FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LEŠINAR
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LEŠINAR » 01 maj 2011, 14:36

Prijedor je napisao/la:
themaniaks je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:Pa dobije li Rudar u srijedu Borca, a Vi Slaviju, bjezace vam Borac 3 boda i dolazi na Grbavicu, a imate bolju gol razliku...Samo polako nije jos nista gotovo, ali ako Borac dobije Rudara onda je sve gotovo.
pa logicno je da ce Rudar pustiti Borcu ;)
Ufff brate, pa prije ce pustiti Zelji nego Borcu...Pa ne znas kolika je mrznja izmedju ova dva grada, a pogotovo izmedju navijaca...Klubovi su kao u dobrom odnosu, ali nisu...Pa prije ce Zelji dati zadnje kolo 3 boda nego sada Borcu 3...Ipak je to Krajiski Derbi, sve ce biti cisto.
Čuj ovog kompleksaša. Rudar će pustiti zato što Željezničar dolazi sa koferom kao i na svako gostovanje. A sirotinji treba za stadion jer iako će ostati u ligi sljedeću sezonu ako ne izgrade stadion igraju na strani u BI, pošto mi ne damo da prljaju našu ljepoticu. Ali džaba, mi ćemo do tada sve rješiti.

I čuj mržnja dva grada. Daj ne prosipaj se. Pa više prijedorčana živi u BL nego u PD. u PD idu samo za vikend da donesu od bake mesa i kajmaka. PD ti dođe kao vikend naselje. Mi vas uopšte ne mrzimo. Kako da mrzimo svoje sugrađane???? :lol:

Joj majko kompleksaša balavog! :lol: :lol:
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 01 maj 2011, 14:37

Pa šta je ovo reći na koji god forum odeš tema je Željo.Izgleda da su svi opsjednuti Željom I Manijacima.To samo pokazuje koliko smo jaki i da se nas svi boje a posebno ovi iz BL.A što se tiče tekme sinoć onaj mali što nosi dress s brojem 24 se pravo nafurao,glumi mangupa.Nek se malo pripazi!
Ali smo jučer namjestili sve tekme,baš sve.Evo i da objasnim:
1.Velež-Leotar 2....mi dobili u trebinju morali smo im negdje obezbjediti bodove na strani
2.Sloboda-borac 1.....mi dali slobodi bodove i onda namjestili ovu tekmu u tuzli
3.Sarajevo-zvijezda 1 morali smo srediti Sarajevu pobjedu da bi nam pustili za 7 dana 3 boda na koševu
4.Budućnost-Rudar 2......sredili bodove Rudaru da bi nama pustili 3 boda u zadnjem kolu za titulu,ali pod uslovom da moraju uzeti sad i borca
5.Drina-Široki Brijeg 2......sredili smo bodove Širokom tako da oni puste Sarajevo na pecari(moramo nadoknaditi Sarajevu bodove zato što će izgubiti na Koševu od nas)
6.Zrinjski-Olimpic 1........pa da nas puste na Grbavici jer dolaze za par kola nama u goste
7Slavija-travnik x ........sredili smo bod travniku a znate zašto?Oni igraju u 28 kolu s borcem u bl pa smo ih zamolili zato što su oni mesari da polome glavne igrače borca.Ako ih bude više od 5 povrijeđenih dobit će još naknadu od *****KM
8.čelik-Željezničar x ...........kako su svi prokužili da ćemo kupiti u zenici mi odlučili da odigramo neriješenu,jer imamo jasnu računicu koja pokazuje da će ovaj bod biti više nego dovoljan za titulu.
Da bi ovo namjestili bilo nam je potrebno dosta novca ali neću o brojkama zato što bi se pojedinci zaprepastili o kojim iznosima je riječ.

I na kraju svaka čast Amaru na izjavi posle tekme,riječi sve govore,AMAR AMAR OSIM OSIM
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 01 maj 2011, 14:48

Schwarz je napisao/la:Pa šta je ovo reći na koji god forum odeš tema je Željo.Izgleda da su svi opsjednuti Željom I Manijacima.To samo pokazuje koliko smo jaki i da se nas svi boje a posebno ovi iz BL.A što se tiče tekme sinoć onaj mali što nosi dress s brojem 24 se pravo nafurao,glumi mangupa.Nek se malo pripazi!
Ali smo jučer namjestili sve tekme,baš sve.Evo i da objasnim:
1.Velež-Leotar 2....mi dobili u trebinju morali smo im negdje obezbjediti bodove na strani
2.Sloboda-borac 1.....mi dali slobodi bodove i onda namjestili ovu tekmu u tuzli
3.Sarajevo-zvijezda 1 morali smo srediti Sarajevu pobjedu da bi nam pustili za 7 dana 3 boda na koševu
4.Budućnost-Rudar 2......sredili bodove Rudaru da bi nama pustili 3 boda u zadnjem kolu za titulu,ali pod uslovom da moraju uzeti sad i borca
5.Drina-Široki Brijeg 2......sredili smo bodove Širokom tako da oni puste Sarajevo na pecari(moramo nadoknaditi Sarajevu bodove zato što će izgubiti na Koševu od nas)
6.Zrinjski-Olimpic 1........pa da nas puste na Grbavici jer dolaze za par kola nama u goste
7Slavija-travnik x ........sredili smo bod travniku a znate zašto?Oni igraju u 28 kolu s borcem u bl pa smo ih zamolili zato što su oni mesari da polome glavne igrače borca.Ako ih bude više od 5 povrijeđenih dobit će još naknadu od *****KM
8.čelik-Željezničar x ...........kako su svi prokužili da ćemo kupiti u zenici mi odlučili da odigramo neriješenu,jer imamo jasnu računicu koja pokazuje da će ovaj bod biti više nego dovoljan za titulu.
Da bi ovo namjestili bilo nam je potrebno dosta novca ali neću o brojkama zato što bi se pojedinci zaprepastili o kojim iznosima je riječ.

