I pretprosle Bgm isto kad je bila borba za top4. Raspad sistema zakucan porazom od NjukastlaAshburtonG je napisao/la: ↑17 apr 2024, 23:05Arsenal ako uzme vise od 2 tekme do kraja lige to ce bit ravno tituli. Jedna crna rupa se desila krajem prosle godine a sad je na redu druga. U zadnjih 6 utakmica imamo 2 pobjede, 2 remija i 2 poraza.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Valja navijati sad da Liverpool osvoji titulu. Nema druge, da ne slušam emira i ostale. YNWA
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma oni su malo manji luzeri od nas, al i kod njih su noge teske u ekipi.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 apr 2024, 23:11Valja navijati sad da Liverpool osvoji titulu. Nema druge, da ne slušam emira i ostale. YNWA
Svakako bi bilo bolje za fudbal da osvoje
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ma daleko su oni od luzera u poređenju s nama.
Osvojili su kad je najpotrebnije bilo i rutinirali redom igrački lošije ekipe od njih. Smiješno je da ne možeš šanse napravit ekipi koja ima Diera raspalog, tri beka i Laimera.
Mi smo najveći luzeri na planeti i to nije ni blizu. Komplet klub od vrha, preko igrača do čistačica pun je luzerskih ameba.
Malo vi to srcu previše vežete, ispasti od Bayerna za jedan gol u 1/4 finalu LP nije uopšte tolika katastrofa. Bayern je Bayern, koliko god imao turbulentnu sezonu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Al su submisivni 

- Marsal
- Kontakt:
Da nema Currya svim srcem bih navijao za njih, on mi je generalno simpatičan klub uspio ogadit da im želim da završe ko Busbyeve bebe.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 apr 2024, 23:19Ma daleko su oni od luzera u poređenju s nama.
Osvojili su kad je najpotrebnije bilo i rutinirali redom igrački lošije ekipe od njih. Smiješno je da ne možeš šanse napravit ekipi koja ima Diera raspalog, tri beka i Laimera.
Mi smo najveći luzeri na planeti i to nije ni blizu. Komplet klub od vrha, preko igrača do čistačica pun je luzerskih ameba.

Pravda za Tyson Furya
- JayCatwright
- Kontakt:
Ne kontas

Hebote..želiš da ljudi izginu,tek tako,zbog čega.Željeti tako nešto je u najmanju ruku morbidno...pa forum treba biti zahjebancija,razmjena mišljenja...

Arteta treba da leti. Danasnji nastup je bio sramotan.
Ako City ne kiksa ni ovaj vikend onda stvarno ne znam sta da kazem. Poginuli su nocas na terenu
Ne brini, naguzice im se ko vec igra s njima
- JayCatwright
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Boli tebe kralju. Ti se nagledao u zadnje vrijeme kako ti tim nešto osvaja i bar je u nekim završnicama. Ja zadnji put kad sam klub gledao da je konkurentan bio sam treći-četvrti razred osnovne. A haman da ću se i načekati da mi dijete kad ga budem imao bude treći-četvrti razred

Naredna sezona je vasa mlada je ekipa josbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 apr 2024, 23:40Boli tebe kralju. Ti se nagledao u zadnje vrijeme kako ti tim nešto osvaja i bar je u nekim završnicama. Ja zadnji put kad sam klub gledao da je konkurentan bio sam treći-četvrti razred osnovne. A haman da ću se i načekati da mi dijete kad ga budem imao bude treći-četvrti razred![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
e jbg, plastika city ce sad lagano zavrsit titulu u eplu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.