumu.
Nista bitno se nije desavalo ako se radilo o ljudima koji ne govore sa drugima s nekom bar meni nejasnom mrznjom. Kao sto si vidio gore imas izvinjenje od mene jer i ja skontam da me nekada ponese kao to sto sam rekao da si obolio vezano za nebitne stvari vezane za Barcu. Dobro je sto i ti ne posla taj kako si i sam primjetio neprimjeran post. Nije moje primitivno nista vise ni manje od ostalih postova osim da je primitivno pominjanje familije i slicne stvari. To ja ne radim. Usput meni se desavale ruzne stvari od ljudi koji mrze do te mjere da ne mogu da shvate da je ovo samo forum i koji se ismijavaju ako se nekome izvines i na pruzenu ruku pomirenja se ismiju i nastave sa uvredama. Samo malo zelje je potrebno da pored Real/Barca strasti svi mi imamo bolje i korektnije odnose jer smo godinama tu. Usput iskreni pozdravi za Ozil10 - momak konta forum i pored velike strasti i ljubavi prema svom klubu Realu konta neke stvari. Ja takve od srca podrzajem i zelim im svako dobro u zivotu. Oni su shvatili poentu sportskog foruma. Tebi lijep pozdrav s nadom za nasu bolju komunikaciju. Do mene je - bio sam pretjerao sto jest jest ;)

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 04 apr 2014, 23:03

slika

:wtf: :wtf:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 apr 2014, 23:06

Skinuo šminku i pokazao pravo lice.

Najmekaniji igrač na planeti. Kladim se da mu umjesto znoja žlijezde luče kokosovo mlijeko.

PinkFloyd
Kontakt:

Post Postao/la PinkFloyd » 04 apr 2014, 23:32

nedim93 je napisao/la:
bparena je napisao/la:Sve mi je jasno sta se radi Barceloni, ali mi je smijesno da se samo Barca kaznjava. :D
Pa koga će još kaznit ?
Pa recimo Arsenal zbog Fabregasa kad ga je odveo sa 16 godina. Roditelji nisu isli sa njim na Otok, Arsenala zbog 10 igraca koje je doveo iz La masije posljednjih godina a roditelji su ostali u Spaniji ili ih je samo nekolicina presla. Kao i mnoge druge klubove ako cemo vec traziti dlaku u jajetu. :opaopa:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 apr 2014, 23:45

PinkFloyd je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:
Pa koga će još kaznit ?
Pa recimo Arsenal zbog Fabregasa kad ga je odveo sa 16 godina. Roditelji nisu isli sa njim na Otok, Arsenala zbog 10 igraca koje je doveo iz La masije posljednjih godina a roditelji su ostali u Spaniji ili ih je samo nekolicina presla. Kao i mnoge druge klubove ako cemo vec traziti dlaku u jajetu. :opaopa:
Svi oni imaju ljetne skole gdje se kupe djecurlija. U BiH su bili Milan, Barca i u cemu je razlika ? Ma bit ce kako ce biti - bar znamo gdje smo. :)

PinkFloyd
Kontakt:

Post Postao/la PinkFloyd » 05 apr 2014, 00:06

Pazi, Barcelona je prekrsila ugovor i tu nema price. Kad dovedes dijete u La masiju zakon kaze da moras i roditelje zbog emocionalne povezanosti i svega toga. Fazon je sto su roditelji ovih 6 djecaka ( ne 10 nego 6 ) dali saglasnost kako bi im djeca mogla ici bez njih u Barcelonu, ali neko je to skontao i prijavio klub ( 2 anonimna tuzioca ). Sezona 2011/12 FIFA Barceloni urucuje nagradu za najbolji rad s mladima a danas im pucaju banove. La masija nije samo skola gdje djecu uce fudbalu nego jedna vrsta skole gdje mlade uce ponasanju, odgoju, disciplini i iz koje izadju kao izgradjeni ljudi. Al' eto mora da su ih zlostavljali po terenima i zelenim povrsinama. I naravno, samo Barcelona to radi, pogotovo kada su jedni od favorita na sva 3 fronta. Da su izgubili Clasico, ispali od Citya o ovom se ne bi pricalo.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 05 apr 2014, 00:15

La Masija je skola iz koje izlaze narkomani i hulje,moralo se tome stati u kraj. :problem:

PinkFloyd
Kontakt:

Post Postao/la PinkFloyd » 05 apr 2014, 00:31

Dzoni je napisao/la:La Masija je skola iz koje izlaze narkomani i hulje,moralo se tome stati u kraj. :problem:
:lol: :mrgreen: :thumbup:

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 05 apr 2014, 00:50

Dzoni je napisao/la:La Masija je skola iz koje izlaze narkomani i hulje,moralo se tome stati u kraj. :problem:
Da samo dodam, pored svega toga izlaze skolovani i dobro istrenirani glumci za koje se Holivudska filmska produkcija otima. Neki od njih vec imaju Oscara za glumu u svojim vitrinama. :opaopa:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

PinkFloyd
Kontakt:

Post Postao/la PinkFloyd » 05 apr 2014, 01:00

Da a u zadnjih 5 godina 4 puta je Barcelona kao tim dobila nagradu za fair-play u la ligi. Ironicno jele ? :opaopa:

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 05 apr 2014, 01:12

http://estaticos.sport.es/****/jpg ... 010079.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Shategabri i 7 gostiju.