brate moj, de reci ovim svojim Juventinima (iako je to i sa tobom slučaj) da prestanu sanjati Candrevu, jer ne postoje šanse da napusti Lazio

ljutite me pravo jer mi je Romoletto slaba tačka, najdraži igrač uz Marhcettija

dovedite sebi Cuadrada ..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
klasičan primjer gloryhunteraL'Avvocato je napisao/la:Ne bunim se, dokle god trofeji stižu na vitrine.
Pereyra ili Cuadrado..normalno da ce se nasi odluciti za ovog prvog...Cuadrado je preskup za nas...Necemo mi davati opet velike pare...Conte & Paratici are really like Pereyra but he is not the first choice for Juve. Cuadrado is always a welcome element to Juve. (DiMarzio)
posljednji na listi od rezervasa koji trebaju da idu..There will be a meeting between Giovinco & his agent A.D'Amico in the next few days to decide his future, renewal or transfer. DiMarzio
An Emissary from PSG is in Italy to talk with Atalanta for Daniele Baselli. The deal could be closed in the next few days. [TMW]
Zamparini on Hernandez: "He's liked so much by Napoli, Roma & Juventus. Till now no one asked me about him." Radio Kiss Kiss
zanimljivoJuventus & Borussia Dortmund are on alert as Christian Eriksen (22) could leave Tottenham Hotspur this summer. [FDN]
zanimljivoWerder Bremen are interested in Sampdoria's Manolo Gabbiadini & Sassuolo's Domenico Berardi. Both're co-Owned by Juventus. Werder Bremen want to sign Berardi on loan this summer & are ready to offer €10M for Gabbiadin[Bild]
ostaniCaceres's agent, Daniel Fonseca, is negotiating with Juventus in order to have his deal extended until June 2017. Caceres is torn between the chance to keep playing for Juventus, though as a substitute or accept the courtship coming from Lazio[TMW]
Ocigledno nisi gledao lika, al mogu reci da ja jesam i dobar je igrac, nije fantastican nije krampa Peluso.ultrasstyle_tz je napisao/la:Pereira ako dodje ce biti Peluso broj 2, daj boze da grijesim ali sve su prilike
Hhahah kad Juve onako igra ne vide se mnogo bolji igraci, hvala Bogu.ultrasstyle_tz je napisao/la:da krenemo od sinosnje partije protiv nas? jel igrao uopce
Nista, znas kako cemo hajmo bit ziranti Agnelliu pa da nam dovede raznih Di Maria i slicno, nacekat cete se za takva vremena, pogotovo sad u ovoj neatraktivnoj Serie A.macak88 je napisao/la:jel nam dosta dobrih igraca?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.