Zahvaliti se babuki

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Vandelanoite je napisao/la:Real je najpoželjnija ekipa u polufinalu i kome god dođe ispast će i to lagano nevjerovatno koji splet antitalenata, pa kad mi kažu Modrić bolji od Pjanića pu bog te ****.
Haj banaj se da te ne moramo čitati više..Vandelanoite je napisao/la:Real je najpoželjnija ekipa u polufinalu i kome god dođe ispast će i to lagano nevjerovatno koji splet antitalenata, pa kad mi kažu Modrić bolji od Pjanića pu bog te ****.
geoxx je napisao/la:![]()
Al uzasna igra. Ovo je sramota da ih Klopp ovako naguzi sa osakacenom ekipom i veznim tandemom Kirsh-Jojic.
jest al' u kurcu mom Pjanić bi u ovakvom Realu bio bog i batina, najbolji igrač uz Balea i Ronalda smijem glavu dat.Sissoko je napisao/la:Vandelanoite je napisao/la:Real je najpoželjnija ekipa u polufinalu i kome god dođe ispast će i to lagano nevjerovatno koji splet antitalenata, pa kad mi kažu Modrić bolji od Pjanića pu bog te ****.![]()
Modrić je daleko ispred Pjanića.
A Dortmund je bio najpozeljnija ekipa u 1/4 finaluVandelanoite je napisao/la:Real je najpoželjnija ekipa u polufinalu i kome god dođe ispast će i to lagano nevjerovatno koji splet antitalenata, pa kad mi kažu Modrić bolji od Pjanića pu bog te ****.
I ja kapetaneCap17an je napisao/la:Noge su mi se oduzele, još se tresem, doslovno
Kolk'o beshe placen: 35 miljaAmar Dzeko je napisao/la:Kako je Illaramendi limitiran igrac to je strasno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.