Čuj ovog kompleksaša. Rudar će pustiti zato što Željezničar dolazi sa koferom kao i na svako gostovanje. A sirotinji treba za stadion jer iako će ostati u ligi sljedeću sezonu ako ne izgrade stadion igraju na strani u BI, pošto mi ne damo da prljaju našu ljepoticu. Ali džaba, mi ćemo do tada sve rješiti.Prijedor je napisao/la:Ufff brate, pa prije ce pustiti Zelji nego Borcu...Pa ne znas kolika je mrznja izmedju ova dva grada, a pogotovo izmedju navijaca...Klubovi su kao u dobrom odnosu, ali nisu...Pa prije ce Zelji dati zadnje kolo 3 boda nego sada Borcu 3...Ipak je to Krajiski Derbi, sve ce biti cisto.themaniaks je napisao/la:pa logicno je da ce Rudar pustiti BorcuPrijedor je napisao/la:Pa dobije li Rudar u srijedu Borca, a Vi Slaviju, bjezace vam Borac 3 boda i dolazi na Grbavicu, a imate bolju gol razliku...Samo polako nije jos nista gotovo, ali ako Borac dobije Rudara onda je sve gotovo.
I čuj mržnja dva grada. Daj ne prosipaj se. Pa više prijedorčana živi u BL nego u PD. u PD idu samo za vikend da donesu od bake mesa i kajmaka. PD ti dođe kao vikend naselje. Mi vas uopšte ne mrzimo. Kako da mrzimo svoje sugrađane????

Joj majko kompleksaša balavog!