FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 14 avg 2015, 22:44

Rapsodija. :opaopa:

Kasnije nesto vise...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 14 avg 2015, 22:48

Pobjeda ocekivana s obzirom na omjer kvalitete Bayerna i HSV kao i predhodnih sezona.Prvo poluvrijeme do gola nekako nategnuoto na silu igrano ,kalsicna drka taka ,na drugoj strani bunker ,Hsv dosta dobro cvrsto igrao ali su ipak popustili nemaju kvalitete za duzi otpor. nakon gola rutisnki odradjeno do kraja,bey potrebe nekog prevelikog trosenja.

Costa ,u tog malca nisam nikada ni sumljao ,mali vec je poceo otplacivati 30 miliona koliko je placen ,mali ore teren ,a sta ce tek biti kada se udomaci nkon nekog vremena i oslobodi .Samo zdravlja i mozemo ocekivati novog riberija ili robena.

Amidza i roberi i costa ce igrati.
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 14 avg 2015, 22:50

Petarda vec na startu sezone, i odlicna igraa, bice to i brze samo da Alonsa smakne iz prve postave , realno usporava mnogo, moze u nekim utakmicama poceti ali kad budemo se lomili za bodove ili u Ligi Prvaka mislim da ga treba izostavit, pametan potez i ostavljanje Thiaga na klupi, neka se svi bore za mjesto.

A nas Kirk Douglas sta reci, momak je fenomenalan, Tomica 2 x laganiceeee, Benatiaa zvijer :kralj:
FC Bayern !!!!!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 14 avg 2015, 23:20

Wolfsburg naredni protivnik u DFB -.- Krasno!

Valjda budemo u formi do utakmice ...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 avg 2015, 23:22

Još na njihovom pašnjaku i to kao posljednji izvučeni par. :D
Vom Jäger zum Gejagten

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 14 avg 2015, 23:24

geronimo je napisao/la:Još na njihovom pašnjaku i to kao posljednji izvučeni par. :D
Hladno prolazimo osim ako tada ne budemo imali kakvu super tekmu LPa ili Bundeslige.

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 14 avg 2015, 23:25

thulkazal je napisao/la:Wolfsburg naredni protivnik u DFB -.- Krasno!

Valjda budemo u formi do utakmice ...

ODLICNO,vidjet cemo jeli pep sta naucio ili ce po starom ;).Ta tekma moze mozda bit i odrednica za nastavak sezone.
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 14 avg 2015, 23:26

Ima do utakmice više od dva mjeseca. Tek 27/28. oktobar a do tada možemo proigrati ali i (pu pu pu) navući bruku povreda ...

To oko stadiona me nešto ne brine jer Wolfsburg, publika i pritisak :D

U BL protivnici tih sedmica Koln i Frankfurt. Ima i LP 20. oktobar i 3-4 novembar ...
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 14 avg 2015, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 14 avg 2015, 23:28

utakmica s rivalima su sastavni dio fudbala, men je svejedno ha ih dobili u drugom kolu ha u polufinalu ili finalu, pobjeda je imperativ, bez nje nema trofeja svejedno je kad ih izvučemo, možda nas žrijeb pomiluje u kasnijem dijelu kupa, uglavnom osveta će bit slatka.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 14 avg 2015, 23:31

Ma i bolje je što igramo odmah. Mi svakako ganjamo trofej i morali bi igrati svejedno, a ako smo zreli za ispadanja onda je bolje sad.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 14 avg 2015, 23:59

Uvjerljiva i sigurna pobjeda, protiv naših stalnih mušterija u zadnjih par godina, Hsv-a. Možda mi se samo na momenat vrtio film prije i na samom početku utakmice da bi i moglo biti tijesno.
Costa fantastičan, kakva brzina i kontrola lopte. Ali one lopte što on stigne uz aut liniju, skoro niko ne može. Eksplozivan, brz, dribler, tehničar, sjajan centar šut ima i sjajan šut. Ma sve čovjek ima. Međutim, ono što je još bitnije kod njega je što ima petlju, skroz je pozitivan izgleda, jer on je došao u Bayern i on gori, ore, trudi se maksimalno , gori za igrom, apsolutna volja i želja i za igrom i dokazivanjem su prisutni.