I na kraju svaka čast Amaru na izjavi posle tekme,riječi sve govore,AMAR AMAR OSIM OSIM
nek si jim reko heheh

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 01 maj 2011, 14:50

LEŠINAR je napisao/la: Čuj ovog kompleksaša. Rudar će pustiti zato što Željezničar dolazi sa koferom kao i na svako gostovanje. A sirotinji treba za stadion jer iako će ostati u ligi sljedeću sezonu ako ne izgrade stadion igraju na strani u BI, pošto mi ne damo da prljaju našu ljepoticu.
Sigurno misliš na gradsku ljepoticu

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 01 maj 2011, 14:55

Begonja je napisao/la:
LEŠINAR je napisao/la: Čuj ovog kompleksaša. Rudar će pustiti zato što Željezničar dolazi sa koferom kao i na svako gostovanje. A sirotinji treba za stadion jer iako će ostati u ligi sljedeću sezonu ako ne izgrade stadion igraju na strani u BI, pošto mi ne damo da prljaju našu ljepoticu.
Sigurno misliš na gradsku ljepoticu
Pa lako ti je zaključiti na šta sam mislio!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 01 maj 2011, 15:16

Šega su mi priče oko kupovine utakmica iz dva razloga:

1. One koje zaista kupimo niko ne spominje.

2. Ukoliko već kupujemo valjda bismo to uradili kao lani, pobijediš sve [osim u Tz] i onda neka Borac maše ušima. ALi yok, mi kupujemo ali gubimo kući od Širokog i Slobode, igramo samo 0:0 kod mrtve Zvijezde itd. Smiješno. Ako smo već najbolji u kupovini, a jesmo jer smo najbolji u svemu pa tako i u tome, onda bi valjda to uradili na mnogo uspješniji i kvalitetniji način.

Džo_Rigorozni
Kontakt:

Post Postao/la Džo_Rigorozni » 01 maj 2011, 16:41

Sinoc smo kupili Luku Bilobrka i to je bilo dovoljno,sta ces ima se moze se ;)
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"

Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!

bilinopolje
Kontakt:

Post Postao/la bilinopolje » 01 maj 2011, 17:43

tm-ovac iz mase je napisao/la:Pa nije Rudar mesarski Čelik normalno je da će pustiti.Oni sinoć igrali na život ismrt a odgovara im da Željo bude prvak.
dosta je kupljeni titula osvojite bar jednu na znoj i igru nemozete .bas ste mali kad cujem ono da celik pusti da celik ono ovo ahhahahahah bit ce zeljo k.... sampion orilo se sinoc stadionom u zenici ................
razocara me likce po ko zna koji put .....al

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 01 maj 2011, 18:17

bilinopolje je napisao/la:
tm-ovac iz mase je napisao/la:Pa nije Rudar mesarski Čelik normalno je da će pustiti.Oni sinoć igrali na život ismrt a odgovara im da Željo bude prvak.
dosta je kupljeni titula osvojite bar jednu na znoj i igru nemozete .bas ste mali kad cujem ono da celik pusti da celik ono ovo ahhahahahah bit ce zeljo k.... sampion orilo se sinoc stadionom u zenici ................
a glupko moj zamisli tek koliko mi imamo para pa smo titula kupili,ja razmisljam da i vas kupimo da nam budete filijala :D ali ako0 vam je utjeha tjesite se cinjenicom da ste kao man. city :D znaci orilo se,to je znak kompleksa ja mislim,sta ti kazes :D
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 01 maj 2011, 18:50

Sinoc u onakvim uslovima se i nije moglo vise od remija i moramo biti zadovoljni sa osvojenim bodom! Utakmicu smo dobro otvorili i poveli nakon greske golmana, da bi celik do kraja poluvremena imao nekoliko prilika koje su vise plod nasih gresaka nego nekih njihovih smisljenih akcija...U drugom dijelu smo primili gol nakon sto je Stana izgubio jednu loptu na lijevoj strani...Kod nas Stanic, Svraka, Colic losiji od ostalih, ali u biti svi su se lavovski borili i na tome im treba cestitati!

