Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Pa dajte napadnite mater vam retardiranu jedan gol i gotovo je

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ma hebo napadanje, bolje posjed lopte gonjati 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
izgubio sam godinu zivota kad profula lik i rece penal

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Noge su mi se oduzele kad su počeli sa onim "penaaal". Da je tu Don Fabio trčali bi svi ko crnci.
Ovaj tim bez Ronalda je goli qrac,puse na sve strane 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Neko dobar link ??
-
- Kontakt:
fuj **** jedni ne mogu da vjerujem kako vas je Skomina odveo u polufinale vi ste **** od ekipe i od kluba, imate sreće što BVB ima Mkhtryana i Groskreutza.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
BUJRUM ajde misevi izadjite iz rupa pa komentarišite i prodajite igrace . kakvi navijači 

CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
Jadnici
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Jel ti krivo?Vandelanoite je napisao/la:fuj **** jedni ne mogu da vjerujem kako vas je Skomina odveo u polufinale vi ste **** od ekipe i od kluba, imate sreće što BVB ima Mkhtryana i Groskreutza.

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Odlicna utakmica,ja zadovoljan

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ako izvucemo Bivseg sefa crno nam se pise,Bayern ce nas satrat 

-
- Kontakt:
Hvala Mikihtaryan, Grande Iker.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
al ste srece imali protiv ekipe bez 6 prvotimaca
toooooooooooooo. hahahahahahahhahaha, idemo dalje, sve u svemu malo napeto, dobro za utakmicu. Laku noc i pozdrav.
Ja bi iskoristio priliku da cestitam Mou-u ,tata 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Jest mi godra
Prsle godine su ovako plakali Ramos i ekipa, samo nam je jedan gol falio. Sad obrnuta situacija

Prsle godine su ovako plakali Ramos i ekipa, samo nam je jedan gol falio. Sad obrnuta situacija

Maštam o danu kada će odbrambeni igrači našeg protivnika u nekoj veoma bitnoj tekmi griješiti ovako kako to naši znaju uraditi a Ronaldo iskoristit poklone.
Svaka taktika ode u qrac sa onakvim idiotima kakvi su ispali Asierr i Pepe...
Svaka taktika ode u qrac sa onakvim idiotima kakvi su ispali Asierr i Pepe...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.