Kasnije nesto vise...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Hladno prolazimo osim ako tada ne budemo imali kakvu super tekmu LPa ili Bundeslige.geronimo je napisao/la:Još na njihovom pašnjaku i to kao posljednji izvučeni par.
thulkazal je napisao/la:Wolfsburg naredni protivnik u DFB -.- Krasno!
Valjda budemo u formi do utakmice ...
neka djecko, znamo mi ko je riberi i sta moze. kad se vrati u formu, vidjet cemo ko okrece antenu, a ko vice: ´dobraaa´.Nerminovic je napisao/la:Nemoj se previse nadati za Riberia, njegove godine su iza njega ali ce sigurno biti potreban kao joker
ne vjerujem. sezona je duga, svi ce igrati.muamerc je napisao/la:Ne znam kako dalje al znam da ce Gotze biti, ako svi budu zdravi, zestoko klupiran.
rafu za kapitenazivinicka osa je napisao/la:amidža
Samo Rafko mora igrat', svi ostali svezat' pertle i dokazat' se.
...onda ce vukovi uzeti ´salataru´.Ako se po jutru dan poznaje
Uzeli su supercup.sekerbay je napisao/la:...onda ce vukovi uzeti ´salataru´.Ako se po jutru dan poznaje
Dzaba ti to sto je on Riberi, ovakav Costa bi igrao prije Ronalda kamoli sad 33 godisnjog Riberiasekerbay je napisao/la:neka djecko, znamo mi ko je riberi i sta moze. kad se vrati u formu, vidjet cemo ko okrece antenu, a ko vice: ´dobraaa´.Nerminovic je napisao/la:Nemoj se previse nadati za Riberia, njegove godine su iza njega ali ce sigurno biti potreban kao joker
kad je u top formi, bolji je od koste i hazarda zajedno. nabijem onog ko kaze da nije.![]()
Guardiola: "Douglas Costa has the potential to become one of the best 5 wingers in the world "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.