Svakom igracu je cilj igrati u boljem timu, u boljem takmicenju. Ne vidim sto bi njih dvojica bili drugaciji.Italia je napisao/la:Ne znam u kakvoj zabludi vi zivite ako mislite da mozete dovesti Marchisija il Vidala
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Kakva zabluda, o cemu ti..Italia je napisao/la:Ne znam u kakvoj zabludi vi zivite ako mislite da mozete dovesti Marchisija il Vidala

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Zato sto je Mancheter daleko od toga da bude bolji klub od Juventusa..
Marchisio je rodjen u Torinu i tu je od 8 godine, pa vi skontajte kakve su sanse da on ode igdje, a kamoli u Utd koji ce dogodine u evropa ligu u najboljem slucaju..
Marchisio je rodjen u Torinu i tu je od 8 godine, pa vi skontajte kakve su sanse da on ode igdje, a kamoli u Utd koji ce dogodine u evropa ligu u najboljem slucaju..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Sa unitedom barem ne mora strahovati da ce ga izbaciti u drugu ligu zbog namjestanja.Italia je napisao/la:Zato sto je Mancheter daleko od toga da bude bolji klub od Juventusa..
svakako je navikao igrati Liga Evropu 

Nema potrebe raspravljati sa @Italia... Mislim da mi je ovim postom rekao, stop ne upustaj se u bezveze diskusije.. 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Bacas bombe, Juventus bolji ove sezone od Uniteda, prvo prođite jedan Galatasary..Seria A je daleko iza EPL po kvaliteti..Italia je napisao/la:Zato sto je Mancheter daleko od toga da bude bolji klub od Juventusa..
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
ali treba radi rezultataSTEVEN je napisao/la:Sa unitedom barem ne mora strahovati da ce ga izbaciti u drugu ligu zbog namjestanja.Italia je napisao/la:Zato sto je Mancheter daleko od toga da bude bolji klub od Juventusa..

kao da sam nesto slagao u vezi Europa Lige, al haj, ljutite se
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa normalno da će se naljutiti, i vi ste isto tako reagovali kad su dolazili na vaš pdf i likovali nakon što ste ispali od Galate
Ja sam prvi došao i pružio podršku nakon tog vašeg ispadanja jer znam da je Juve zaslužio mjesto u 16 najboljih i da je puno bolja ekipa negoli taj rezultat govori (a nije me sram priznati da imate bolju ekipu i od nas i da bi nas ovakve vjerovatno izbacili u dvoboju), ne vidim zašto i ti ne bi napisao neki konstruktivan komentar, ako već pratiš United

Ja sam prvi došao i pružio podršku nakon tog vašeg ispadanja jer znam da je Juve zaslužio mjesto u 16 najboljih i da je puno bolja ekipa negoli taj rezultat govori (a nije me sram priznati da imate bolju ekipu i od nas i da bi nas ovakve vjerovatno izbacili u dvoboju), ne vidim zašto i ti ne bi napisao neki konstruktivan komentar, ako već pratiš United

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
a gdje sad igrate jesi zaboravio turke i velikog interovca snajdera ? idi bolan namjestajItalia je napisao/la:Zato sto je Mancheter daleko od toga da bude bolji klub od Juventusa..
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
po cemu je Juventus zasluzio da prodje medju 16 najboljih ekipa,u dvomecima protiv Galate i Kopenhagena osvojili su 5 bodova,i onaj gore govori kako je cilj igracima igrat u boljoj ekipi i ligi,talijanska liga je pruzila losije tekme nego li ova nasa fildzan liga,da ne govorimo o titulama za zelenim hastalom! :ugeek:rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa normalno da će se naljutiti, i vi ste isto tako reagovali kad su dolazili na vaš pdf i likovali nakon što ste ispali od Galate![]()
mi smo zasluzili da ispadnemo jer nismo mogli Kopenhagena da pobjedimo, realno..rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa normalno da će se naljutiti, i vi ste isto tako reagovali kad su dolazili na vaš pdf i likovali nakon što ste ispali od Galate![]()
ne provociram uopste, jer ne postoji ni najmanji razlog za to, ali vam vam dajem repliku za Marchisija da se bezveze niko ne nada njemu.. Momak rodjen u Torinu, 20 godina nosi crno-bijeli dres, kad se Gigi penzionise izbor za kapitensku traku ce biti izmedju njega i Chiellinija.. igrac koji ce za Juve igrati od pocetka do kraja karijere i oni ne znaju za bolji klub.. ako bi iko to treba razumjeti, to su navijaci Uniteda (citaj: Scholse, Giggs..)
a ako Juve danas nije jaci od Utd-a, jbga sad..
Marchisio je prosječan igrač i ne bi uopšte bio neko kvalitetno pojačanje za razliku od npr Vidala.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ko ga šljivi, žabar i njegov Juve ce da prati Europsku ligu, a mi cemo gledati United u Ligi prvaka. 

kako siti nafakaski dobi majke mi njukasl bio strasan
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Koga imate da vam igru organizuje, Flečer il Kerik?Saurman je napisao/la:Marchisio je prosječan igrač i ne bi uopšte bio neko kvalitetno pojačanje za razliku od npr Vidala.
Allegri je gospodin!
evo i stoke gubi sve dalje nam mjesto u lp
FC United Of Manchester !
Saurman je napisao/la:Marchisio je prosječan igrač i ne bi uopšte bio neko kvalitetno pojačanje za razliku od npr Vidala.

zato ga je i bayern htio kupiti, jer je prosjecan

Imamo Carricka koji uopšte nije slabiji od Italijana a tu je i Fellaini.Carli je napisao/la:Koga imate da vam igru organizuje, Flečer il Kerik?Saurman je napisao/la:Marchisio je prosječan igrač i ne bi uopšte bio neko kvalitetno pojačanje za razliku od npr Vidala.

Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 12 jan 2014, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma ne govorim za njega, znam da od toga nema ništa, to samo mediji bezveze naklapajuItalia je napisao/la: ali vam vam dajem repliku za Marchisija da se bezveze niko ne nada njemu

Ja sam napisao da Moyes vjerovatno skautira Astoria (a ne nekog igrača Juvea, iako nije ni to isključeno), pošto je danas bio u Cagliariu

Govorim o tvom komentarisanju Uniteda, gdje mi se učinilo da pokušavaš popljuvati United i ismijati ga, a nema potrebe za tim, možeš napisati konstruktivan komentar bez nepotrebnog podsmijeha na račun Uniteda, ako već pratiš United. Iznesi svoje mišljenje o Moyesu ili bar nekim igračima koje ti vidiš da bi dobro došli Unitedu

Pa napisao sam da je jači, pročitaj ponovo moj komentarItalia je napisao/la:a ako Juve danas nije jaci od Utd-a, jbga sad..

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.