AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 18 avg 2017, 21:50

zar je moguće, nakon duga dva i po mjeseca :tokralju:

opet se na kraju povoljno prošlo s obzirom da su cijene podivljale u fudbalu, a ostalo je dovoljno para za dobro krilo i dva back up igrača.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 18 avg 2017, 21:55

Bravo za upravu, odlično pojacanje!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 18 avg 2017, 22:12

Bas bi volio kad bi pokusali dovesti Brandta iz Leverkuzena, sad ga gledam protiv Bajerna bice vrhunski igrac sigurno. Super bi se uklopio u ovu mladu ekipu a taman nam fali igrac na lijevom krilu.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 18 avg 2017, 22:13

Nikola ce uzeti broj 16, što znači da je 7 i dalje bez vlasnika.Da li je Keita taj ili neko drugi, ubrzo cemo saznati.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 avg 2017, 22:24

ostala je slobodna 14 za keitu :tralala:

sedmica će izgleda morati pričekati neka bolja vremena :mrgreen:

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 18 avg 2017, 22:28

Kako pišu mediji u Italiji, nakon Kalinića u Milanu će sad preusmjeriti pažnju na dovođenje lijevog krila ( Keita se najviše spominje), kao i još jednog veznog igrača, koji bi najviše bio alternativa za Kessiea.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 avg 2017, 23:08

Kessiju treba alternativa :) brat moze.igrati 3 utakmice za redom bez pauze :)

Ja sam.naprosto fasciniran sa njim,kakvog smo.igraca dobili.u njemu,lik sve igrace oko sebe cini jos duplo boljim

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 18 avg 2017, 23:11

U sredini na svakoj poziciji imaju dva dobra igrača ali igrača koji će pomoći kad Kessie bude odmarao jos uvijek nema.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 18 avg 2017, 23:12

Nikola ce biti pun pogodak, nije bezveze Montelina zelja :kafa:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 avg 2017, 23:18

kessiju ne treba odmor :kafa:

čovjek je yebeni robot, jedini igrač koji je po svih 90 minuta igrao ove prijateljske i pretkvalifikacije i kojeg montela ne smije izvaditi iz igre jer zna da će sve otići u qurac, može on ovako komotno gurati čitavu sezonu bez da se uopšte povrijedi :mrgreen:
već sad je postao prebitan igrač za ovaj tim, teško da postoji neka dostupna zamjena koja bi mogla dati doprinos u igri kao on.

ali ne treba izazivati vraga, treba mu priuštiti da jednom u pola godine predahne. :kafa:

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 19 avg 2017, 00:10

Dobrodošao Kale :thumbup:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 19 avg 2017, 00:26

Izgleda da je Galliani obecao Niangu neke bonuse ako ga nekad budu prodavali, i zato ova niškorist ne želi otici.A Mirabelli i Fassone ne zele to platiti.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 19 avg 2017, 00:30

Romagnoli13 je napisao/la:Izgleda da je Galliani obecao Niangu neke bonuse ako ga nekad budu prodavali, i zato ova niškorist ne želi otici.A Mirabelli i Fassone ne zele to platiti.
Ako nema kakav pisani trag onda može qurcu svirati, ako ima tako nešto onda ćemo jbg morati platiti to.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 19 avg 2017, 00:32

Nevjerovatno kakve gluposti je Galliani radio zadnjih godina.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 avg 2017, 00:34

pa ni nema dokaza, mogu qurcu svirati i on i raiola :wave:
However, the new Milan management have no intention of granting Niang any bonus payment since it was never written among contractual terms

najsmješnije od svega je da imamo igrača u rosteru kojem su obećani bonusi, samo da bi ga se više riješio :rol: :tokralju:

grande galiani, ovo baš na njega liči :mrgreen:

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 19 avg 2017, 00:42

U tom slučaju ne znam šta budala hoće, to isto da ja sad odem do Fassonea i da kažem da mi je Gale obećao par hiljada maraka bonusa jer sam pratio one bolide godinama :mrgreen:

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 19 avg 2017, 07:13

Kalinic je rijesen. Imaju 13 dana da pronadju nekoga za tu lijevu stranu i nekoga ko bi mogao biti direktna zamjena za Kessie-a.

Najbolje je bilo da su ostavili Kucku. Ima slicnu snagu, energiju kao Kessie i odlicno bi dosao u utakmicama u kojima ovaj ne bi bio dostupan. Na kraju, moralo se nesto i prodati.

Neka zaganjaju Keitu. Lazio svakako zeli Palettu, neka ga ubace u dogovor i jos nekih 23-24 mil. i trebalo bi biti dovoljno. Druga je stvar ako on zeli cekati Juve. Onda neka ne gube vrijeme sa njim.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 19 avg 2017, 09:45

Sutra utakmica opet, treba se vec polako navic na ovaj ritam cetvrtak-nedelja. Bice strasno puno utakmica, ne sumnjam da ce M&F zavrsit posao u mercatu kako treba. Kessie je nas tenk, momak ako nastavi ovako igrati cijena ce mu hladno skocit preko 50mil. Ne samo njemu, tu su i Hakan, Silva, Conti, Rodriguez..

Dovest jos Keitu i alternativu za Kessiea i to bi bilo to, nevjerovatan posao odradjen ovog ljeta pa stoti put kazem :tokralju:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 19 avg 2017, 10:52

Jakog li nam "pojacanja" u napadu :crazy: ...
Bacca je svemirski brod za njega...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 19 avg 2017, 11:12

Već sam pisao jednom, hvala Carlosu sto je pristao doci u najgori Milan u posljednjih 30 godina.Ali napadač koji ne zna driblati, ne zna igrati lijevom nogom, kao što je slab u proigravanju saigrača ne može biti u ekipi koju Montella vodi, kao ni treneri slični njemu.Zbog stila fudbala koji takvi treneri preferiraju.

Kalinić je zbog toga korisniji za ekipu i samim tim bolji izbor.

Milan ponudio 35M za Keitu i to je ubjedljivo najveća ponuda koju je Lotito dobio za njega ovo ljeto.Juventus je ponudio duplo manje, jedini koji su blizu su neki timovi iz Engleske. Čelnici Milana će ubrzo imati sastanak sa samim agentom igrača i pokušati doći do dogovora, ako u tome ne uspiju onda ga ostavljaju na milost i nemilost Lotitu. Koji je još jednom potvrdio da igrača neće dati ispod cijene, i da ga niko ne može ucijenjivati.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.