Jesi naš'o đe ćeš spavat u Sa
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nek' si odmorio vala, zaslužio si, yebeš slikanjeVensanKasel je napisao/la: ↑20 avg 2024, 10:53Ja ba , yebo nebitnu osobu![]()
Nisam ni slikao , samo sam odmarao kao mrtvac nakav , syebao sam Ahilovu tetivu prije mjesec i po , yeben oporavak baš![]()
Daj nam ti slika sa Sarajevo Film Festivala , da vidimo te džennetske hurije![]()

Ma slabo ima, ćevape slik'o jedino i par snimaka iz summer loungea i waltera

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jedva, iskočilo na airbnbu nešto bilo, neko otkazao pa smo uletili 2 noći, ali vrijedi svakog penija

Re: Chat
Joj vala ne znam kako si mogao u walter, ne mogu gledat one iscrtane brade i njihove kurawe
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Gledam ih svaki vikend u Tuzli, isto mi dođe. 90% iz Živinica su isti ko ti što si ih opisao, ali su žene kod vas dosta bolje

Onaj Romerquelle je ekstra...ne vidjeh ga nigdje po SarajevuVensanKasel je napisao/la: ↑19 avg 2024, 15:19Nisam ljubitelj gaziranih , ali kad sam u Crnoj Gori vazda legne jedan-dva Bebsija sa limunom , ne znam što ga nema kod nas .
Dobra mi je i ona mineralna Romer Quelle Limunska trava .
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mislio sam da je tako al nije, probao sam red bull i hell na slijepo, i RB ima dosta intenzivniji ukus
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- VensanKasel
- Kontakt:
Hvala buraz , ma jesam je pokidao ali parcijalno , lud osjećaj baš tamo gdje je tetiva tebala zategnuta kao praćka e tamo je bilo želebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 avg 2024, 11:02Nek' si odmorio vala, zaslužio si, yebeš slikanjeVensanKasel je napisao/la: ↑20 avg 2024, 10:53Ja ba , yebo nebitnu osobu![]()
Nisam ni slikao , samo sam odmarao kao mrtvac nakav , syebao sam Ahilovu tetivu prije mjesec i po , yeben oporavak baš![]()
Daj nam ti slika sa Sarajevo Film Festivala , da vidimo te džennetske hurije![]()
Zaliječi to, ahilova zna biti baš zeznuta, sreća pa nisi pokidao.
Ma slabo ima, ćevape slik'o jedino i par snimaka iz summer loungea i waltera![]()

Za ostale , nemojte kao ja ignorisati bolove u tetivama .
Walter je sodoma i gomora , trebe u grudnjacima , na stolovima se tegli , ma ludilo

Drago mi je da si uživao u Sarajevu

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Ajde oni ce se medjusobno poubijat nece ostale dirat.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ma ako uzima tablete, nakon izvjesnog vremena (6 mjeseci cini mi se), nije vise osoba ni zarazna. Ali treba reci svakako da druga osoba zna u sta se upusta.MilanMladenovic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 11:53Ajde oni ce se medjusobno poubijat nece ostale dirat.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Ma defintivno da treba reci. Ja bih krivicno gonio one koji imaju odnos, a tajili su STD.alemsa je napisao/la: ↑20 avg 2024, 13:57Ma ako uzima tablete, nakon izvjesnog vremena (6 mjeseci cini mi se), nije vise osoba ni zarazna. Ali treba reci svakako da druga osoba zna u sta se upusta.MilanMladenovic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 11:53Ajde oni ce se medjusobno poubijat nece ostale dirat.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
U Americi mozes tuziti, ako si dobio STD a da ti osoba nije rekla a znala je. A nacin da dokazu da je znala je da je bila testirana i pozitivna prije odnosa s tobom.MilanMladenovic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 14:01
Ma defintivno da treba reci. Ja bih krivicno gonio one koji imaju odnos, a tajili su STD.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Možda je i on iscrtana brada, pa se našli...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Bejha.

- Marsal
- Kontakt:
MI99 ima ubjedljivo najbolji jogurt na tržištu. Nekad je ZIM-ov bio najbolji ali otkad ih je preuzela AS grupacija kvalitet je toliko pao da niko više ni u Zenici to ne kupuje.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa hoćeš morat operisat ili? Yebeno je to pravo, oporavak baš dosadan i težak zna bit, meni je jaran na basketu skroz pokidao i morade završit karijeru.VensanKasel je napisao/la: ↑20 avg 2024, 11:52Hvala buraz , ma jesam je pokidao ali parcijalno , lud osjećaj baš tamo gdje je tetiva tebala zategnuta kao praćka e tamo je bilo žele![]()
Za ostale , nemojte kao ja ignorisati bolove u tetivama .
Walter je sodoma i gomora , trebe u grudnjacima , na stolovima se tegli , ma ludilo![]()
![]()
![]()
Drago mi je da si uživao u Sarajevu![]()
Ma u Walteru kojoj god priđeš nećeš pogriješit, osim ako nije s momkom pa ne dobiješ po nosu

Dolazim opet čim bude prve prilike

Ziva istina nema boljeg jogurta a i ostali proizvodi su im okej
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], feniksptica, JackW, kraljttbvb, StevieG8 i 12 gostiju.