Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 19 dec 2015, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Lahko vam je sad pljuvati Illaru..ok los je..ali ni onaj kloc Modric nista nije bolji..tacnije svi su katastrofa...ovo ako Carlo ne bude motivisao..ode sve u pm
Nisam siguran jer nisam gledao usporenu snimku. Činilo mi se kao da ga je pogodila u ruku iza leđa, odnosno u lakat.LenBias je napisao/la:hajde ne kenjaj djete dragoCap17an je napisao/la:Mada nisam siguran ni da je bio penal...
Jel ono 40 miljaAmar Dzeko je napisao/la:Kako je Illaramendi limitiran igrac to je strasno

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ovaj Real je tacno sramota za nogomet , svake godine uloze 200 miliona a proslo vise od 10 godina od njihovog zadnjeg finala.
Grohotom se smijem !
Grohotom se smijem !
Ako veceras ispadnu Carla ostavit u Dortmundu, nek se snalazi za prevoz do Italije.
28 + bonusiLillard je napisao/la:Jel ono 40 miljaAmar Dzeko je napisao/la:Kako je Illaramendi limitiran igrac to je strasno
Ušli smo življe u drugo poluvrijeme, moramo iskoristiti izlazak Illare 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
pa sta se desava vise ovom alonsu, isto njegov retardirani brat blizanac da je na terenu 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
pa ne saaaaaaaaam bale, NE SAM BOLAN BOLAN
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
E bukvo francuska
Oj majko moja, ne zna se koji je gori
Modrić odličan 2. poluvrijeme, vidi se da je bolje kad su on i Alonso potpomognuti trkački s Di Mariom u sredini..
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Zabijte im treći, majku im jeebem nesposobnu. Oj stativa, što nije ušla
Jadi moji ubi ce nas veceras sa ovako jadnim sastavom 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ako veceras prodjemo, odmah treba kupit ovog Mikhitariana, dva zicera je promasio 

Nevjerovatno,imam osjecaj da cemo gore proci nego prosle godine,daj Ronalda.
Cim dodje ekipa koja vrsi presing mi smo donji
Cim dodje ekipa koja vrsi presing mi smo donji

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
vile nose real 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.