Prvi strateg Zeljeznicara Admir Adzem istice da je imao pozitivno iskustvo sa Omerovicem. " Mozda ce nekome izgledati kao sega sto me covjek izlijecio preko skype-a ali vjerujte da je pomoglo, otok mi je spao![]()
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Prvi strateg Zeljeznicara Admir Adzem istice da je imao pozitivno iskustvo sa Omerovicem. " Mozda ce nekome izgledati kao sega sto me covjek izlijecio preko skype-a ali vjerujte da je pomoglo, otok mi je spao![]()
Pape bi pozv'o Zukanovica samo da ga ne dira.Goalgetter je napisao/la:
zamisli boli te nešto na qrcuGoalgetter je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Snowdrop slobodno pisi svoje misljenje. Samo bi ti preporucio da necitas odgovore.
Ipak je ovo estradna tema, koja veze nema sa fudbalom. Vidi se u naslovu.
Ma nama bi danas i Raza Mujanovic u napadu dobro dosla a kamo li Dzeko!Clutch je napisao/la:Nadam se da su svi oni balavci i neznalice sad uvidjeli koliko Edin znači ovoj reprezentaciji.
shminka je napisao/la:Moj Edine, da si malo vise trcao...mozda bismo i zabili gol....jos jedno sramotno izdanje...ne zasluzujes biti kapiten...sramota
Vidi jbt sta se desi kad ne odigra jednu tekmu? A neki ovdje prizivase da se oprosti od repke. Grohotompobjedesve je napisao/la:Da li se Dzeko opet nije dovoljno borio![]()
![]()
![]()
Neka je stid sve ove koji su pljuvali ovog momka, a on je nas najbolji igrac IKAD![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: 231983, Lekqqq1921 i 45 gostiju.