Sad cu se osvrnuti na atmosferu i sudjenje:

Sinoc se vidjelo koju smo im "komplekscinu" nabili u zadnje dvije godine, (trans, upad u ponoc, deranje na bilinom i grbavici) mozete zamisliti "umove" koji pjevaju NEMA ANERA i JAVI SE...gadovi smogovski...!

Na terenu ista prica... Lopta moze proci ali igrac ne, to je bila njihova parola sinoc. Svaki nas opasniji ubacaj sudija je prekidao faulom u napadu, jer da smo kojim slucajem dobili sinoc sudija bi zavrsio na urgentnom! Mislio sam da je sudjenje u Zenici napredovalo ali nije i ubjedljivo je najgore od svih terena sirom BiH...

Celik je tanak skroz i jedino im je sudija sinoc bio vjetar u ledja sa dosudjenih bezbroj faulova koji su vise nego smijesni...U finalu je tv prenos a samim tim i bolje sudjenje nadam se, tako da nema zime sto se kupa tice!

Za kraj cu pozvati sve one kojima je Zeljo u srcu da nas ode 2000 na finale i da napravimo pravu domacu atmosferu i proslavimo osvajanje kupa onako kako samo mi znamo! Zeljovci probudite se...Moramo biti najjaci kad najvise treba! Momci trebaju nasu podrsku i ona ne smije izostati!

IGRAJ ZELJO HRABRO BORI SE...
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 01 maj 2011, 18:54

J.ebo ti mene ako je se ovo orilo stadionom,uopste ovo nisam cuo,a kamoli da se ori stadionom,uglavnom jedna ste svjetlosna godina iz nas moze vas doci 200buseva na Grbavicu kad sutite na jugu u po vas zenice,a istok necu da komentarisem.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 01 maj 2011, 19:01

nadigrani ste bili i namarisani... :evil:

kup kup kup je nasss :mrgreen:

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 01 maj 2011, 19:15

LudLo 4 je napisao/la:
J.ebo ti mene ako je se ovo orilo stadionom,uopste ovo nisam cuo,a kamoli da se ori stadionom,uglavnom jedna ste svjetlosna godina iz nas moze vas doci 200buseva na Grbavicu kad sutite na jugu u po vas zenice,a istok necu da komentarisem.
ma stipu to, ko je ta ljepotica na avataru? :mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 01 maj 2011, 19:29

Mi stariji znamo, da je Čelik uvijek važio za najgrublju ekipu u bivšoj Yugi, a naročito kada se igra na Bilinom polju. Izgleda da se ništa nije promjenilo. To zna cijela Yuga.
Pred TVe kamerama će Željo osvojiti KUP iako oni neće odustati od svog načina igre, bez obzira na TVe kamere, jer oni od osnivanja igraju isto.
U finalu KUPa očekujem crvenih kartona, a možda čak i prekid utakmice, jer se neće moći pomiriti sa suđenjem, koje mora biti korektnije pred TVe auditorijumom.
Zapamtite šta sam napisao.
Željo u finalu ne smije podleći divljačkom pritisku. Samo hladne glave i KUP je naš.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 01 maj 2011, 19:39

zlaya_tm87 je napisao/la: ma stipu to, ko je ta ljepotica na avataru? :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: rekoh onom malcu a i tebi da kazem nema bacanje drkice na nju ! ! ! :D
Gina se zove prvak MMA
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 01 maj 2011, 19:47

avlami97 je napisao/la:Mi stariji znamo, da je Čelik uvijek važio za najgrublju ekipu u bivšoj Yugi, a naročito kada se igra na Bilinom polju. Izgleda da se ništa nije promjenilo. To zna cijela Yuga.
Pred TVe kamerama će Željo osvojiti KUP iako oni neće odustati od svog načina igre, bez obzira na TVe kamere, jer oni od osnivanja igraju isto.
U finalu KUPa očekujem crvenih kartona, a možda čak i prekid utakmice, jer se neće moći pomiriti sa suđenjem, koje mora biti korektnije pred TVe auditorijumom.
Željo u finalu ne smije podleći divljačkom pritisku. Samo hladne glave i KUP je naš.
ponesite koju bombu da se odbranite jer petarde se nece cuti Tahhko Maali
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 01 maj 2011, 19:58

tareizo je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Mi stariji znamo, da je Čelik uvijek važio za najgrublju ekipu u bivšoj Yugi, a naročito kada se igra na Bilinom polju. Izgleda da se ništa nije promjenilo. To zna cijela Yuga.
najluđi si majke mi moje, jeste li svi tamo u černobilu tako ludi ?
G R B A V I C A 2

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 01 maj 2011, 20:01

Baby je napisao/la:
tareizo je napisao/la:
najluđi si majke mi moje, jeste li svi tamo u černobilu tako ludi ?
najgore je kad ISTINA BOLIII
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana

SAMO CELIK

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 01 maj 2011, 20:01

ma mutanti :mrgreen:

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 01 maj 2011, 20:04

Buddy je napisao/la:ma mutanti :mrgreen:
to ne mutantu ;)
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana

SAMO CELIK

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Mamba21 i 343 gosta.