Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

STEVEN
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la STEVEN » 12 jan 2014, 16:41

Italia je napisao/la:Ne znam u kakvoj zabludi vi zivite ako mislite da mozete dovesti Marchisija il Vidala
Svakom igracu je cilj igrati u boljem timu, u boljem takmicenju. Ne vidim sto bi njih dvojica bili drugaciji.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 12 jan 2014, 16:41

Italia je napisao/la:Ne znam u kakvoj zabludi vi zivite ako mislite da mozete dovesti Marchisija il Vidala
Kakva zabluda, o cemu ti.. :roll: Vidis da je sala u vezi Vidala.. Za Marcisija postoji fol neki interes, ali ako nesto i bude, onda mozda na ljeto. Ceka se Coentrao kao januarsko pojacanje, i da Fletcher uhvati konstantu.. ;)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 12 jan 2014, 16:50

Zato sto je Mancheter daleko od toga da bude bolji klub od Juventusa..

Marchisio je rodjen u Torinu i tu je od 8 godine, pa vi skontajte kakve su sanse da on ode igdje, a kamoli u Utd koji ce dogodine u evropa ligu u najboljem slucaju..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 12 jan 2014, 16:51

Italia je napisao/la:Zato sto je Mancheter daleko od toga da bude bolji klub od Juventusa..

Marchisio je rodjen u Torinu i tu je od 8 godine, pa vi skontajte kakve su sanse da on ode igdje, a kamoli u Utd koji ce dogodine u evropa ligu u najboljem slucaju..
Sa unitedom barem ne mora strahovati da ce ga izbaciti u drugu ligu zbog namjestanja.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 12 jan 2014, 16:53

svakako je navikao igrati Liga Evropu :?

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 12 jan 2014, 16:53

Nema potrebe raspravljati sa @Italia... Mislim da mi je ovim postom rekao, stop ne upustaj se u bezveze diskusije.. :arrow:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 12 jan 2014, 16:54

Italia je napisao/la:Zato sto je Mancheter daleko od toga da bude bolji klub od Juventusa..

Bacas bombe, Juventus bolji ove sezone od Uniteda, prvo prođite jedan Galatasary..Seria A je daleko iza EPL po kvaliteti..
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 12 jan 2014, 16:55

STEVEN je napisao/la:

Sa unitedom barem ne mora strahovati da ce ga izbaciti u drugu ligu zbog namjestanja.
ali treba radi rezultata :lol: :mrgreen:

kao da sam nesto slagao u vezi Europa Lige, al haj, ljutite se

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 jan 2014, 17:01

Pa normalno da će se naljutiti, i vi ste isto tako reagovali kad su dolazili na vaš pdf i likovali nakon što ste ispali od Galate :|

Ja sam prvi došao i pružio podršku nakon tog vašeg ispadanja jer znam da je Juve zaslužio mjesto u 16 najboljih i da je puno bolja ekipa negoli taj rezultat govori (a nije me sram priznati da imate bolju ekipu i od nas i da bi nas ovakve vjerovatno izbacili u dvoboju), ne vidim zašto i ti ne bi napisao neki konstruktivan komentar, ako već pratiš United :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 12 jan 2014, 17:04

a gdje sad igrate jesi zaboravio turke i velikog interovca snajdera ? idi bolan namjestaj
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 12 jan 2014, 17:05

rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa normalno da će se naljutiti, i vi ste isto tako reagovali kad su dolazili na vaš pdf i likovali nakon što ste ispali od Galate :|