Goetze je danas izgledao kao da je slobodniji u glavi i nekako svježije. Iako ga neko ovdje iskritikova, mora se reći da je imao par odlični akcija i da je kod drugog gola Mullera, upravo on uputio loptu prema Costi. Nakon toga je uslijedio onaj sjajni centaršut Coste.
Rummenigge je generalno ovog ljeta pravio određene greške, tačnije ponašao se kao mulac. Prvo je po pitanju Schweinija davao smiješne izjave (kao Schweiniju nismo htjeli se popriječiti u traženju novog izazova u Manchesteru), pa ga je čak i jedan Neururer ismijao zbog toga i rekao da zahebaje navijače tim izjavama. Isto tako je kasno reagovao po pitanju Goetzea, trebao je ranije reći da Mario nije na prodaju i da ostaje u Bayernu. Kalle mu je morao dati tu jasan signal. Nakon što su obavljeni razgovori te nakon press konferencije od prije neki dan, očigledno su se neke stvari i kod Marija sredile u glavi, pa možemo očekivati da će sada u potpunosti i bljesnuti. Lako mu neće biti, jer evo i novajlije pokazuju sjajne igre i konkurencija je sve žešća.

Za razliku od Kallea, od Sammera Goetze ima punu podršku i tu podršku Sammer ističe skoro u svom svakom intervjuu.

Što se kupa tiče, bit će teško. Mislim da će biti guravo, a trebali bi valjda ovaj put izgledati bolje protiv Vukova i nekako na guranje to proći..
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 15 avg 2015, 00:11

Kakav transfer rok, imamo ljudi upravu samo takvu, a igrački kadar da ne govorim.. Samo da nas povrede zaobiđu i sreća posluži.
Costa, Vidal i kimmich sila pojačanja nemam riječi, kako sam bio sretan kad je Benatia došao.. Vjerovo sam u Costu od prve viđene utakmice u dresu..
Super sve ne ureklo se! Imamo sve..
:kafa:

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 15 avg 2015, 00:17

decki nisam stigao da pogledam 2.poluvrijeme, ako moze neki sazetak,ja ne mogu naci.
Ono sta sam vidio u 1. djelu je bilo standardno otvaranje sezone,1.utakmica malo i pritiska narocito na novajlijama.par gresaka stopera i 2 kartona,malo pep pretjeruje u davanju tih zadataka stoperima da mnogo drze loptu,ipak su oni tehnicki slabiji i greske se desavaju.Boa narocito grijesio u tim predajama i dugim loptama.Ali sv eu svemu nadam se da ce se to uigrati.
VOLIM BAYERN

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 avg 2015, 01:30

Ako se po jutru dan poznaje ocekuje nas jos jedna ubjedljiva sezona jer ova ekipa sa ovakvim pristupom nema sanse da ispusti cetvrti trofej u nizu.

Vrijedi se dotaknuti pojedinaca sa sinocnjeg meca a krenucu od Lahma koji je po meni malo zaboravio igrati beka i da je svoje pravo lice pokazao tek nakon prelaska u vezni red no vjerovatno ce i njemu trebati malo vremena da vrato tu potrebnu rutinu.
Ocito je da Pepove izjave kako ce koristiti Lahma na beku i povremeno u sredini nisu bile daleko od istine jer smo protiv HSV-a upravo vidjeli da nije lagao.

Kaze Pep da ga samo jedan igrac ne mora slusati a to je Messi, no ja mislim da nas je ipak tu slagao jer pored Messija lagano mozemo uvrstiti i Rafinhu. :salut:
Covjek je jednostavno veliki radnik i ima nesto cime je Pep kupljen, inace ne bi ovoliko sansi dobijao.

Vidal, ratnik nad ratnicima, odlican i prema naprijed i prema nazad, steta za onu priliku a i za nedosudjeni penal jer bi se Cileanac upisao jos jednom u strijelce.

Costa i Ronaldinhovi trikovi. :opaopa:
Taj covjek je trenutno u rangu Hazarda s tim sto nekoliko utakmica ne moze biti sigurni pokazatelj ali sa ovim igrama i ovakvom zeljom je tik uz rame Belgijancu.
Ako nastavi sa ovakvim tempom vidim ga kao glavnu pokretacku snagu Pepove masinerije.

