Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Hahah jao face kod vodje,prava sanerska 
Sent from my LG-D605 using Tapatalk

Sent from my LG-D605 using Tapatalk
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
faca francuske plačipičke koja sad pametuje oko transfera Mate u United,neznam tko je to prodao RVP u united,e moj senilni djedice
Zar nije?Rosicky je napisao/la:Kako ih Jenkinson probija,neko bi rekao WC bek

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Oj Simena HAHAHAHAHAHA
Nadam se da će u ponedjeljak Julijan osvanuti sa našim dresom u rukama

Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Tako je momčino.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Marsal
- Kontakt:
Pesimist sam kad je u pitanju transfer Draxlera, djeluje mi nevjerovatno da ga Šapke pusti u januaru.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pa i pricaju da je deal mozda za leto. Ali ovaj 'oce da ide, mozda presudi volja igraca.Marsal je napisao/la:Pesimist sam kad je u pitanju transfer Draxlera, djeluje mi nevjerovatno da ga Šapke pusti u januaru.
Rutinska pobjeda veceras, cak sam se malo i iznenadio da je Wenger izveo ovako jak sastav. Vec nakon 2-0 nije bilo nikakvih sansi da se Coventry vrati, a onda smo ih lagano dotukli u drugom poluvremenu. Ox dobro odigrao, kao i Gnabry, i nadam se da ce nam biti od velike koristi na putu ka tituli u ligi. Takodjer mi je drago i sto je Zelalem konacno dobio priliku, jer od njega ce sigurno nesto biti. Treba mu ovakvih utakmica.
Lord nam se izgleda "uzdigao" nakon onog gola za pobjedu, veceras mozda i najlosiji na terenu. Kasnije Giroud i Santi potvrdili pobjedu i prolazak dalje. Ne znam za Draxlera, tesko da ce ga Schalke pustiti da dodje sada u januaru, ali bilo bi lijepo da ga potpisemo i kaparisemo, pa makar dosao i na ljeto.
Lord nam se izgleda "uzdigao" nakon onog gola za pobjedu, veceras mozda i najlosiji na terenu. Kasnije Giroud i Santi potvrdili pobjedu i prolazak dalje. Ne znam za Draxlera, tesko da ce ga Schalke pustiti da dodje sada u januaru, ali bilo bi lijepo da ga potpisemo i kaparisemo, pa makar dosao i na ljeto.
Ljudi sem Ozila i stoperskog para ovo nam je manje vise rezervni sastav. Jack je bara - bara kada je Aaron tu. Takodje i Kiron i Nacho ista situacija...
Sto se tice Draxlera spominje se Chelsea. Navodno nakon sto su oteli Williana kokosima i Salaha Liverpoolu oce i Juliana Arsenalu. Glupa nagadjanja glupih blogera.
Ono sto svi revalatniji mediji pisu jeste da ga Arsenal zeli kaparisati pa taman i na ljeto ali Julian bukvalno moli Shalke da ga vec sada puste u Arsenal. Do 31. kada nam pocinje prelazni rok ima vremena.
PS: Jenki moze drzati predavanje Sagni ali i polu tima kako se centrira...

Sto se tice Draxlera spominje se Chelsea. Navodno nakon sto su oteli Williana kokosima i Salaha Liverpoolu oce i Juliana Arsenalu. Glupa nagadjanja glupih blogera.
Ono sto svi revalatniji mediji pisu jeste da ga Arsenal zeli kaparisati pa taman i na ljeto ali Julian bukvalno moli Shalke da ga vec sada puste u Arsenal. Do 31. kada nam pocinje prelazni rok ima vremena.
PS: Jenki moze drzati predavanje Sagni ali i polu tima kako se centrira...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
ljudi sta god vi govorili za Poldija ja njega nebi udaljavao iz tima, pa taj covjek ima zavrsnicu nevjerovatnu, problem je u tome samo sto mi fali lopti, toliko mi je drag igrac ali i ima neku karizmu na terenu.
Sta vise, da se nasao on u sansama umjesto Girouda tokom prvenstva, vjerujem da bi Arsenal sada lakse disao na vrhu tabele.
Kos i Mert u tandemu nisu izgubili od 2012 godine, tako Bauernovci ako budemo zdravi i zivi cuvajte se
Sta vise, da se nasao on u sansama umjesto Girouda tokom prvenstva, vjerujem da bi Arsenal sada lakse disao na vrhu tabele.
Kos i Mert u tandemu nisu izgubili od 2012 godine, tako Bauernovci ako budemo zdravi i zivi cuvajte se

Gunner4ever
- francobaresi
- Kontakt:
Wonderkid Julian Draxler is desperate to sign for Arsenal as the Gunners hierarchy negotiate his move in Germany.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Makar navedite izvor, ovo mogu i ja napisatifrancobaresi je napisao/la:Wonderkid Julian Draxler is desperate to sign for Arsenal as the Gunners hierarchy negotiate his move in Germany.

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- francobaresi
- Kontakt:
http://www1.skysports.com/football/transfer-paper-talk" onclick="window.open(this.href);return false;anell je napisao/la:Makar navedite izvor, ovo mogu i ja napisatifrancobaresi je napisao/la:Wonderkid Julian Draxler is desperate to sign for Arsenal as the Gunners hierarchy negotiate his move in Germany.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Marsal
- Kontakt:
A dobro, to je paper talk, Sky preuzima od levatskih stranica linkove i tako se ograđuju jbg
Ali istina je da se nešto kuha u vezi Draxa, mada koliko sam shvatio naši ga pokušavaju "kaparisat" za ljeto.

- francobaresi
- Kontakt:
Gdje ima vatre ima i dima. Arsen je bjesan jer je Chelsea pustio Juana u United. Jer prema njegovom mišljenju to je samo još jedan Mourinhov prljav potez.
Zbog toga bi Draxler mogao biti njegov odgovor na sve to.

Zbog toga bi Draxler mogao biti njegov odgovor na sve to.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Marsal
- Kontakt:
Ovo je već malo ozbiljniji portal, izgleda da se nešto stvarno kuha ovdje. 
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... senal.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... senal.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.