Za komšinice razumijem, ali Leševi i Robovi, to je posebna priča

A što je najgore, ništa nam ne mogu

To je baš frustracija, Amar ih je sve dotukao

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
a gay parada sa njom se ne dicitetm-ovac iz mase je napisao/la:Nekom Olimpijada, a nekom Ćimburijada !
Lakse je ped.eru proc kroz Sarajevo, nego Sarajliji kroz Zenicu !mrzim_ulizice je napisao/la:a gay parada sa njom se ne dicitetm-ovac iz mase je napisao/la:Nekom Olimpijada, a nekom Ćimburijada !
to brate furasch fazon vec17 kukatm-ovac iz mase je napisao/la:Nekom Olimpijada, a nekom Ćimburijada !
tareizo je napisao/la:to brate furasch fazon vec17 kukatm-ovac iz mase je napisao/la:Nekom Olimpijada, a nekom Ćimburijada !
jes ba ti bio rodjen 1984?
stani drug molim te da nešto vidim ? Jesi li ti bolji navijač svog kluba ako si stalno na našoj temi i nešto ti pokušavaš da nas ubjediš u neke svoje tvrdnje.Bolje ti je da si to vrijeme korisno utrošio,negdje roštiljo ili popio koju pivu.Idi popi jednu sarajevsku nije ti kasnomrzim_ulizice je napisao/la: bolje vam je da dodjete da bodrite svoj klub nego sto prdite svaku utakmicu po forumu![]()
![]()
internet navijaci treba vam admin dodijeliti zlatnu tastaturu naj bolji ste forum navijaci
![]()
![]()
![]()
aaa djeteta..IDI BERI BAJE sto si nedokazan..ccc!!!mrzim_ulizice je napisao/la:a gay parada sa njom se ne dicitetm-ovac iz mase je napisao/la:Nekom Olimpijada, a nekom Ćimburijada !
Bianconeri1988 je napisao/la:Jesu se svi nafurali protiv Želje![]()
Za komšinice razumijem, ali Leševi i Robovi, to je posebna priča![]()
A što je najgore, ništa nam ne mogu![]()
![]()
ja nepijem ja sam muslimanBaby je napisao/la:stani drug molim te da nešto vidim ? Jesi li ti bolji navijač svog kluba ako si stalno na našoj temi i nešto ti pokušavaš da nas ubjediš u neke svoje tvrdnje.Bolje ti je da si to vrijeme korisno utrošio,negdje roštiljo ili popio koju pivu.Idi popi jednu sarajevsku nije ti kasnomrzim_ulizice je napisao/la: bolje vam je da dodjete da bodrite svoj klub nego sto prdite svaku utakmicu po forumu![]()
![]()
internet navijaci treba vam admin dodijeliti zlatnu tastaturu naj bolji ste forum navijaci
![]()
![]()
![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaj ne mogu da vjerujemtareizo je napisao/la: VOLIM VIDEOTON hahahahhaha
Baby je napisao/la:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaj ne mogu da vjerujemtareizo je napisao/la: VOLIM VIDEOTON hahahahhaha
tužno je to bgmtareizo je napisao/la:Baby je napisao/la:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaj ne mogu da vjerujemtareizo je napisao/la: VOLIM VIDEOTON hahahahhaha
hahahahahah al me pogodi
Skuliraj se matere ti, sljedeći put fino skontaj šta želiš napisati i napiši, ali fakat, tvoj post je niđe veze s vezom, teško je palo tvom mozgu to što si jedan od ugašenih...tareizo je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:Jesu se svi nafurali protiv Želje![]()
Za komšinice razumijem, ali Leševi i Robovi, to je posebna priča![]()
A što je najgore, ništa nam ne mogu![]()
![]()
cuj nafurali i nish vam nemoremo
tako malo receno a takve gluposti To Mogu
samo .....aci
uh zaboravi ono the
Da, ali jesi li ti slušao kakva njemu pitanja postavljaju i šta ga sve pitaju, nije na optuženičkom stolu, a šta ima slušati vaše novinare koji javno pred kamerama za pomočnog sudiju kažu da je konj!? Eto zašto je ustao, da ne sluša primitivizam i amaterske novinare...haris10 je napisao/la:Mislim da svi zajedno treba da smirimo tenzije sa obe strane,dok se mi koskamo oko sitnica i seljackog nacina razmisljanja nas klubski fudbal tone sve dalje u apatiju.U prilog tome ide činjenica to jest pokazatelj posjete u finalu Kupa i sad u Zenici.Nekad je to bio pravi derbi,tribine ispunjene do posljedneg mjesta,a sad jedva 5 6 hiljada jbtMislim,ja samsvog Likceta gledo prosle godine protiv zrinjskog kad je bilo tacno 119 ljudi na stadionu i kako da neko dodje kad se stadion čisti samo od reprezentacije do reprezentacije a o prodaji karata da ne govorim ( ovo niej samo slučaj u Zenici nego kod svih je tako) .A sto se tice utakmice ne mogu da shvatim samo vaseg sefa Osima koji je poslije odgovorio na vsa pitanja novinara,i da ne bude zabune njegovo je pravo sta će reč to je ok ali da se se ne upristoji da sačeka dok naš trener ne odgovori na pitanja to je zaista smješno i bahato.Ustat i otić a njega je Ibrakovic sasluso od riječi do riječi bahato i prepotentno
Izvinte na duzem postu
A ne može nas stići Široki, mi imamo 3 kući, derbi, Budućnost i Rudar na strani, vala da jebbbe rak raka tu možemo uzeti 13 bodova + ovih 5 to je 18, a Široki sigurno do kraja neće pobjediti sve utakmice...Buddy je napisao/la:Pusti te mutante iz cernobila, nek pisu
da malo skrenem sa teme![]()
Ovaj Široki proradimogli bi nam oni uzet nasu poziciju lahko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.