Ja sam prvi došao i pružio podršku nakon tog vašeg ispadanja jer znam da je Juve zaslužio mjesto u 16 najboljih i da je puno bolja ekipa negoli taj rezultat govori (a nije me sram priznati da imate bolju ekipu i od nas i da bi nas ovakve vjerovatno izbacili u dvoboju), ne vidim zašto i ti ne bi napisao neki konstruktivan komentar, ako već pratiš United :)
po cemu je Juventus zasluzio da prodje medju 16 najboljih ekipa,u dvomecima protiv Galate i Kopenhagena osvojili su 5 bodova,i onaj gore govori kako je cilj igracima igrat u boljoj ekipi i ligi,talijanska liga je pruzila losije tekme nego li ova nasa fildzan liga,da ne govorimo o titulama za zelenim hastalom! :ugeek:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 12 jan 2014, 17:09

rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa normalno da će se naljutiti, i vi ste isto tako reagovali kad su dolazili na vaš pdf i likovali nakon što ste ispali od Galate :|

mi smo zasluzili da ispadnemo jer nismo mogli Kopenhagena da pobjedimo, realno..

ne provociram uopste, jer ne postoji ni najmanji razlog za to, ali vam vam dajem repliku za Marchisija da se bezveze niko ne nada njemu.. Momak rodjen u Torinu, 20 godina nosi crno-bijeli dres, kad se Gigi penzionise izbor za kapitensku traku ce biti izmedju njega i Chiellinija.. igrac koji ce za Juve igrati od pocetka do kraja karijere i oni ne znaju za bolji klub.. ako bi iko to treba razumjeti, to su navijaci Uniteda (citaj: Scholse, Giggs..)

a ako Juve danas nije jaci od Utd-a, jbga sad..

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 jan 2014, 17:12

Marchisio je prosječan igrač i ne bi uopšte bio neko kvalitetno pojačanje za razliku od npr Vidala.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 12 jan 2014, 17:14

Ko ga šljivi, žabar i njegov Juve ce da prati Europsku ligu, a mi cemo gledati United u Ligi prvaka. ;)

kingwazza
Kontakt:

Post Postao/la kingwazza » 12 jan 2014, 17:15

kako siti nafakaski dobi majke mi njukasl bio strasan
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 12 jan 2014, 17:16

Saurman je napisao/la:Marchisio je prosječan igrač i ne bi uopšte bio neko kvalitetno pojačanje za razliku od npr Vidala.
Koga imate da vam igru organizuje, Flečer il Kerik?
Allegri je gospodin!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 12 jan 2014, 17:16

evo i stoke gubi sve dalje nam mjesto u lp
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 12 jan 2014, 17:17

Saurman je napisao/la:Marchisio je prosječan igrač i ne bi uopšte bio neko kvalitetno pojačanje za razliku od npr Vidala.
:lol:

zato ga je i bayern htio kupiti, jer je prosjecan :lol: Fergi ga je godinama pratio i htio angazovati, toliko o njegovoj prosjecnosti..

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 jan 2014, 17:18

Carli je napisao/la:
Koga imate da vam igru organizuje, Flečer il Kerik?
Imamo Carricka koji uopšte nije slabiji od Italijana a tu je i Fellaini. :)
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 12 jan 2014, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 jan 2014, 17:19

Italia je napisao/la: ali vam vam dajem repliku za Marchisija da se bezveze niko ne nada njemu
Ma ne govorim za njega, znam da od toga nema ništa, to samo mediji bezveze naklapaju :|

Ja sam napisao da Moyes vjerovatno skautira Astoria (a ne nekog igrača Juvea, iako nije ni to isključeno), pošto je danas bio u Cagliariu :)

Govorim o tvom komentarisanju Uniteda, gdje mi se učinilo da pokušavaš popljuvati United i ismijati ga, a nema potrebe za tim, možeš napisati konstruktivan komentar bez nepotrebnog podsmijeha na račun Uniteda, ako već pratiš United. Iznesi svoje mišljenje o Moyesu ili bar nekim igračima koje ti vidiš da bi dobro došli Unitedu :)
Italia je napisao/la:a ako Juve danas nije jaci od Utd-a, jbga sad..
Pa napisao sam da je jači, pročitaj ponovo moj komentar ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.