Vrijedi spomenuti i Mullera, prvi put kod njega od one sezone kada smo osvojili triple vidim drugaciji zar, vidim tu zelju i taj glad za golovima. Stvarno je sinoc bio maestralan. :tokralju:

Gotze je meni izgledao dosta dobro, bas kao sto effe kaze svjeze, glava je bistrija i vrlo vjerojatno da je doslo do tog nekog razgovora sa Pepom koji mu je dao do znanja da na njega itekako racuna a ovaj ce to vratiti nadam se svojim igrama.

Vidljivo je da se Pep vratio na onu Bayernovu klasicnu 4-2-3-1 formaciju iako ce povremeno igrati i sa 3-4-3 zavisno od protivnika.

Boze zdravlja i ova ekipa je zrela za najvece domete iako je prerano za neke prognoze i nezahvalno prejudicirati da se kasnije ne bi obilo od glavu.

Vukovi i kup, nema veze, sa ovim pristupom mozemo dobiti bilo koju ekipu.

AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 15 avg 2015, 09:58

Omerbeze@ necemo pretjerivati sa ovim poredenjem coste i hazarda ,znamo ko je hazard ;),kosta ako nastavi pruzati dore partije na puntu je a postane mozda i novi hazard :D .Costa ovo sto po kazuje :thumbup: , vrijeme je pred njim i da pokaze svoje najbolje a moze i ima potencijal .

Moje misljenje da ce kosta tek momacki poceti razvaljiivati kada prestanemo igrati drka taku kada poceno igrati ,kada pocnemo igrati normalno formacije, kada igra bude razvucenija na terenu i brza ,tako da ce mali imati prostora sto njemu treba i pase s obzirom na brzinu koju ima + tehnika koja sa tim u potpunosti dolazi do izrazaja,sjetite se robena 2009,10.Oranje terena :cool:

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 15 avg 2015, 10:27

Nerminovic je napisao/la:Nemoj se previse nadati za Riberia, njegove godine su iza njega ali ce sigurno biti potreban kao joker
neka djecko, znamo mi ko je riberi i sta moze. kad se vrati u formu, vidjet cemo ko okrece antenu, a ko vice: ´dobraaa´.
kad je u top formi, bolji je od koste i hazarda zajedno. nabijem onog ko kaze da nije. :mrgreen:
muamerc je napisao/la:Ne znam kako dalje al znam da ce Gotze biti, ako svi budu zdravi, zestoko klupiran.
ne vjerujem. sezona je duga, svi ce igrati.
zivinicka osa je napisao/la:amidža
Samo Rafko mora igrat', svi ostali svezat' pertle i dokazat' se.
rafu za kapitena :!:
sad, iskreno, za bundesligu je tata, ali je red da odmara kada se igra protiv evropskih velikana.
Ako se po jutru dan poznaje
...onda ce vukovi uzeti ´salataru´. :mrgreen:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 avg 2015, 11:26

sekerbay je napisao/la:
Ako se po jutru dan poznaje
...onda ce vukovi uzeti ´salataru´. :mrgreen:
Uzeli su supercup. :mrgreen:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 avg 2015, 13:51

sekerbay je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:Nemoj se previse nadati za Riberia, njegove godine su iza njega ali ce sigurno biti potreban kao joker
neka djecko, znamo mi ko je riberi i sta moze. kad se vrati u formu, vidjet cemo ko okrece antenu, a ko vice: ´dobraaa´.
kad je u top formi, bolji je od koste i hazarda zajedno. nabijem onog ko kaze da nije. :mrgreen:
Dzaba ti to sto je on Riberi, ovakav Costa bi igrao prije Ronalda kamoli sad 33 godisnjog Riberia
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 avg 2015, 14:02

Ribery kad je fit je Bog otac ovog Bayerna, svaka čast Costi momak rastura al' kad se Bilal vrati Pep će biti na slatkim mukama.

slika

Er sprintet mit 32,5 km/h :opaopa:

Guardiola: "Douglas Costa has the potential to become one of the best 5 wingers in the world "
1974---1975---1976---2001---2013---2020

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 15 avg 2015, 20:49

Jeste li primjetili koliko se na BVB vidi Tuchelovo druženje s Guardiolom? Nema više gegenpressinga toliko, sad više pozicijski igraju...

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.